maanantai 4. toukokuuta 2015

Satisfy My Soul


Tässä parit kuvat jotka näpsittiin toisistamme Sandran kanssa viime kuussa!

Kamera: Canon eos 6D. Linssi: Canon 50mm f/1,8

Ai että mä venaan semmosia aikoja että voi käyttää noita pöksyjä ja croptoppia!

Uusi viikko uudet kujeet. Tai no mun viikko ei sisällä sen jännittävämpiä juttuja kun töitä ja autokoulun kakkosvaihetta (<- plaah, kuinka turhaa?!?!) Mutta jees, kuullan taaas!


11 kommenttia:

 1. Tosi kivoja nää sun kuvasi! :)

  VastaaPoista
 2. oioi tosi upeita kuvia! Jälleen kerran :> Ihanan aurinkoisia kevätpäivä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/05/2015

  miten ihmeessä saitte noin tummanpuhuvia kuvia (tietenkin voi muokata koneella jälkikäteen mutta kuitenkin) noin valovoimasella linssillä?! o_o onks multa menny joku pahasti ohi kameran käytöstä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm siis eihän sitä ole pakko käyttää täydellä valovoimalla ja siis niin, kyllä tummia kuvia voi semmosellakin saada. Mutta tässä tapauskessa on kyllä laitettu aika paljon jälkeenpäin niinku sanoitkin! :)

   Poista
 4. Jeee fint! :) har du fått byxorna fixade?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5/08/2015

  Miten mahtava blogi ja sä vaikutat mahtavalta persoonalta! Päädyin tänne vahingossa ja olen nyt lukenut kaikki sun postaukset vuoteen 2014 alkuun asti parissa päivässä :D olen jopa vähän kateellinen sulle, kun olet niin avoin, kaunis, sporttinen ja sosiaalinen :) saisko kysyä, että paljonko sulla meni rahaa tohon viimeisimpään reppureissumatkaan? Että tietäisin suunnilleen, paljonko tuommonen reissu kustantaa, kun nyt inspiroit muakin lähtee reppureissuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOOH kiiitos! <3 Ihanaa että oot jaksanut lukea! mutta pyh kateellinen ei pidä olla! kaikki lennot oli ehkä yhteensä 1300e, sitten taas elämiseen koitin käyttää aika vähän. tai ehkä tonnilla kuussa koitin pärjätä. Muttaa varmaan loppujenlopuksi koko reissuun meni lähemmän viittä tonnia.. ahdistaa jos alkaa liikaa miettimään, tietty se olis fiksua kylläkin.. tai no ehkä ei kuitenkaan viittä tonnia. ehkä 4.. tai ehkei sitäkään. voiei en oo kyllä kartalla omast rahankäytöstä.... :/ ja jeee <3 se jos joku kannattaa! teen tällä viikolla reissaamiseen liittyvän postauksen jossa on paljon kaikkea! :)

   Poista
 6. Ihania nuo mustavalkoiset kuvat

  VastaaPoista