keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

För Evigt


valmis1
Eilen kuvattu hylätyllä tehtaalla Sandran kanssa. 

Heipäheei! 

 Ensiksi nyt haluan sanoa että kiitos kun laitoitte niin paljon kommenttia edelliseen postaukseen! Postauksen julkaisun jälkeen sain myös paljon kaikenlaisia sähköposteja, niihin kaikkiin en ole vielä vastannut mutta tulen kyllä vastaamaan! :) 

Postauksen julkaisun jälkeen on tuntunut hyvältä. Ylläoleva kuva ehkä voi vähän kuvastaa tunnetta haha. 

En mä vaan tajua miten oon koskaan voinut olla vähänkään epävarma asiasta. Koska nyt asia on yhtä selvä kun oma etunimeni.

Ja hei jos viime postauksen kautta mun blogiin löysit, niin tervetuloa seuraamaan!

Mutta kiitos vielä paljon kaikesta, ilahdutitte mua! Nauttikaahan auringosta tyypiiit! 

10 kommenttia:

 1. Olet ihana ja huippu! Kaikkea hyvää siun elämään!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/09/2015

  Kivannäkönen ympäristö!:) Missä päin tää hylätty tehdas sijaitsee?

  VastaaPoista
 3. Moikka! Ajattelin kertoa, et mainitsin sun blogin ja nappasin banneri käyttööni inspispostauksessa :) Ilmottele, jos haluat, et esim. banneri ei oo näkyvissä tuolla! http://fiiaelina.blogspot.fi/2015/04/bloggin-from-to-z-i-is-for-ispiration.html

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/13/2015

  Moi! Ite oon 20 ja täytin 21v asun vielä toistaiseksi ainakin vanhemmillani, asuin omillani jopa 4kk kun alkoi ahdistamaan ja päädyin lapsuudenkotiini taas, ja minusta se tuntuu äärettömän nololta kun joutuu palaamaan ja vielä noin lyhyen ajan jälkeen... Tämä on tietty väliaikaista mutta silti ja en ole ehkä maailman parhaimmassa kunnossakaan ... Olisko sulla neuvoja miten pärjäisi yksin tai totuttelis siihen kun tuntuu vain että yksinasuminen ei oo mun juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellou! Pyyyh tossa mitään noloa ole! jos viihdyt lapsuudenkodissa paremmin ja siellä saat olla niin miski ei? mäkin varmaan asuisin äidin luona jos se vaan asuis lähempänä keskustaa, koska sillä tapaa sais säästettyä paremmin seuravaan reissuun :D En siis tiedä mitä neuvoa. ehkä jossain vaiheessa alkaa tuntuman että oikeasti haluat muuttaa!

   Poista
 5. Huippu kuva! Vitsi kun itsellänikin olis taitava kuvaaja niin sais ikuistettua huippuja kuvia. Ei sillä että tuon miehen kuvauksessa mitään vikaa olisi... ;D

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista