lauantai 18. huhtikuuta 2015

Reissuklippejä


Holaa! Videolla reissuklippejä puhelimelta ja selitykset niihin.

  Kivaa lauantaita!

13 kommenttia:

 1. Anonyymi4/18/2015

  Pakko kysyy sulta vaikka tää kysymys ei liity milläälailla postaukseen mut miten pääsit yli ensirakkaudestas? Ku mä olin koko lukioajan ihastunu tyyppiin ja meillä oli silmäpeliä mut siihen se jäi ku ei tehty alotteita j nyt kaduttaa.... Vaikka en oo nähny sitä 2,5 vuoteen niin silti en saa sitä pois ajatuksista ja mietin et jos seurusteltais ja näin vaikka entunne koko ihmistä niin tää ihatumisen tunne on TODELLA voimakas vieläkin.... Vaikuttaa niin hyvältä mieheltä mut tän takia en pysty siirtymään eteenpäin ja kattpmaan muita miehiä.... Oon siis vieläkin kiinno ihastuksessani vaikka ei olla nähty, en tiiä mitä teen tai mitä pitäis tehä?? Help mee:| ja kun tää mies tuntu et se olis voinu olla se oikee tai tuntu alusta asti et siinä on jotaki erilaista ja hölmö ku olen en tehnyt mitään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei siihen auttanu muu ku aika. sillo luuli ja tuntu ettei ikinä pääse yli ihmisestä mutta tänä päivänä en vois kyllä kuvitella olevani hänen kanssa enää! Mä en osaa sanoo muuta kun että jos oikeesti vieläkin tuntuu niin vahvasti toi, niin sun kannattais uskaltaa alkaa juttelemaan hänelle. Ethän sä sillä menettäis mitään jos alkaisit hänelle kirjottelemaan vaikka? tiiän että voi kyllä olla tosi pelottavaa mutta niin, se sun kannattais tehdä eiks vaan?! :)

   Poista
 2. Anonyymi4/18/2015

  Ihana video! Oot kaunis!

  VastaaPoista
 3. Siis aivan mahtava toi punnerrus klippi!:D muutenki videosta välitty hyvä tunnelma:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/20/2015

  Kiva video! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi4/22/2015

  hirmu kiva video! :) miten sulla ja Julialla muuten menee? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi5/11/2015

  Moikka!
  Ihan mahtava pätkä! Varsinkin tuo punnerrusklippi, you go girl!!<3
  Joku on tätä jo varmaan aikaisemmin kysynyt, mutta paljon toi sun reissu maksoi kaiken kaikkiaan? Varasitko/katoitko hostelleja etukäteen? (mm hostelworldistä?)
  Voisitko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellooo! :)

   Hhaaa kiitos sinne! <3 kaikki lennot oli ehkä yhteensä 1300e, sitten taas elämiseen koitin käyttää aika vähän. tai ehkä tonnilla kuussa koitin pärjätä. Muttaa varmaan loppujenlopuksi koko reissuun meni lähemmän viittä tonnia.. ahdistaa jos alkaa liikaa miettimään, tietty se olis fiksua kylläkin.. Mutta niin, varasin vain ekan yöni j sitten ain ennen kun siirryin seuraavaan paikkaan niin varasin yöpymisen, ja aina hostelworldista! :) Ja joo mulla on itseasiassa työn alla semmonen postaus johon vastaan kaikkiin reissuun liittyviin kysymyksiin! Koitan saada tällä viikolla valmiiksi! :)

   Poista
 7. Anonyymi5/11/2015

  jäi näköjään kommentti kesken :D
  voisitko siis tehdä jonkunlaisen postauksen (vaikka videon) jossa kerrot mitä pitää tietää tai miten pitää valmistautua ennen tuollaista matkaa.. :)

  VastaaPoista