maanantai 22. kesäkuuta 2015

Asu x 3Hello, täällä Haidi pitkästä aikaa! Toivottavasti teillä oli kivat juhannukset. 

Tässä kolme julkaisematonta asua:
Siinä juhannusasu.
Tykkään jännistä/erilaisista/oudoista printeistä. Costa Ricassa löysin tämän käsiluupaidan ja se oli love at first sight.


Olin jo pitkään kuolannut noita adidaksen supercolor-kenkiä. Noita löytyy siis 50 eri värissä. Haaveilin niistä ihan kirkkaista keltaista mutta ei vaan ollut kokoa missään. Ainoastaan ihan jättikokoja. Myös kaikista muista väreistä näytti olevan vaan isoja kokoja kaikkialla. Zoovillage sivulta kuitenkin löysin nämä bold bluet 36-koossa. On nämäkin kivat ja piristää asukokonaisuutta, mutta keltaiset on edelleen haaveena. Kertokaa mulle jos löydätte jonkun nettikaupan jossa olis kokoja ja värejä! 


Kivaa uutta viikkoa! Ja nyt ei oo ihan mikä vaan viikko, vaan pride-viikko, woop!


perjantai 12. kesäkuuta 2015

Täydellinen reissukumppani


Jamaikalla Bob Marleyn talon edessä. Takana patsas Marleystä hänen oikeassa koossa. Ja onpas mulla muhkea nuttura.


Nautin hirveesti yksin reissamisesta. Haasteista ja vapaudesta. Kuitenkin seuraavaa reissua miettiessä oon ajatellut, että olisi kyllä kiva olla ainakin osa reissusta joku reissukumppani mukana. 

Jotenkin melkein kadehdin ruotsalaisten tyttöjen kaverisuhdetta joiden kanssa matkasin vikan viikon. Tai niinku, he reissas 4 kuukautta yhdessä ilman että kertaakaan paloi toiseen käpy. Heillä synkkas niin hyvin että kesti toisiaan joka ikinen päivä neljän kuukauden ajan.

Itse en tiedä pystyisinkö tohon kenenkään kanssa. Tai no ehkä, mutta siinä tapauksessa pitäisi reissukumppanin varmaan luonteltaan olla aika samanlainen kun minä itse ja tykätä samoista jutuista, että tulisi toimeen.


Tällainen olisi mielestäni täydellinen reissukumppani:


Ei stressaa turhista!

Ei valita pikkujutuista.

Ei kummemmin suunnittele vaan elää ihan päivä kerrallaan. 

Ei puhu pahaa ihmisistä eikä tuomitse ihmisiä ulkonäön takia.

On ehkä vähän taiteilijasielu.

Tykkää olla kameran edessä ja vähän takanakin.

On spontaani ja innostuu hulluista ideoista.

Suostuu kaikenlaisiin lowbudjet ratkaisuihin, esim. nukkumaan lentokentällä. 

On rento tyyppi eikä esim. hermostu siitä jos joutuu istumaan melkein kymmenen tuntia bussissa.

Ei pelkää mitään, hehe. Noei mutta siis, tulisi vaikka mukaan sukeltamaan valashaiden kanssa ja hyppäisi benjihypyn kanssani.

On seikkailunhaluinen.

Ei halua viipyä liian kauan samassa paikassa.

Nukkuisi mielellään teltassa, ja muissa halvoissa yöpymispaikoissa.

Tykkää luonnosta.

Uuden näkeminen, kokeminen ja oppiminen on pääpointti hänen matkaamisessa. Shoppailu ja auringonotto on sitten toisella sijalla.

Tykkää jutella ihmisille ja on avoin.

Tutustuu mielellään uusiin ihmisiin.

Omaa postitiivisen ja avoimen mielen.

On itsenäinen ja hänelle sopii se että ei kokoajan hengata yhdessä.

Tarvitsee siis välillä oma tilaa ja tykkää välillä tehdä yksinkin asioita. 

Osaa pitää hauskaa selvinpäinkin.

Tykkää tanssia. 

Ja jos hän vielä osaisi espanijaa, tykkäisi kokata ja osaisi lukea karttoja hyvin olisi hän melkein jo liian täydellinen.


Jos tunnistit itsesi näistä, tutustu muhun ja lähde mun kanssa reissaa!


Kivaa viikonloppua!  


torstai 11. kesäkuuta 2015

Childish


Hej!

Pienenä mulla oli pallomeri huoneessa. Ne oli niitä isän kivoja keksintöjä. Nyt pallot oli ollut jo melkein kymmenen vuotta jätesäkeissä varastossa. Äiti meinas heittää ne menemään mutta mä sanoin että eiei, haluan ne kuvausrekvisiitaksi. Oli hauskan näköstä kun koko kämppä oli täynnä palloja! Alla näette vähän mitä saatiin Ellenin kanssa aikaseks.

Aloitin eilen illalla Orange Is The New Blackin katsomisen ja oon aivan koukussa. Tämä koko päivä vierähti sitä sarjaa katsoessa, kyllä vain. Ainoastaan tämän postauksen tulin tekemään. Vapaapäivä erittäin well spent, hejdå!


keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Jamaika ja heteronormatiivisuus


Tänään olisi videon aika! 

Mä tossa eilen illalla aloin höpisemään kameralle, aiheina Jamaikakokemukset ja heteronormatiivisuus. Haha kerro jos jaksoit kokonaan katsoa!


Herättikö ajatuksia?

Ärsyttääkö heteronormatiivisuus?

Illanjatkoja!


tiistai 9. kesäkuuta 2015

Ennen ja jälkeen photoshopin


Hello ja kivaa tiistaita!

 Olen joskus näyttänyt ennen ja jälkeen kuvia erilaisista kuvista ja muistelen että niistä postauksista on tykätty, joten tässä olisi taas!

Yleensä otan ton olkapäässä olevan tähden pois kuvissa, koska se häiritsee mua. Tatuoinninpoisto on käynyt mielessä jo kauan. Ehkä tänä kesänä saisin aikaseks varata ajan.

Kyseessä on siis 13 veenä otettu "väliaikainen tatuointi" tai "kolmen vuoden tatuointi" vi mikskä niitä nyt sanotaan. Ja jooh, eihän ne koskaan lähde ihan kokonaan pois. En usko että mun tarvitsee tätä sanoa mutta sanon kuitenkin. Älkää menkö semmosia ottamaan. Tehdääköhän tommosia edes vielä jossain..?

Baaai!


maanantai 8. kesäkuuta 2015

Maailma kehräs meille


Hei vain hei vain!

Niinku bannerista ehkä huomasitte, niin tämä viikko on tämän blogin 5v juhlaviikko!

Aloitin tämän blogin viisi vuotta sitten, kun pääsin yläasteelta. Mulla ei ole ihan tarkkaa päivämäärää että milloin tein sen ihka ensimmäisen postauksen, koska oon nähtävästi mennyt poistamaan niitä ekoja. Mutta sen muistan että kesäloma oli just alkanut. Eli aloitin blogin alkukesästä 5 vuotta sitten, huh!

Eilinen ilta vierähti matkakuvien läpi käydessä. Joten aloitetaan tämä viikko julkaisemattomilla reissukuvilla!


Värikäs hautausmaa.
Lapset pääsi koulusta Tulumissa.

Tämä mies näki että kuvasin veden alla ja kovasti halusi koittaa ottaa musta kuvia. 97% kuvista näytti tolta kun noi kaks ekaa, mutta kyllä sitten joku onnistui. Sinnikäs!

 Katutaide Meksikossa. I looove it.

Tissit ylööös.


Oi, kyllä kaipaan!