sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Don't tell mama


Mentiin viime viikonloppuna blogigaalan jälkeen Don't tell mamaan = DTM:ään = homoklubiin Helsingissä, ja mä aloin muistelemaan ja miettimään, kuinka tärkeä tää klubi on mulle näiden vuosien aikana ollut.

Dtm on oikeestaan ainoa baari missä edes oon halunnut käydä sen jälkeen kun 18 täytin. Se oli eka klubi jossa jostain ihmeen ja kumman syystä halusin käydä. Halusin myös aina mennä sinne silloin, kun oli L-world bileet, eli bileet vain naisille! Nämä bileet oli ihan huippuja, olispa niitä vieläkin. Bring back the L-world partieees! Kävikö kukaan teistä lukijoista siellä? Näkykö koskaan semmosta ehkä aavistuksen epävarman oloista Haidia?

Muistan ekat kerrat kun sinne menin, just näihin L-world bileisiin. Menin aina yksin. Muistan kuinka mua jännitti ja kuinka se oli kuitenkin niin siistiä. Musta tuntu että paikka vaan vilis kuumia naisia, mitäkin Ruby Roseja. Ja musta myös tuntu että kaikki huomas musta että mua jänskättää. Muistan myös kuinka soitin mun ensimmäiselle poikaystävälle (tyylii ainoalle henkilölle joka ties että tuolla kävin) Dtm:än portailla ja kerroin kuinka jänskättää. Ensirakkauden kanssa seurustelin 16-vuotiaana ja jo silloin olen hänelle puhunut näistä tuntemuksista. Ensirakkauden lisäks luulen että Wilma <-click blogiin oli ainoa joka tiesi. Just muisteltiin Wilman kanssa että ollan puhuttu näistä jutuista jo siinä 14-15 ikäisinä. Tuo ryökäle meni btw viime lokakuussa Australiaan Rebecan kanssa ja siellä ne on vieläkin!!! Tulipa ikävä teitä nyt kun kirjoitin tämän.. 

Tän jälkeen kun oon täysin tajunnut kuka oikein olen, niin on ollut jotenkin jännä miettiä taaksepäin että kuinka tähän on tultu. Mitkä asiat on siihen viitannut, mitä oon tehny, keille oon puhunut asiasta ja mitä. 

Mutta joo, musta on hienoa että meillä on DTM!


Tällä kertaa täysin varmana omana itsestään ylös Dtm:än portaista! Tossa ainoat "asukuvat" gaala-asusta. Kokomustalla mentiin.IrisMikko ja Tommi. Kameran takana Jere.

Tässä viime viikonlopun bailucrew, ja hyvin bailas! Hahaa oli hauskaa!


3 kommenttia:

  1. Just laitoi sulle pari kuvaa, unohdin ihan! Me mentiin muuten Bakersiin ;D

    VastaaPoista
  2. <33 Ikävä tälläkin puolen maailmaa!

    VastaaPoista