tiistai 12. toukokuuta 2015

Awesome people


Hola, WADAP?

Tänne kuuluu hyvää, ei mitään erikoista.

Tai no tänään kyllä tein jotain mikä poikkes tavallisista arkipuuhista. Mua pyydettiin Prakticumiin (ruotsinkielinen ammattikoulu) puhumaan merkonomiluokalle mun blogista ja bloggaamisesta ja mähän menin ilomielin. Tuli taas huomattua kuinka mä tykkään puhua ihmisille ja pitää esitelmiä. Ei edes yhtään jännittänyt puhua kahdellekymmenelle ihmiselle joita ei tunne. Oli kivaa! Varmaan tunti siinä vierähti ja me saatiin kiinnostavaa keskustelua aikaan kans. TACKTACK merkonomklassen för idag! 

Tuli siinä puheeks kans tää kuina hidas välillä olen tän bloggaamisen kanssa.. Tällä hetkellä mulla on työn alla aika iso postaus jossa vastailen kaikenlaisiin mun reissuun liittyviin kysymyksiin, koitan saada sen ulos uunista tällä viikolla!

Tossa kaksi viikkoa sitten oli bloggaajien päivätapahtuma sekä blogigaala. Oli tosi kiva rupatella tuttujen ja uusien tuttavuuksien kanssa.

Nyt niihin tunnelmiin siis!

Linda! <-click. Ihana tyyli ja koko tyyppi! 

Oli hyvääää toi Ginger Joe härrigyyd.

Alexandra, Iida, Ronja.

Joku tietää kuinka posetetaan.

Jere, meigä, Joanna, Sanna, Laura, Kata <- Kaikilla hyvät kiinnostavat blogit, klikkailkaa linkkien kautta blogeihin siis! Puss och hej!8 kommenttia:

 1. Ei vitsit, toi kuulosti kyl mielenkiintoselta hommalta ja noi kuvat, tai paremminki toi koko päivä oli hyvästä seurasta johtuen kyllä mahtava!

  VastaaPoista
 2. Ihana, pirteä sinä! Sun blogiinfotilaisuus oli varmasti tosi hyvä!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/14/2015

  oioi ku näytät kivalta ! tuli mieleen, et treenaatko enää yhtään? ja kuinka paljon :) ?

  VastaaPoista
 4. Hei sinä ihana, olet varmaan tulossa lauantaina prideen? Haluan ehdottomasti löytää sinut sieltä *____*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hej! <3 ehdottomasti tulen! Tuu moikkaa jos löydät! :))

   Poista
 5. Juuu! Yritän kiikaroida oikein kovasti puistossa ^^

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6/24/2015

  Mitä rintaliivejä käytät ton topin kanssa? Mulla löytyy saman mallinen, mut en keksi mitä voi laittaa kun perus kananrinnat näkyy läpi ja tavalliset rintsikat myös... :(

  VastaaPoista