perjantai 31. heinäkuuta 2015

HAIDI.FI


Moimoooi!


Tuli kysymys että miksi postailen nyt niin harvoin. Vastaus siihen on töiden määrä. (Pakko painaa nyt kesällä täysillä että pääsee talveksi taas pois.)
Kuitenkin kun on ollut vähän aikaa niin oon tehnyt ja miettinyt uudistuksia tälle blogille. Syksyksi haluan herättää tämän paikan taas henkiin!

Kivoin uudistus on ehkä se että blogin osoite on nykyään niinkin simppeli kun Haidi.fi! Lyhyt ja hyvä, kaikki varmasti muistaa.

Bannerikin on uusi. Itse olen siihen ihan tyytyväinen, mun tyylinen. Mitä mieltä te olette siitä? :) 


Alla olevat kuvat otti musta entinen koulukaverini Robert Sjöblom joka nykyään tekee hommia omalla toiminimellä. Ollaan aina helpitty toisiamme niin nyt haluan mainita Robertin yrityksen.

Robert tarjoaa äänituotantoa, videotuotantoa, valokuvausta ja graafista suunnittelua.


Kivaa viikonloppua!


torstai 9. heinäkuuta 2015

Mun Pride-viikko!


Heeeei! Wadap?

Mulla on tässä parin viikon sisällä tullut niin moni lukija moikkaamaan (Summerupissa ja töissä), että on tullut kyllä semmonen fiilis että haluaa tulla päivittelemään, jos kerran täällä ihmiset kaipaa mun juttuja! Kiitos kauheesti kun ootte moikkaillut, se motivoi! Ja pahoittelut kun ei ole kuulunut. 

Nyt siis postausta kesän parhaasta viikosta eli Pride-viikosta! Mitäs kaikkea teinkään? No keskiviikkona menin Heterophobia-vaatemalliston lanseeraustilaisuuteen ja sen jälkeen tsekkaamaan Miss Gay Finland finaali. Lauantai taas oli ainoa päivä jonka tälle kesälle oikeasti halusin vapaaksi, sillä silloin oli kulkue ja puistojuhla. Sunnuntaina taas kävin vielä kattomassa Heterophobian näytöksen Dtm:ssä!


Suunnittelija Antti Asplund siinä.


Miss Gay Finland finaali oli ihan superi! Parasta oli kun jokaisella kilpailijalla oli oma talent-osio. Siellä mm. räpättiin, saarnattiin, laulettiin ja vedettiin stand-uppia, ihan tosi jees! Ja voittajaksi valittiin ihana valovoimainen (suomenruotsalainen!!!) Catariina. 


Jäin ensin katsomaan koko kulkueen. Fiilis oli niin mahtava. Oli niin paljon ihania värikkäitä ihmisiä. Ohi meni rekkoja jotka oli täynnä superiloisia ja onnellisia ihmisiä sateenkaaren väreissä tanssien. 

Jossain vaiheessa tuli tämä Marching for those who can't -ryhmä muistuttamaan miten asiat todellisuudessa jossain on. Kaikki meni ihan hiljaiseksi. Ja mä vaan itkin ja itkin. Mulle oli vaikeeta tän jälkeen enää jatkaa päivää hymyillen. Ja jos on olemassa ihmisiä jotka näkivät tämän eikä vaikuttuneet millään tapaa niin...ei ainakaan tarvii olla mun kaveri.

Lähdin siis yksin prideille, ja jossain vaiheessa laitoin instaan päivityksen että oliskohan ketään tuttuja puistojuhlassa. Vähän ajan päästä tämän päivittämisen jälkeen mä tiputin luurini asfalttiin ja näyttö meni niin pahasti rikki ettei se enää mennyt päälle..  Tän jälkeen mä opin vähän uusia kirosanoja ja olin vaan että jaaaaha, ollaan sitten yksin. 
Onneksi kuitenkin vähän ajan päästä törmäsin Rauhaan jonka videoita oon kattonut paljon. Tekee siis videoita jossa hän räppää ja hänen sisko laulaa. Tästä pääsette kuuntelemaan niitä. Ja tästä soundcloudiin. Mun suosikki on varmaan Mikä elämäs on tärkeet, tai Ei tiedä kukaan..tai, äh en osaa päättää, tykkään kaikista.


Oli upea pride-viikko!!!