torstai 15. tammikuuta 2015

Kaikki hyvin Miamissa!


 Suomalaiskaverini Nina.
 
 Täällä oli apinan hyvä leikkiä.
 
 
Hei taas!
 
Eilen oli kivaa. Rantasali, aurinkoa, hyvää ruokaa ja Ninan kassa kiertelyä illalla.
 
Vähän on vielä totuttelemista siihen, kuinka erilaisia ihmiset ovat täällä suomeen verrattuna. Ihmiset moikkailee, kyselee mistä on kotoisin ja asiakaspalvelijat on ehkä turhankin innokkaita. Mutta siltä se vaan tuntuu kun ei ole tottunut tällaiseen.
 
Koitin pakata mahdollisimman vähän mukaani, mutta silti tuntuu että rinkka jo pursuaa.. Eilen illemmalla käveltiin Ninan kassa lincoln roadilla, josta löytyy kaikkia houkuttavia kauppoja, mutta mä hillitsin itseni kokonaan. Koska jos reppu on nyt jo noin täynnä, niin miten sitten kahden kuukauden päästä kun matkan varrella on tarttunut kaikkea mukaan..
 
Olin varannut vain kolme ekaa yötä tästä hostellista. Tykkään tästä hostellista kauheesti, varsinkin koska sijainti on niin huippu, mutta viikonlopuksi yöt olis noussu yli 30 dollariin per yö. Siksi mä varasin kaksi seuraavaa yötä jostain halvemmasta hostellista, jota lähden etsimään tän postauksen julkaisun jälkeen.
 
Sunnuntaina mulla on siis lento Cancuniin. Joten Miamia olis jäljellä vielä tämä päivä, perjantai ja lauantai. Mitäs mä keksisin? Kertokaa te jotka olette täällä ollut. Key West, little havana, veneellä yli Bahamakselle?
 
Nyt iski levottomuus kun katson ulos, siellä aurinko paistaaa! Nälkäkin iski. Nyt taidan mennä syömään jotain ja sitten etsin seuraavan yöpymispaikkani.
 
Heippa!
 
 

7 kommenttia:

 1. Anonyymi1/15/2015

  Suosittelen Key Westiä! Muutaman vuoden takaisella Miamin reissullamme oltiin siellä pari päivää. Meillä oli vuokrattuna auto, mutta aamut ja illat yleensä käveltiin ja päivällä saatettiin ajella vähän kauemmas. Key Westin auringonlasku on aivan upea, todellakin näkemisen arvoinen! Ihanaa reissua Heidi!:) Nauti niin paljon kun vaan mahdollista:)

  VastaaPoista
 2. Key West on kuulemma käymisen arvoinen paikka (äitini hehkutti sitä kun olivat käyneet siellä) :-)!

  VastaaPoista
 3. Joo Key Westin ja Miamin juuri uv tienoilla nähneenä voin sanoa että kummatkin ihan huippu paikkoja! Jos ihan rehellisiä ollaan niin en osaa sanoa kuinka paljon Key Westistä saa irti päiväreissulla kun matkoihin menee luultavasti suurin osa ajasta.. Kaverilta kuulin että oli vähän pettymys. Itse vietin siellä neljä päivää ja juurikin auringonlasku ja kaikki vesiaktiviteetit oli ihan huippuja!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1/15/2015

  Hejsan! Ha trevlig resa! :)) Hur mycket kostade hela resa??

  VastaaPoista
 5. mee kattoo sitä miami ink tatuointi studioo :D

  VastaaPoista
 6. Key West oli nätti! Ja matkalla sinne maisemat oli superkivat. Viime keväänä Miamissa me varattiin porukalla sellanen päiväreissu, että bussi haki hostellin edestä aamulla, päivä oli aikaa kierrellä Key Westissä ja illalla bussikuljetus takaisin. Aika monet tyypit kauppas turisteille kaikkia reissuja ja aktiviteetteja, sellasilta voi kysellä diilejä. Toinen vinkki on vuokrata polkupyörä ja ajaa Miami Beachin ympäri, rannan lähellä menee tosi kivoja pyöräteitä ja matkan varrella on aivan upeita maisemia. Suosittelen! :)

  Ja ää kuvassa just sama biitsisali jossa treenattiin Miamissa joka aamu, meidän ihana hostelli oli tuossa melkeen vieressä :D

  VastaaPoista
 7. Ehottomasti Key West! Se paikka on aivan älyttömän upee, ne kadut, se fiilis ja se tunnelma. Niin kaunis paikka. :-)
  nauti reissusta!

  VastaaPoista