keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Laguna

 
Mun viimeinen päivä on alkanut Meksikon Tulumissa. Kello on vähän päälle 8, aurinko paistaa ihanasti selkään. Juon orange/carrot/ginger tuorepuristettua mehua. Niiin hyvää!
 
Mulla on niin paljon kuvia näytettävänä teille, että en oikein edes tiedä mistä aloittaa. Meksiko on ollut niin upea, että oon ihan sanaton. Täällä on niin paljon nähtävää. En haluais vielä lähteä.
 
Huomenna aamulla lähden siis jo Costa Ricaan. Tänään illalla täytyy lähteä Cancunin lentokentälle ja hengailla sitten kentällä aamuun asti. Lähtee joskus viiden aikoihin lento.
 
 
Maanantaina leirintäpaikalla tapasin suomalaisen Jasminin, hauskaa! Hän sanoi, että hänen tapaama meksikolainen haluais viedä hänet jonnekin laguunille, mutta ei haluais lähteä yksin hänen kanssa. Joten mähän lähdin sitten mukaan!
 
Oli tosi makee kokemus. Ilman Jasminia en ikinä olis päässyt kokemaan tota. Koska matkaa sinne oli aika paljon. Oli pakko olla auto. Tai no varmaan sinne järkätään turistimatkoja, mutta kalliita.
 
Jotain tällaista olinkin kaivannut, koska en tykkää noista turistimatkoista. Oli tosi kivaa, koska oli kaksi paikallista mukana, jotka kerto meille historiaa ja kaikkea. Mä myös juttelin heidän kanssa latinomusiikista ja tää toinen (en valitettavasti muista nimiä..) kirjoitti mulle piiitkän listan artisteja joita mun pitäs kuunnella.
 
Sian Kaanin laguuni oli siis tämä upea paikka.

 Matkalla laguunille. Vihreetä vihreetä vain kaikkialla, mä tykkään!
 
Jasmin.
 
Tonne pulahdettiin ja virta vei meitä eteenpäin.
 

Kun tultiin takas leirintäalueelle Jasmin pakkas ja lähti Playa del carmeniin. Kiitos seurasta!
 
Nyt vikaa meksikopäivää viettämään, kuullaan!

2 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän ihania kuvia taas! Nää reissupostaukset on superkivoja :) Mitä objektiivia käytät?

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Erika! :) mulla on ainoastaan canonin 50mm f1.8 mukana.. välillä haaveilen että mukana olis joku laajis, varsinkin maisemia kuvatessa..

    VastaaPoista