maanantai 2. marraskuuta 2015

HALLOWEEN


Hej!

Lauantaina oli kaikenlaista kivaa. Ensin päivällä oli Indiedaysin järkkäämä bloggaajien päivätapahtuma. Siellä oli paljon tuttuja joita oli kiva nähdä.


Päivätapahtuman jälkeen alettiin Rauhan kanssa laittautumaan illan blogijuhlaa varten. Ekaa kertaa elämässäni otin avecin mukaan johonkin tällaiseen juhlaan.

Juhlassa oli halloween-teema. Ei oltu keksitty mitään jännää asua. Hankittiin vain punaiset piilarit. Oikeastaan mulla oli alussa ollut idea, että oltais Piper ja Alex orange is the new blackista, mutta ei sitten sitä toteutettu.

Dtm:ässä illemmalla muuten näkyi yksi Alex, ja yksi Crazy eyes, joka voitti koko pukukilpailun. Oli ihan hullun hyvä esittämään häntä, eleet ja kaikki.

Mutta takaisin niihin punaisiin piilareihin.. Meillä kummallakaan ei ollut piilareista entistä kokemusta ja ei millään meinattu saada toista paikalleen Rauhalle. Ja kun vihdoin piilari meni paikalleen niin se tuntui niin pahalta hänen silmässä että se oli pakko ottaa pois. 

Tämän piilariongelman jälkeen gaala oli jo alkanut ja oltiin ihan kunnolla myöhässä. Lopuksi päädyttiin sitten siihen, että laitetaan kummallekin vain yksi silmä. Ja sehän oli oikeastaan ihan hauska idea! 

 Juulilla oli makeet creepyt silmät!

Gaalan jälkeen mulla vaihtu korkkarit mataliin ja mentiin Dtm:ään tanssimaan. Paikka oli ihan täynnä. Ja huhhu miten upeita asuja ihmisillä oli. Siellä oli ihmiset oikeasti panostaneet. Ihan mahtavia!

Meillä oli myös kaks kuumaa vampyyriä mukana.

Aamuneljältä väsytti tanssijalkoja.

Mutta nauraa jaksettiin vielä bussia odotellessa.

Ja ottaa vähän kuvia. Oon innoissani räpsinyt näitä nyt kun mulla on upouusi linssi. Canonin 24mm f2,8. Niin paljon kaipailin viime matkallani laajaa linssiä, niin ajattelin että semmonen on nyt pakko hommata ennen seuraavaa matkaa. On kyllä kiva!

Sellainen oli mun lauantai! Kuullaan taas! :)

10 kommenttia:

 1. Te ja kuvat ja kaikki!!1!

  Ja toi linssi on kyllä ihan huippu, ite oon kanssa tykästynny tohon täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii thanks! :) ja jooooo oil kyllä hyvä ostos!

   Poista
 2. Hei that's mee! :D Saanko kopsaa blogiin? Ihana Heidi <3

  VastaaPoista
 3. Jee! :D Noi piilarit on aika päheeet!!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11/06/2015

  Voi kun mäkin voisin olla yhtä onnellisen näköinen kuin miltä te kaksi näytätte! Mun rakkaani vaan ei ole vielä valmis julkisuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voih.. toivon todella että pian uskaltaisi! <3

   Poista
 5. Anonyymi11/07/2015

  Onko tossa objektiivissa sitä tarkennusongelmaa? Kun 50mm kanssa jos laitan aukon vaikka 1.8, niin ei meinaa millään löytää sitä oikeeta tarkennuskohtaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo USM! niin.. mullakin taisi olla ton 1,8 kanssa vähän sama ongelma. Mutta kuitenkin jossain vaiheessa löytää. Mutta saattoi temppuilla.. tai ehkä kantsii tarkista että siinä ei mintään vikaa kuitenkan ole?

   Poista