torstai 17. joulukuuta 2015

Viikonloppustoori ja tatuointihaaveitaOon viime aikoina ollut ihan koukussa ruskeisiin huuliin ja näihin Jeffree Starin huulipuniin.... Täydellisiä. Omistan näitä nytten yhdeksässä eri sävyssä. Pakko tehdä näistä oma postauksensa!
Tässä pieni parin viikon takainen viikonloppustoori.

Käytiin Rauhan kanssa tanssimassa. Oli hauskaa, ja unille päästiin vasta puoli viiden maissa aamulla. Herätys soi kuitenkin jo kolmen tunnin jälkeen, koska haluttiin käydä Tatuatassa ottamassa walk-in tatskat. Tatuassa oli siis spesiaali walk-in päivä. Kaikki artistit olivat tehneet valmiita kuvia, ja sieltä sai sitten valita omansa. Jokainen kuva tehtiin vain kerran. 

Näin vähien unien jälkeen tuntu kuitenkin tosi vaikeelta nousta, joten jäätiin vielä makoilemaan. Jonkun ajan päästä kuitenkin päätettiin, että nyt kyllä noustaan ja lähdetään tatuatalle päin! Sen verran siisti juttu kuitenkin. 

Kun tultiin tatuatalle niin huomattiin että jono oli piiitkä. Eikä yhtään kyllä yllättänyt. Tässä vaiheessa harmitti todella paljon että ei noustu silloin sen kellon soidessa ja lähdetty heti.

Me kuitenkin jonotettiin, ja kun tuli meidän vuoro valita kuvat huomasin että siellä oli vielä jäljellä joitain tosi makeita kuvia. Tatuoitavaksi ei kuitenkaan päässyt heti, vaan piti antaa puhelinnumero ja he sitten soittavat kun on vuoro.

Mun aika olisi kuitenkin mennyt niin myöhäiseksi, että en olisi kerennyt, sillä piti mennä illaksi Porvooseen duuniin. Harmitti niiiin paljon. Kävin ottamassa tämän takia itselleni lohdutukseksi tuon rook-lävistyksen, haha. Ei kyllä taskahimoa kuitenkaan lievitä, mutta tuli parempi fiilis.

Rauhalla ei kuitenkaan onneksi ollut mitään ohjelmaa illemmalla, joten hän valitsi kuvansa ja se tehtiin hänelle parin tunnin päästä. Se oli mun joululahja hänelle. Tuli kyllä ihan Rauhan näköinen tatuointi, ja hän tykkää siitä tosi paljon, jee!Seuraan instagramissa tosi paljon erilaisia tatuointiartisteja. Musta on ihan parasta selailla erilaisia artisteja. Tässä alla on joitain lemppareita. Näiltä kun saisi joku kaunis päivä kuvaa..
Oon tykännyt tosi paljon mustavalkoisita kuvista. Geometrisistä, dotworkista, mandalatyylistä.. Kuitenkin tämä vika artisti oli myös laitettava tähän listaan. Niin omaperäinen tyyli.

Listaan olisin voinut laittaa vielä ainakin nämä:  @otheser_stc, @daaamn@dillonforte@silwou  <- Linkit suoraan artistien instagrameihin.

Aiheuttiko postaus inspiraatiota ja tatskahimoa?


Ja hei mitä mieltä olette uudesta bannerista? Ajattelin että siitä saisi vähän reissufiilistä.


Kuullaan!

12 kommenttia:

  1. Ei vitsi, ja ha just ti tisdan boka tid att ta samma läväre :D to de hemst sjukt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaaa haha! :D vart ska du ta den? ja vist int att man kan behöva boka, ja bara gick rakt in o sa att ja vill ha den :D O njäää int to de sjukt. Men ja e int alls känsli så.. industrial to nog mer sjukt

      Poista
  2. Tosi kiva ja vähän erilainen toi uus banneri! :)
    Ja todellakin iski tatuointikuume, tosin se taitaa olla semmoinen krooninen homma samoin kuin matkakuume että ne ei vaan koskaan lähde pois. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeee kiitos paljon Miia! hahaaa niiiiimpä!!! :D

      Poista
  3. Ihan järkyttävä tatska kuume, Kiitti vaan! :D Ensimmäisen omien tatskojen kohdalla vannoin, ettei enää ikinä, mutta aika kuultaa muistot ja nyt haluttais lisää.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ole hyvä vain! ;D haha! mikä sai sut vannomaan että ei ikinä?

      Poista
  4. Uus banneri on niin pähee! Reissupostauksia odotellessa. Tatskakuumetta täälläkin, pitääpä tsekata nuo artistit... Instasta löytyy myös nimellä @thomasbatestattoo kaveri joka tekee samantyylistä kun nuo sun linkittämät ja oon ihan hurahtanu sen taiteeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee thänks! :) heeei mä seuraan jo ennestään tätä sun kaveria! On kyllä makeita juttuja!

      Poista
  5. Tulin piiitkästä aikaa katseleen siun blogia ja olin tulossa jo kommentoimaan muutenkin että apua mikä ihana banneri, mutta se on vielä ihan uusikin! TOSI tosi ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kun tulit piipahtamaan! Ja KIITOS! :)

      Poista
  6. Vart ifrån beställer du domdär jeffree star liquid lipstickena?

    VastaaPoista
  7. Från http://www.jeffreestarcosmetics.com :) men dom blir tyvärr varje gång fast i tullen.. :/ så man måst betala lite extra för att få dom därifrån

    VastaaPoista