tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kävin paratiisissa


No moi, täällä Haidi! 

Yksi Guatemalan must see paikoista oli Semuc Champey. 

Kyseessä siis viidakossa sijaitsevat luonnon omat kristallinkirkkaat uima-altaat. Matka altaille lähti maasturilla, Lanquin-nimisestä parin tuhannen asukkaan kylästä.

Oli aivan älyttömän kaunista. Yksin matkustaminen on hienoa, mutta joskus sitä kyllä haluaisi jakaa hienot kokemukset. Semuc Champey oli yksi niistä paikoista, joissa mietin vain että olispa tyttöystävä/sisko/äiti näkemässä. En voi koskaan kuvailla kuinka hienoa siellä oli.


Menin Keski-Amerikan läpi. Kolumbiasta ylös Meksikoon. Näin ja koin niin paljon, että oli itsellekin vähän liikaa. Reissun jälkeen en ole vielä edes kerennyt istua alas, hengähtää, ja muistella että mitä sitä oikein tulikaan nähtyä. 

Mulla tulee näistä kuvista myös jotenkin haikea olo. Muistelen miltä musta tuntui kun olin tuolla. Olin todella stressaantunut ja jotenkin levoton. Paikka oli kuin paratiisi, mutta kuitenkin pään sisällä ei ollut rauhaa. Reissua oli jäljellä vain pari viimeiset viikkoa, ja ne täytyi käyttää ennakkotehtävän tekemiseen.

Tuosta puheenollen, niin en päässyt haluamaani kouluun. Eli suunnitelmat syksylle ovat täysin auki.

Oi jos sitä pääsiskin vielä uimaan noihin upeisii altaisiin. Ja vielä täysin ilman huolia tai murheita tulevasta. Tonne on varmaan pakko vielä palata, koska häiritsee se että en täysin nauttinut niistä hetkistä mitä mulla oli.


Tonne kiipesin ja hyppäsin alas.
Sillaltakin hyppäsin alas, fun fun!


Antiguasta menin minibussilla Lanquiniin. Matka kesti noi 10 h. Muistelen että viimenen tunti oli kuoppaista ja haastavaa maastoa. Lanquiniin meni vaan pienet hiekkatiet. Mutta oli todellakin worth it, mieletön mesta.


Kivaa oli kirjoitella taas! Kuullaan!