torstai 5. helmikuuta 2015

Manuel Antonio


Kun oon kertonut matkan varrella ihmisille että lähden Costa Ricaan "Aijaa vähän siistiä, surffaatko vai joogaatko?" On tullut kyllä huomattua että tämä on surffaajien paratiisimaa. Hyvät aallot ja lämmin vesi! Ja mihin vain pääsi käännät niin näät jotain surffaukseen liittyvää. Mutta ei, mä en kuulu kumpaankaan lokeroon. Mun lokero on "haluaa nähdä mahdollisimman paljon eläimiä ja kaunista luontoa" Ja sitähän varmasti Costa Ricassa pääsee näkemään.
 
Manuel Antonioon saavuin maanantaina, Vista Serena nimiseen hostelliin. Tosi kiva, ihanat maisemat täältä ylhäältä.
Tiistaina heti aamusta lähdin luonnonpuistoon. Näin apinoita ja laiskiaisia aika ylhäällä puissa, olis pitänyt olla kiikarit. Sitten monta iguaania, kilpikonnan, kauniita perhosia, pesukarhun..
Luonnonpuistossa ollessa mietti kyllä, että kuinka siistiä olis jos olis joku teleobjektiivi.. Kaikki eläimet oli sen verran kaukana ettei niistä saanut kuvia.

Mulla on pelkästään 50mm linssi mukana tällä reissulla. Pitää mennä tosi lähelle eläintä että saa jonkun kelvollisen kuvan. Iguaaneja kuvatessa möyrin mahalteen maassa ja lähestyin niitä hiljalleen ettei ne pelästyisi. Onnistu aika hyvin.

Kun kävelin takaisinpäin mulla oli akku loppu kamerasta, ja silloin näin kaksi peuraa. Yhden ihan pikkuisen ja yhden isomman. Se hetki muistutti mua siitä, ettei kaikkea aina tarvitse koittaa kuvata. Oli hieno hetki. Kaksi kaunista eläintä tosi lähellä ja vain minä näkemässä.

 Illemmalla löysin salin. Oi sitä onnen määrää! Oli tosi pieni ja ruuhkainen ja olin ainoa turisti. Mutta eipä se mitään, tuntu niin hyvältä päästä treenaamaan.
Ei näkyny ketään. Kämppis taas kerto että oli nähny krokon luonnonpuistossa sillä rannalla jossa suurin osa ihmisitä ui, (mäkin sinä päivänä aikasemmin.)  
Voi ihanat.. Oli yks aamu heti mun oven edessä.
Toi häntäkuva on otettu ihan pari minuuttia sitten tästä partsilta jossa nyt istuskelen. Siinä se vieläkin chillaa ja nauttii auringosta. On ne makeita otuksia!

Tämä oli mun koti nämä kolme päivää.

Nyt olis aika laittaa taas kamat kassiin ja vaihtaa kaupunkia. Santa Teresa seuraavaksi. See you!

12 kommenttia:

 1. Vitsi oon kyllä aina tykänny sun blogista, mutta nää reissupostaukset ehottomasti pistää hymyn huulille ja pelastaa päivän! Buustaa fiilistä kun oottelee että saa ite kerättyä matkat tommoseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi et tiedäkkään kuin kiva lukee tämmöstä! Varmasti saat jos haluat! :)

   Poista
 2. Sun reissu postaukset on niin ihania! Sulla on ihan mahtavia kuvia ja välittyy tunnelma, et nautit matkastas. Nauti joka päivästä ja hetkestä, toi on elämää!♥ :)

  VastaaPoista
 3. vvoi että näit sun reissupostauksia on kiva lukee ♥.♥ Ja ihanii kuvia, uiui <3

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi! Tää on jotenkin niin mielenkiintoista lukea näistä sun reissuista. :) Vaikka vähän oon kommentoinut, niin innolla luen kaikki päivitykset! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi2/08/2015

  Vau! Ihailen kyllä sun rohkeutta, lähtee yksin maailmalle! oot ihan huikee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tästä!! :) mä vaan oon tämmönen, en osaa pelätä oikeestaan..

   Poista
 6. Anonyymi2/08/2015

  Oon lukenu kaikki sun reissupostaukset ja innolla ootan aina lisää.♥ toki tykkään sun blogista muuteenkin.:) nämä kuvatkin niin upeita ja välittyy tunnelma tänne asti.:) mulla ei olis itellä koskaan rohkeutta lähteä yksin reissuun, tai en ehkä oo ees sen tyyppinen et lähtisin yksin.. mut tätä sun seikkailua on ihana ja jännittävä käydä näin kertomusten ja kuvien mukana läpi.:) t: Irene

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivaaa kuuulla! :) just sain uuden ulos uunista! Ja kiitos paljon:! :) Toivottavasti pysyt mukana koko matkan <3

   Poista