torstai 26. helmikuuta 2015

Smile for me Jamaica!


Heei ja terveiset Jamaikan Treasure Beachilta!

Tasan viikko sitten treffasin Malinin ja Jullen, tytöt jotka tapasin Costa Ricassa. Heidän kanssa oon nyt reissannut ympäri Jamaikaa. Ollut ihan huippu viikko!

Huomenna on meidän vika päivä yhdessä. Lauantaina nää kaks lähtee Miamiin ja sitten takaisin ruotsiin. Surettaa nyt jo ajatus että kohta pitää sanoa heipat.

Mulla on muhkeampi Jamaikapostaus työn alla. Siinä tuun kertoo enemmän miten täällä on mennyt ja mitä ollaan tehty. Teen sen valmiiksi sitten kun taas olen yksin ja on aikaa. Nyt laitan vaan parit kuvat ja tulin ilmottamaan että kaikki on 100% jeeees! 


Paljon iloa teille Suomeen! Kuuullaaaan!


6 kommenttia:

 1. Paljon aivan uskomattoman ihania kuvia!! Oon lukenu ja ihastellu näitä reissupostauksia joka kerta :) ihania päiviä sulle sinne <3

  VastaaPoista
 2. Voi apua miten ihanan onnellisia kuvia, tulee hyvä fiilis ku tällasia kattelee! Ootan innolla suurta jamaikapostausta :)
  Ja aiheeseen varsinaisesti liittymättä, ostin eilen hetken mielijohteesta lennot Barcelonaan ja siinä eri majoitusvaihtoehtoja pohtiessa muistin, että sä teit joskus Barcelonasta postauksen. Googlettamalla löytyi postaus ja se hostelli kuulosti niin hyvältä, että varasin itse samasta mestasta :D oisko sulla heittää jotain must-vinkkejä Barcelonaan?

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia jälleen kerran! Tuo vaate nutturakuvassa on muuten aivan upea ja sopii sulle ku nakutettu! Ihanaa, että oot löytänyt tytöt sieltä, mutta harmi kun tiet erkanee :(

  VastaaPoista
 4. Ihanan iloisia kuvia!😍

  VastaaPoista
 5. Oot ihan super onnellisen näköinen näissä! Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 6. Härligt att höra att allt är bra. Underbara foton.....

  VastaaPoista