torstai 19. maaliskuuta 2015

M I A M IVikat päivät mun reissusta vietin Miamin south beachilla. Aloitin reissuni samassa paikassa tammikuussa.

South beach oli kyllä aivan erilainen nytten maaliskuussa! Niin paljon vilkkaampi. Ja se varmaan kertoo jotain sesonkiajasta, että tammikuussa maksoin vähän päälle 20 dollaria yöltä ja nyt taas 60 dollaria.. Kolminkertainen hinta, ei kiva ei. Muutenkin melkein kaikki hostellit oli kokoajan täynnä. Oli niin paljon kaikenlaista häppeninkiä meneillään mikä vaikutti tähän. Ja sekin tietty vaikutti että oli just alkanut jenkkien spring break. 

South Beach on just sitä mitä voitte kuvitellakin. Kalliita autoja, ulkoisesti kauniita ja tyylikkäitä ihmisiä, raha haisee, paljon paljasta pintaa ja moni liikkuu skeitaten tai rullaluistellen. On myös melkein ihan tavallista että joukko tyttöjä tulee sisään kauppaan, kuulee hyvän biisin ja alkaa sheikkaamaan niin että saa kassatädinkin heittämään toisen jalan kassalle ja alkaa heiluttamaan pebaa. Haha okei ehkä tää ei oo jokapäivästä mutte kuitenkin. Hauskaa!

Mitäs mä sitten tein vikat päivät? Vähän rannalla makoilua, joka päivä sushia ja liikaa shoppailua... Kuvailtua ei taas tullut paljon yhtään, paitsi vikana iltana kun ympäri kävellessä huomasin että ocean drivella oli lgbt-partyt meneillään, joissa kylläkin näkyi vain miehiä. Tää oli joku kerran vuodessa pidettävä iso juttu.

 Hän huomasi että mä kuvaan porukkaa ja alko poseeraamaan. Kerrankin malleja jes!

 Miamissa on kyllä ihanaa se, kuinka paljon erilaisia ihmisiä ja inspiroivia tyylejä sitä näkee. Ehkä joku päivä vielä palaan.


Heippa ja ooikein kivaa viikonloppua!8 kommenttia:

 1. Anonyymi3/19/2015

  haluaisin kysyä miten uskallat majoittautua yksin tavaroidesi kanssa hostellissa. ymmärtääkseni kameran ja koneen kanssa kuitenkin olet reissuissa kulkenut. itseä mietityttää säilytys ja nukkuminen ( pitääkö puhelimet yms työntää housuihin ) mutta halpaahan hostellisssa toki olisi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo molemmat oli mukana! Yleensä kaikissa hostelleissa on säilytyslokerot jotka kuuluu hintaan. joskus jopa niin isot lokerot että sinne saa koko rinkan mahtumaan :)

   Poista
 2. Anonyymi3/20/2015

  on ollu kyllä ihana seurata sun reissua täältä ruudun toiselta puolelta! :D mä oon suunnittelemassa muutaman kuukauden matkaa Etelä-Amerikkaan syksyllä, joten olis tosi kiva kuulla kustannuksista. Kuinka paljon sulla meni kaiken kaikkiaan rahaa? Lennot, ruoka, yöpymiset, shoppailu? Auttais kyllä tosi paljon jos vastaisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva kuulla! :) ja oi upeeta! Mitkä maat on ollut mielessä? ja mulla meni elämiseen kuussa varmaan reilu tonni. Suunnilleen 30-40 eurolla päivässä koitin selvitä. Eli yöpyminen aina 10-20 ja sit koitin syödä aika halvasti. Tietty jotkus päivät saatto käyttää enemmän vaikka kuljetuksiin ja jos teki jotain spessuu mutta jotain vähän päälle tonnin luokkaa veikkaisin että kuussa meni. Mutta niin, riippuu kyllä paljon siitä mihin päin maailmaa menet, että kuinka halvalla voit elää. Esim meksiko oli tosi halpa, kun taas costa rica oli kallllis! Kaikki lentoni yhteensä oli ehkä 1400.

   Poista
 3. Anonyymi3/22/2015

  Postauksesi saavat aina niin hyvälle tuulelle! :) Olet ihana! ♡

  VastaaPoista
 4. Voi että, on kyllä ollut mukavaa seurata sun reissua. Sinusta ja sun blogista inspiroituneena olen alkanut miettimään, toteuttaisko tulevan honeymoonin (häät ensi kesänä) tollein reppureissaten sen sijaan, että ottaisi jonkin parin viikon luksuspakettimatkan. Mikä kai on oletus!
  Itse kun en ole niin luksuksen perään (eikä miehenikään) vaan kokemusten ja elämysten. Ja kun reppureissaus on kuitenkin sen verran edullisempaa, niin rahat voisi hyvin käyttää vaikka 1-2kk reissuun sen sijaan että ois 2viikkoa jossain luksushotellin altaalla hörppimässä margaritoja. :D

  http://nolibreland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempikommentti vähään aikaan! VÄHÄN KIVAA KUULLA! :D kuullostaa todellakin hyvältä oi että! tollee mäkin tekisin!

   Poista