tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kävin paratiisissa


No moi, täällä Haidi! 

Yksi Guatemalan must see paikoista oli Semuc Champey. 

Kyseessä siis viidakossa sijaitsevat luonnon omat kristallinkirkkaat uima-altaat. Matka altaille lähti maasturilla, Lanquin-nimisestä parin tuhannen asukkaan kylästä.

Oli aivan älyttömän kaunista. Yksin matkustaminen on hienoa, mutta joskus sitä kyllä haluaisi jakaa hienot kokemukset. Semuc Champey oli yksi niistä paikoista, joissa mietin vain että olispa tyttöystävä/sisko/äiti näkemässä. En voi koskaan kuvailla kuinka hienoa siellä oli.


Menin Keski-Amerikan läpi. Kolumbiasta ylös Meksikoon. Näin ja koin niin paljon, että oli itsellekin vähän liikaa. Reissun jälkeen en ole vielä edes kerennyt istua alas, hengähtää, ja muistella että mitä sitä oikein tulikaan nähtyä. 

Mulla tulee näistä kuvista myös jotenkin haikea olo. Muistelen miltä musta tuntui kun olin tuolla. Olin todella stressaantunut ja jotenkin levoton. Paikka oli kuin paratiisi, mutta kuitenkin pään sisällä ei ollut rauhaa. Reissua oli jäljellä vain pari viimeiset viikkoa, ja ne täytyi käyttää ennakkotehtävän tekemiseen.

Tuosta puheenollen, niin en päässyt haluamaani kouluun. Eli suunnitelmat syksylle ovat täysin auki.

Oi jos sitä pääsiskin vielä uimaan noihin upeisii altaisiin. Ja vielä täysin ilman huolia tai murheita tulevasta. Tonne on varmaan pakko vielä palata, koska häiritsee se että en täysin nauttinut niistä hetkistä mitä mulla oli.


Tonne kiipesin ja hyppäsin alas.
Sillaltakin hyppäsin alas, fun fun!


Antiguasta menin minibussilla Lanquiniin. Matka kesti noi 10 h. Muistelen että viimenen tunti oli kuoppaista ja haastavaa maastoa. Lanquiniin meni vaan pienet hiekkatiet. Mutta oli todellakin worth it, mieletön mesta.


Kivaa oli kirjoitella taas! Kuullaan! 
16 kommenttia:

 1. Anonyymi7/05/2016

  toi oli kyllä semmonen paikka jonne toivon kans pääseväni joskus uudelleen, who knows when.. just se että tonne oli "vaikee" päästä ja se oli keskellä ei mitään teki tosta paikasta niin erilaisen ja omanlaisensa kauniin paratiisin <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/12/2016

  ootteko rauhan kanssa yhdessä vielä? :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9/04/2016

  Meinaatko jatkaa bloggaamista?:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/06/2016

  ootte vissiin palannu yhteen? :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei olla palattu. toisiamme rakastetaan kyllä ja tapaillaan ja katsotaan jos voitaiski palata :)

   Poista
 5. Moi! Laitoin sulle aiemmin snapin että voin antaa jotain vinkkejä Aasiaan :)
  Suosittelen ehdottomasti Singaporea sekä Filippiinejä. Singapore on siisti kaupunkivaltio jossa on tosi fiinejä klubeja ja ravintoloita, turistikohteita ja nähtävyyksiä. Filippineillä taas tosi halpaa ja ei-niin-turisti -kohteita, esim tosi pieni Siquijor Island jossa oli uskomattomia hidden beacheja jossa ei oo ketään ja vesi on kirkasta kun mikä.
  Sullahan oli lento bangkokiin. Siellä on sikana temppeleitä ja hyvät shoppailumahikset, suosituin turistikatu jonka ympärillä on vaikka mktä sun kojua, on Khao San road. Koh Phanganilta kannattaa tsekata full moon partyt ja Koh Taolla on maailman parhaita paikkoja sukeltaa ja siellä se on edullistakin.
  Ja Bali Indonesiassa on aivan ihana paikka. Sieltä pääsee veneellä nopeasti Gili saarille, joita on kolme. Siellä voi nähdä kilppareita päivällä ja bailata yöllä! :)
  Tossapa ainakin jotain :) Ihanaa reissua sulle ja innolla odotan kuviasi

  VastaaPoista
 6. Anonyymi10/09/2016

  Aiotko vielä jatkaa postaamista?:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi10/10/2016

  Siis mitä!!! Mitä tapahtu ?:<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän kaikenlaista.. mä esim. en ollu mikään maailman parhain tyttöystävä :/ mut ei mitään pahaa siis että toinen olis pettänyt tms.
   mutta asiat on mahdollisesti korjattavissa :)

   Poista
 8. Anonyymi10/12/2016

  Alatko kirjoitella taas enemmän blogiin? Toivottavasti asiat selvenee teillä kahella. Sun blogi on edelleen mun lemppari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!! Itseasiassa mulla on suunnitelmissa comebäkki!

   Poista
 9. Anonyymi11/12/2016

  Hei Haidi mitä kuuluu? Täällä kaipaillaan sun postauksia! Toivottavasti kaikki on jees ja bloggailuinspis löytyy :) ihanaa loppusyksyä, vai talviko tää jo on!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi11/26/2016

  Voi ei. Taas tulin tsekkaamaan joskus oisit kirjoitellut blogin puolelle uutta.. mutta ei! :/ Onneksi IG:sta sentäs voi vähän seurailla sun elämän seikkailuja!

  VastaaPoista