torstai 12. helmikuuta 2015

Mahdollisesti maailman makein hostelli


Terkut Puerto Viejosta!

Tämän postauksen teko on ollut kyllä yhtä taistelua. Täällä hostellilla on aivan kauhea wifi. Kävin myös parissa raflassa testaamassa mutta sielläkään ei onnistunut. Tää on ollut niin hermoja raastavaa että tän jälkeen pistän koneen lukkojen taakse enkä koske siihen pariin päivään. Puhelimella taas sujuu ihan suht hyvin ja instaa päivittelen, @haidiknuu.

Koko tiistai mulla meni matkaamiseen. Tyynenmeren puolelta karibianmeren puolelle, koko maan läpi siis. Kesti päälle 10 tuntia. Mutta meni yllättävän iisisti jotenkin. Kai mä oon jo tottunut bussissa istuskeluun.

Syksyllä kun tutustuin eri paikkoihin Costa Ricassa, törmäsin Rocking J's nimiseen hostelliin. Vaikutti niin siistiltä, niin erilaiselta. Ja huomasin että siellä on kokonainen huone täynnä riippumattoja joissa saa nukkua! Päätin että sinne on päästävä. Ja täällä sitä ollaan.

Iso syy mun Puerto Viejoon tulolle, oli tämä hostelli. Ja kyllä, mä oikein haluamalla halusin päästä riippumattoon nukkumaan. Niin kivaa. Sellaisessa nukkuu hyvin. Ja sai iiison peiton jonka alle käpertyä.
Mulla on kaks yötä takana ja kaks tai jopa kolme edessä. Mun kaikki vikat päivät Costa Ricassa ajattelin viettää täällä.

Halusin tehdä ihan oman postauksen tästä hostellista. On sen verran erikoinen. Koko hostelli on mosaiikkia. Voisi melkein sanoa, että koko hostelli on taideteos.

Teltankin saa vuokrata.

Kivaa viikonloppua toiselle puolelle maailmaa. Kuullaan taas!


16 kommenttia:

 1. Vaikuttaa kyllä kivalta, mullekin kelpais! :D

  VastaaPoista
 2. Mieletöntä! Toi todella on taideteos koko mesta!

  VastaaPoista
 3. Aapua miten siistin näkönen paikka! Ihan huikea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä erikoisin missä koskaan oon ollu! :D

   Poista
 4. Vaau mikä mesta! Voisin kuvitella että tuolla tutustuu aika makeisiin tyyppeihin myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiimpä! En oo valitettavasti tutustunu oikeestaan. Vaan vaihtanut joitain sanoja reissuista. Mutta täällä kyllä näkee todella värikästä ja makeeta porukkaa. Semmosii joilla tosi hyvä energia!

   Poista
  2. No niiimpä! En oo valitettavasti tutustunu oikeestaan. Vaan vaihtanut joitain sanoja reissuista. Mutta täällä kyllä näkee todella värikästä ja makeeta porukkaa. Semmosii joilla tosi hyvä energia!

   Poista
 5. Anonyymi2/13/2015

  Voitko palattuas tehdä oikeen videopostauksen liittyen tohon sun matkaan? Mul ois vaikka mitä kysymyksiä kun on kans itte haaveissa lähtee Aasiaan 1,5 vuoden päästä. Kysymykset lähinnä liittyen yleiseen elämiseen ja tavaroihin :D
  Vai voisinko laittaa sulle sähköpostia? =) Mukavaa loppureissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo voisin, hyvä idis! Olisko semmonen kysy vastaan videolla tyylinen vaikka? :) toki saat laittaa sähköpostia myös! Knuuttila.heidi@gmail.com

   Poista
 6. Anonyymi2/13/2015

  Legendaarinen hostelli, niin nostalgista katella näitä sun kuvii, ku ite käyny samoissa paikoissa. Käy ihmeessä myös Cahuitassa (oisko puolen tunnin bussimatkan päässä Puerto Viejosta?). Cahuitan kansallispuisto ja ranta on Puerto Viejon kanssa mun suosikkeja Costa Ricassa :) Kannattaa tosin olla varuillaan pesukarhujen kanssa siellä kansallispuistossa, koska ne on aina kovin kiinnostuneita kurkkaamaan, jos vaikka laukusta löytyis jotain syötävää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa vähän hyvä! :D ja kiitoksia vinkistä! harmi kun aika tässä vaan loppuu.. maanantaina Jamaikalle. Mutta ehkä huomenna vielä kerkeisin!

   Poista
 7. Oi, ompa tosissaan ihan tosi erilainen paikka! Näyttää jotenkin niin kotoisalta, just semmoselta, että ihmiset kaikkialta maailmasta kokoontuu illan suussa kertomaan tarinoitaan :) Huippua loppureissua sulle!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi2/14/2015

  ihana postaus!:)

  VastaaPoista