sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Ensimmäinen Costa RicastaHeissaan! Mitä oon Meksikon jälkeen tehnyt?
 

Torstai
 
Keskiviikko-torstai yönä nukuin vähän aikaa Cancunin lentokentällä. En sille yölle halunnut varata mitään hostellia kun lento lähti jo viideltä aamulla. Lensin Miamiin, jossa sitten oli koneen vaihto.
 
Costa Ricaan saavuin päivällä. Pääsin lentokentältä San Joseen keskustaan. Menin johonki raflaan että saisin wifin ja pääsisin katsomaan jotain paikkoja missä yöpyisi. Söin hyvää ruokaa ja tallensin yhden hostellin osoitteen. Lähdin etsimään pankkiautomaattia että saisin rahaa taksiin.
 
Automaattia etsiessä huomasin pääkadulla tytön joka oli menossa sisään johonkin hostelliin. Tiiättekö kun joskus näkee jonkun ihmisen, ja heti tulee semmonen olo että hitto tää on niiin hyvä tyyppi? Semmonen olo mulle tuli heti tästä tytöstä, Chloesta. Huomas hänen hymystä, silmistä, koko olemuksesta. Sanoin että oon just etsimässä jotain hostellia ja oiskohan tää hyvä? Hän vastas että jooo tänne vaan.
 
Pääsin Chloen kanssa samaan huoneeseen. Ja huoneessa oli kaks muuta tyttöä, ruotsalaisia! Illalla sitten istuttiin porukassa ja jaettiin hauskoja hostellikokemuksia. Oli hyvä fiilis.
 

Perjantai
 
Malin ja Julia (ruotsalaiset tytöt) lähti aamulla bussilla Jacoon, jonne munkin oli tarkoitus lähteä heidän kanssa. Mutta mä olin liian väsynyt lähtemään. Sanoin että tuun pari tuntia myöhemmin perässä.
 
Loppujenlopuksi menikin niin, että en jaksanut liikkua yhtään sinä päivänä. Varmaan johtu siitä, että melkein kolmeen viikkoon oon kokoajan liikkunut paikasta paikkaan. Nyt halusin vaan höllää, skypettää, tehdä postausta ja katsoa videoita. Mua ei edes harmita yhtään, että koko perjantai meni tavallaan hukkaan. Koska mä tarvitsin sitä, että ei tarvinnut liikkua mihinkään,
 
Ainoastaan aamulla liikuin kun menin Chloen kanssa aamupalalle. Tän jälkeen hän lähti lentokentälle ja siitä Boliviaan!
 
Olin ainoa ihminen koko huoneessa sinä yönä, kymmenen hengen huoneessa. Aika hassua. Varmaan johtuu siitä että San Jose on keskellä maata, eikä kukaan siellä halua olla. Siellä nyt ei oikein ole mitään, paljon kauppoja vain. Kaikki reissaajat lähtee mahdollisimman nopeasti rannikolle, jossa ne kauniit paikat ovat.

 
Lauantai
 
No lauantaina oli akut ladattu ja oli taas aika liikkua! Otin jo aikasin bussin San Josesta Jacoon.
 
Jacoon saapuessa huomasin että huuuh on kuuma. Vain kahden tunnin bussimatka ja sää oli ihan kun eri maailmasta. San Josessa oli vai vähän päälle kahtakymppii ja jopa vähän vilposaa kun tuuli. Jacossa taas päälle kolmeekymmentä.
 
Kävin kahdessa hostellissa ja molemmat oli täynnä. Kolmas sitten tärppäs.
 
Siellä nukuin hyvät yöunet parin tunnin rannalla kävelyn jälkeen.
 
 
Sunnuntai
 
Tänään vaihdoin hostellia halvempaan ja lähdin rannalle. Oli niin kuuma että oli pakko mennä veteen. Oli kivaa uida, hauskaa mennä aaltojen mukana.
 
Tulin takas hostellille ja törmäsin Maliniin ja Juliaan. Sen jälkeen oonkin ollut heidän kanssa. Selvisi, että he on menossa seuraavaksi Kuubaan ja sitten Jamaikalle! Ja he on siellä samaan aikaan kun minä!
 
Asiat siis järjestyy just niinku pitääkin. Mä oon nimittäin miettinyt, että Jamaikalla olis kyllä kiva jos olis seuraa.
 

Ainoa kuva San Josesta. Ei muuta kun paljon ihmisiä ja kauppoja.
 
Chloe.
 
 
Huomenna Jaco saa jäädä taakse ja lähden Manuel Antonioon. Siellä olen kolme yötä. Sen jälkeen aion jatkaa pohjoisempaan päin.
 
Oon nyt ollut tasan kolme viikkoa reissussa! Eikö ookki menny ihan supernopeasti? Enää viikko ja sitten oon jo puolivälissä reissua, outoa..
 
Oho, kello on jo yks yöllä täällä. Nyt hyvää yötä mulle ja hyvää huomenta teille. Kivaa uutta viikkoa!
 
 

7 kommenttia:

 1. Anonyymi2/02/2015

  olet mun idoli! sun innostuneisuus, rohkeus ja positiivisuus tihkuu ruudun läpi ja elämä tuntuu aina astetta valoisammalta kun olen lukenut sun juttuja. kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo ihana kommentti! Ihanaa kuulla! Kiitos itsellesi <3

   Poista
 2. Ihana lukea näitä sun postauksia :) Sun reissu vaikuttaa niin mahtavalta! Ja oot jotenkin tosi hyvin onnistunut ikuistamaan sellasta hyvää fiilistä kaikkiin kuviinkin!

  VastaaPoista
 3. Voi että miten nautin näiden postausten lukemisesta, ihan kuin olisin itsekin mukana reissussa! :-D Pidä kivaa ja nauti ihan jokaisesta hetkestä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja mä iloitsen tällaisista kommenteista! mä lupaan nauttia jokaisesta! :)

   Poista
 4. Heidi, oot kyllä mieletön! Vaatii ihan hulluna rohkeutta lähteä. Ite oon suunnitellut ens jouluna lähteväni Kuubaan, joten nää Etelä-Amerikan maisemat ja fiilikset uppoo niin täysin. NAUTI! <3

  VastaaPoista