tiistai 29. heinäkuuta 2014

Jump jump jump
Summer Soundeista täällä teen myöhäistä postinkia. Vietettiin Katjan kanssa naurun ja tanssintäyteinen viikonloppu messukeskuksessa, perjantaina sekä sunnuntaina.

Mieleen jäi erityisesti Avicii, Blasterjaxx, Axwell sekä Tiesto! Ja kaikki värikkäät tyypit. Ja se miten kaikki ihmiset oikeesti koko sydämestä tanssi ja fiilisteli, huippua!

Ja niin siistiä oli ajaa aamulla takaisin tyhjällä motarilla Maradona biisiä kuunnellen repeatilla. Oi kesämuistoja 

Kiitos Summer Sound ja Katja!


tiistai 22. heinäkuuta 2014

Aina matkalla paratiisiini


Yks kesäyö mä ja kivoimmat siskohenna ja serkkukatja ajeltiin ympäriinsä ja koitettiin löytää yks ranta joka lapsuuden muistojeni mukaan on tosi hieno. Epätoivoisesti etsittiin mutta ei löydetty. Lopuksi saavuttiin johonkin ihan toiselle rannalle joka sai kelvata. Napsittiin parit kuvat ja polskittiin. Vasta myöhään yöllä oltiin takaisin kotona, oli hauskaa!

Viikonloppuna oli Summer Soundit. Mä kävin perjantaina ja sunnuntaina pomppimassa. Oli kyllä huisia, teen vielä vaikka postauksen erikseen! Sunnuntaina Tieston keikalla taustascreenillä oli siisti videografiikka josta sain inspiksen näiden kuvien muokkaukseen.

Nyt aion mennä nauttimaan auringosta, kivaa viikkoa teille!torstai 17. heinäkuuta 2014

SUMMERUP2014


Taas kerran se oli ja meni, jokakesäinen must go festari, Summer Up! Tämä summer up oli jo mun kuudes! Melkeinpä alan olemaan summerup konkari.

Taas me yövyttiin se kolme yötä telttakylässä. Mukana oli serkkuni Katja, Heidi.S, pikkusiskoni ja hänen kaverinsa Emilia. 

Mitä jäi käteen? Ihania kesämuistoja, rusketus, mahtava uusi tuttavuus.. Ja kuinka hauskaa olikaan Sean Paulin ja Tinie Tempahin keikalla?! Mä ainakin tanssin niin täysiä että huhhejjaa.

Kiitos paljon teille mua moikanneille, tulin tosi iloiseksi!

Ja linkkailkaa tähän postaukseen omia summerup postauksianne jos sellaisia löytyy, tuun mielelläni tsekkaamaan ne!


Granaattiomenaa ja muita jänniä herkkuja.
Kiitos torttupohjasta naapurit xD
Näitä pusseja jaettiin ihmisille, ja kaikkien piti heittää ne ilmaan samaan aikaan.

Ja tältä se sitten näytti. Purple party!

Ja tältä näytti ihmiset jälkeenpäin.

Meidän teltta jota taas vähän tuunasin. Hirvi nimeltä Mika Stepan lastenlaulu biisistä pääsi perinteisesti mukaan. Ja T.rex myös.


Kiitos Summer Up, ensi vuonna taas näemme!


tiistai 15. heinäkuuta 2014

My feel good places!Heipähei, täällä kirjoittelee hyvin iloinen Haidi pitkästä aikaa!

Mulla oli sen verran huono tuuri uuden koneeni kanssa, että se oli virheellinen ja jouduin heti lähettämään huoltoon. Jouduin pitkään olemaan ilman konetta, se siis syynä tälle että blogissani on kuulunut korkeintaan heinäsirkkojen viserrys. Tänään sain koneen kuitenkin vihdoin kotiin joten olen taas in action!


Mä olen mukana Indiedaysin ja Starbucksin yhteistyössäMut haastettiin kertomaan mun omat lempipaikkani, mun hyvän mielen paikat! Mäpä kerron omat lempparipaikkani kotikaupungistani Porvoosta.


Vanhakaupunki

Porvoon vanhakaupunki on kyllä yksi mun feel good paikoista. Olen asunut täällä koko elämäni, ja päivittäin kävelen näiden värikkäiden puurakennusten ohi ja sipsuttelen menemään mukulakivillä. Useimmiten kävelen täällä kiireessä ja unohtuu jäädä katsomaan että minkälaista mun ympärillä oikeasti on. Täällä on söpöt värikkäät puutalot, pienet putiikit, ihana fiilis, kapeat mukulakivikujat ja punaiset ranta-aitat.

Olen töissä ravintolassa ja usein asiakkaina on turisteja. Turistit aina hehkuttavat kuinka ihastuttava tämä kaupunki on. Yksi päivä eräät australialaiset sanoivat mulle että olen "Lucky girl" kun asun täällä. Ensin ehkä vähän nauratti, mutta sitten tajusin, että oonhan mä oikeesti ihan onnekas. Täällä mulla on hyvä olla!

Joku päivä aion olla ihan turistina omassa kaupungissani. Täällä on lukuisia pikku putiikkeja ja paikkoja joissa en ole käynyt. Aion kävellä täällä ihan rauhassa ja käydä vaikka jossain ravintolassa syömässä jossa en vielä ole käynyt. 


Lelukaupan edessä löytyy penkki jossa lapset voi leikkiä prinsessaa. Nyt mä tein sen ekaa kertaa myös, hihi!


Linnamäki

Porvoon linnamäki on paikka jossa tykkään käydä aamulenkeillä, varsinkin nytten kesäisin. Paikassa voi hyvin tehdä ylämäkijuoksuja ja ylhäältä näkee koko värikkään Porvoon. Täällä mä oikeasti virkistyn. Sielu ja silmä lepää.

Löytyy puita joissa voi vetää leukoja!

I feel gooood tidididii!


Mitkä on sun lempipaikkoja? 

Starbucks haastaa kaikki tägäämään oman hyvänmielenpaikkansa! Käyttämällä hashtagia #starbucksfinland ja nimeämällä sijainnin osallistut 3000 euron matkalahjakortin arvontaan! Voittaja julkaistaan viikolla 33. Lisää infoa löydät täältä.


Starbucks arpoo viikoittain myös 750 euron lahjakortteja. Klikkaamalla tätä linkkiä saat itsellesi kilpailukoodin ja pääset osallistumaan kisaan. Klikkaamalla voi keräillä niin paljon koodeja kuin jaksaa ja osallistua niin monesti kuin haluaa! 


Muistakaa nauttia kesästä lempipaikoissanne. Kuullaan taas, heidå!


keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

ENDLESS ROAD


Kiitos Summer Sound arvontaan osallistumisesta! Niin moni oli toivonut pääsevänsä näkemään Aviciin, joten mä tein tollaisen kuvan Aviciin lyriikoilla. 

Tällä kertaa onnekas oli Ida Jääskeläinen!

Toivottavasti nähdään festareilla!