maanantai 16. maaliskuuta 2015

Jälkifiiliksiä


Miami beachilla tammikuussa kun kaikki oli ihan alussa. Toisessa kuvassa samalla rannalla maaliskuussa, ruskeampana ja henkisesti rikkaampana.


Lentokentällä oli vastassa rakas P e r h e !


HUH. Melkein viikon oon eleskellyt nyt kotisuomessa. Vähän (oikeasti tosi paljon) sekavat fiilisket on kyllä ollut ja normaalista unirytmistä ei vielä tietoakaan. Sitten oon koittanut olla kunnollinen ihminen, palata arkeen ja hoitaa tylsiä aikuisten juttuja. Olin myös töissä ekaa kertaa lauantaina ja ties kuinka moni asiakas kyseli että missä oon ollut. Oli hauskaa kertoa reissusta heille!


Meni kyllä tosi nopeasti toi kaks kuukautta. Eikö teistäkin?!

Reissun jälkeen tulee päällimmäisenä mieleen että olen inspiroitunut. Olen inspiroitunut taiteesta, näkemistäni asioista ja ihmisistä.

Olen itsevarmempi, rohkeampi, suoraselkäisempi ja parempi lukemaan ihmisiä.

Olen kasvanut ja tajunnut itsestäni paljon asioita.

Käteen jäi paljon mahtavia muistoja ja tietenkin palava halu päästä näkemään vielä lisää!


Kiitos teille kun seurasitte mun reissua! Mua kiinnostaisi tietää jos teillä on joku tietty postaus joka erityisesti jäi mieleen?


Varmasti tuun vielä postailemaan reissujuttuja vaikka en reissun päällä enää ole. Multa toivottiin jonkunlaista koostetta reissusta. Ja jotain videotakin olisi hauska kehitellä.


Ensi kertaaan! Hejdå!


18 kommenttia:

 1. Ooot nii megaruskee ja tääl yks kade!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo haha mä olin ainakin! :D Tää lähtee supernopaeasti veke yhyy :<

   Poista
 2. Heidi-papu siellä :DD Oot ihan sairaan ruskee, mutta ei ihmekään kun paahtavan auringon alla oot viettänyt kaks kuukautta! Vähän nauratti sun Jamaika-postauksessa kun sanoit, että jamaikalaiset katselivat ja huutelivat kun oot niin vaalea. Kelaa kuinka vaalealta olisit näyttänyt, jos Jamaika olis ollu sun eka matkakohde! :S Mutta siis ruudun täällä päässäkin tuntuu, et olisit ollut reissussa tyyliin pari viikkoa, vaikka olit pari kuukautta!!! Hullua! Tuliko sulle muuten mitään siitä, kun se automaatti nielas sen sun kortin? Oliko korttia ehditty käyttää tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa oivoi kun oliskin papu foeva! :D ja joo sen kyllä ymmärtää miten tämmönen väri tuli kun sitä aurinkoa sai niin paljon. Mutta sen kans ymmärtää että lähtee ihan supernopaeasti veke kun sitä ei saa enää yhtään..höh. Ja joo haha sit olisi saattanut tuntea ittensä aika valkoiseksi! Ja niimpä älä muuta..huhhu. ei tullu mitään onneksi! Niin nopeasti kerkesin soittaa sulkupalveluun.

   Kivaa viikonloppua sinne! :)

   Poista
 3. Anonyymi3/17/2015

  Kiitos että oot jakanu paloja sun matkasta täällä! Itellä ainakin käsitys amerikasta laajeni tosi paljon, ja todellaki aion joskus lähtee kiertään sitä, sun ansiosta!
  KIITOS

  VastaaPoista
 4. Äääh, din resa ha vari helt super inspirerande! Ja ha vari helt inställd på att int villa fa ensam på resa, men nu far ja på påsken 2 veckor ensam ti spanien!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi så kiva att höra och ooi va cooolt! De kommer vara GREAT! Var i spanien far du? :)

   Poista
 5. Anonyymi3/17/2015

  Sun blogi on yks inspiroivimmista mitä tiiän, Oot huikee persoona!! <3

  VastaaPoista
 6. oli tosi kiva seurailla sun matkaa! tää sun blogi on kyllä yks lemppareista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että seurasit! Ja jeee niiin kiva kuulla! :)

   Poista
 7. Anonyymi3/18/2015

  ihana postaus :)!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi3/18/2015

  ihana kun oot kirjottanu reissusta ja on ollu piristävää katella tommosia kuvia! ehkä itekki lähen vielä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun seurasit! :) todellakin!

   Poista
 9. Anonyymi3/19/2015

  ahhh ai kun mäkin olisin yhtä rohkea! olisi ihana vaan lähteä mutta mulla menis kyllä pupu pöksyyn. mitä teet muuten työkses? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat olla rohkeampi kun mitä luulet! :) loppujenlopuski se ei oo pelottavaa tai vaikeeta jos on oikee asenne siihen. ja tällä hetkellä oon ravintolassa tarjoilijana :)

   Poista