keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Reissuun liittyviä raha-asioita
Hello!

Video on kuvattu ennen uutta vuotta, siksi sanon että kaksi viikkoa jäljellä matkaan. Mutta oikeasti siihen on nyt jo alle viikko. Lähden maanantaina!

Pakko sanoa että odotan kyllä niiin kovasti että pääsen pakkasta pakoon. Mutta kuitenkin haluaisin kyllä vielä keretä hiihtämään ja ehkä lumilautailemaankin.


Kuulostiko budjetti vähältä, paljolta vai just semmoselta mitä ajattelittekin että tällaiselle reissulle tarvitsisi?

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan järkevältä budjetilta kyllä! :) Ja arvostan että sulta on löytynyt tollasta pitkäjänteisyyttä tohon säästämiseen, itellä on siinä vielä paljon opittavaa :D
  Ja kiitos muuten tosta määräaikainen tili-vinkistä! Oli mulle ainakin ihan uus juttu tommonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä se siitä! Vähän kerrallaan ku laittaa syrjään niin ne kasaantuu sieltä :) Jeee, kiva että videosta oli vähän hyötyäkin! :)

   Poista
 2. Anonyymi1/08/2016

  Mun mielestä sun budjetti kuulostaa tosi isolta! Itse olin neljä kuukautta Etelä Amerikassa reissaamassa ja päiväbudjetti oli 30e :) sillä pärjäs tosi hyvin mut toki piti miettiä kulutusta enemmän. Sulla kuulostaa luksukselta. Toki hyvä niin :) jos olisin saanut enemmän säästettyä niin totta kai olisin ottanut enemmän rahaakin mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä joo aika iso. Viime ressulla mulla oli vähemmän. Mutta tosi kiva kyllä näin, jos haluaa vaikka tehdä jotain spessua :) Missä maissa kävit ja mitä suosittelet erityisesti? Mä kun en oo vielä päättäny mihin meen niin ehdotuksia otetaan vastaan!

   Poista
 3. Budjetti kuulostaa just sopusuhtaiselta! Matkustaminen on kyllä sellanen juttu, johon oikeasti kannattaa säästää <3 Saadaanhan pliis taas nähdä sun reissupostauksia bloginkin puolella? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! <3 Varmasti saatte! :)

   Poista
 4. Anonyymi1/08/2016

  Hei, kiinnostaisi tietää että oletko vakituisessa työssä tai miten saat vapaaksi noin monta kuukautta? Ja vuokraatko asuntoasi sillä aikaa eteenpäin vai maksatko tuon budjetin lisäksi vielä vuokraa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! :) Oon ravintolassa töissä joka on kiinni tammikuussa, koska silloin me vietetään meidän "kesälomat". Sitten taas helmi ja maaliskuussa ravintolassa on niin hiljaista vielä, että he pärjää ilman mua, joten siks pystyn olee pois näin kauan. Oon ollut osa-aikasena. Ja mä vuokrasin asunnon matkan ajaksi!

   Poista
 5. Anonyymi1/09/2016

  Meetkö yksin vai jonkun kanssa reissuun, kenen? Missä oot töissä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tyttöystävä Rauha tulee kahdeksi viikoksi mukaan. Sen jäkeen reissaan yksin. Oon töissä Gabriel1763 nimisessä ravintolassa porvoon vanhassa kaupungissa! :)

   Poista
 6. Kuulostaa ihan fiksulta toi sun budjetti :) ootko siis lähössä reissuun taas yksin? En tiiä onko mulla menny jotain ohi vai onks siitä vaan niin pitkä aika ku oot asian kertonu etten enää muista :D kiitos muuten tosi inspiroivasta blogista! Oon sua jo vuosia seuraillu ja on ollu kyl kiva seurata miten sun tyyli jne on vuosien aikana muuttunu...ja muutenki, vaikutat ihan huipputyypiltä! Ps. Hyvää Matkaa! Oon ehkä vähän kade :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä! Mun tyttöystävä tulee kahdeks viikoks mukaan, mutta sen jälkeen reissaan taas yksin. Ja mä oon varmaan vaan maininnut reissusta jossain videoissa, en hirveesti oo muuten ilmottanu siitä. Oi, kiitos itsellesi kun luet!!! Ja kiitos kun laitat tämmöstä kommenttia niin saan intoo tähän bloggaamiseen! Kiitos paljon sulle! :)

   Poista