maanantai 27. huhtikuuta 2015

2 asua


Tervehdyyys! 

Kun oli vielä kivasti väriä...

Takki ja farkut-Cubus. Kengät-Dinsko. Laukku-Forever21


Jakku ja hosut-Seppälä. Toppi ja reppu-Forever21. Kengät-Nike

Noissa housuissa voisin asua, ihan lempparit. Ja reppukin kulkee mukana joka päivä kaikkialla.


8 kommenttia:

 1. Ihanat housut, oon katellu kans tollasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) luulis että samantapasia löytyy! :)

   Poista
 2. OOOOlalaaa mikä asu ja TOI toppi.... I Wan´t it!! Voisinko lainata!? <3 Ihan super tyylikäs ja just meikäläisen makuun! :) Oli ihana tutustua lauantaina! Ja hei, sen verran hyvältä tää sun blogi näyttää, että pakkohan sitä on jäädä seurailemaan ;) Mulla tuli juuri postausta ulos, missä säkin vilahdat! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa ihana sinä! <3 oli superkivaa tutustua!!! ja kiitos, tervetuloa seurailemaan vain! jejee mäpä tuun vilkaiseen!

   Poista
 3. Anonyymi4/28/2015

  Miten sulla ja sillä tytöllä menee? :) seurusteletteko? Tai ootteko nyt nähneet/aikeissa nähdä reissusi jälkeen? Olis mielenkiintoista kuulla kuulumisia siltä(kin) rintamalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei seurustella. alusta saakka ollaan juteltu että ei olla semmosia ihmisiä jotka osais seurustella. Ollaan juteltu että nähtäis kyllä :) hihi joo ymmärrän että olis mielenkiintoist kuulla! kerron enemmän kun itse tiedän enemmän :)

   Poista
 4. Hei täällä uusi seuraaja! Bongasin sut littlebitvain-blogista ja aattelin et makee tyyli, käyn tsekkan blogin... ja hävettää myöntää et oon selannu tätä läpi varmaan viimesen tunnin :D Koukutuin sun matkakertomuksiin niin pahasti (nimim. toinen toivoton reissaaja), toivottavasti niitä on vielä jatkossakin tulossa paljon! Ehkä jopa Ruotsin puolelta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellooou ja tervetuloa! hahaaa mähän oon vaan otettu!!! :D Kiitos paljon! varmasti tulee vielä matkapostauksia ja oi toivottavasti ruotsin puolelta!

   Poista