keskiviikko 5. elokuuta 2015

She is eye candy and soul food
Välillä tekee mieli pukeutua aika tummasti.

Se on jo elokuu. Hullua..


Kuullaan!

1 kommentti:

  1. Anonyymi8/13/2015

    Moi heidi! Aluks haluun sanoo että näytät upeelta! Syy miksi piti kommentoida oli se sun reissun jälkeinen video. Se merkitsi mulle paljon, avas mun silmät. Taisi herättää aika monilla muillakin erilaisia tunteita :D Mutta siis. Mä oon sen videon näkemisen jälkeen miettinyt joka päivä enemmän itseäni. Oon aina jotenkin sisimmässäni tiennyt olevani bi/lesbo, mutta kieltänyt ne ajatukset päässäni. Enhän mä voisi olla, ei kukaan mun kaverikaan oo. (En siis tarkota että olisin joskus ollut homoja/lesboja vastaan, en missään nimessä. Mua vaan pelotti mitäköhän muut ajattelee jos kertoisin). Oon koittanut aina olla jotain muuta. Pienenä mulla oli kuitenkin lyhyt tukka, sanoin haluavani olla poika ja käytin välillä mun veljen vaatteita :D Jotenkin se video rohkaisi. Nyt alan pikkuhiljaa päästä pois mun kuoresta. Ja sä oot hirmuisen rohkea!
    Btw, ootte niin söpö pari Rauhan kanssa :)

    T. tyttö 20v.

    VastaaPoista