perjantai 7. marraskuuta 2014

Selviät ihan kaikesta!Näin isänpäivän alla haluan kirjottaa yhdestä asiasta.

Tässä viime viikolla paras ystäväni ja yksi elämäni rakkaimmista ihmisistä, eli Katja serkkuni soitti mulle. Hän vastasi puhelimeen sellaisella Moi:lla että mä tiesin heti, että joku on lähtenyt. Siis semmonen maailman surullisin moi.. Kun sen kuulee, niin tietää.

Tuon yhden sanan jälkeen mä järkytyin niin paljon. Sydän ja elämä tuntui pysähtyvän siihen paikkaan. Olin ihan varma, että multa on taas viety joku. Pelkäsin niin pahasti, että äiti tai pikkusisko.. Se kaikki tuntui toistuvan, mikä tapahtui kesällä 2013. Silloin siis myös Katja kertoi mulle, että isäni on kuollut.

Tuskallisten sekuntien jälkeen Katja sanoo: mun isä...


Niin moni asia meitä yhdistää Katjan kanssa, mutta että vielä tämä!? Molemmilta vietiin isät kun olimme 18v..

Osaan vain sanoa, että ihan sama mitä esteitä elämä meidän eteen heittää, niin me päästään niiden yli. Joissain menee pitemmän aikaa, mutta me päästään niiden yli ja selviydytään. Ja ollaan aina ja ikuisesti toistemme tukena. 

Ja meidät on luotu hymyilemään, kattokaa nyt vaikka meitä!Mä näin viime yönä jotain painajaista. En enää muista tarkemmin mitä siinä tapahtui, muistan vaan että se oli karsea ja pelotti. Yhtäkkiä unessa mun isä tuli halaamaan mua, ja mä heräsin siitä unesta.

Ensin sydän hakkas hiton kovaa, mutta nopeasti rauhoitun ja tuli niin turvallinen ja hyvä olo. Tuntui ihan aidolta se halaus.


Jos vaan mahdollista, niin halaappas omaa isääsi isänpäivänä! 16 kommenttia:

 1. Voi että miten ihana postaus taas♥! Osaat tosiaanki muotoilla sanat just niin oikein :')

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11/08/2014

  Mun iskä on kuoleman sairas ja kuolee parin vuoden sisään, oon nyt 14... Saan paljon voimia sun blogista <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi11/08/2014

  Pylly vasten pyllyä BUM BUM!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11/08/2014

  en haluu olla epäkohtelias, mutta mihin katjan isä menehtyi?

  VastaaPoista
 5. Haluan vain sanoa kuinka paljon otan osaa teidän suruun ! Tänään olin isoisäni hautajaisissa, se oli jotain aivan kamalaa tuskaa. Kirjoitin siitä.. Lue jos pystyt, mutta en suosittele lukemaan herkimmille. <3: http://vippisworld.blogspot.fi/2014/11/hyvaa-matkaa-kulje-kanssa-enkelin.html

  VastaaPoista
 6. Anonyymi11/08/2014

  Oi, ihanat te <3

  VastaaPoista
 7. Ite joudun elämään kokoajan tietynlaisessa pelkotilassa, just mus isin suhteen. Isi on saanut 4 kertaa sydänkohtauksen ja kerran pikkuaivo infarktin. Sun blogin lukeminen on tuonu mulle tosi paljon tukea ja saa ajattelemaan asioita. kiitos.

  Otan osaa ja voimia teille molemmille<3

  VastaaPoista
 8. Anonyymi11/11/2014

  Osaan samaistua suhun, oma isänikin kuoli yli vuosi sitten ja olen nyt 16. Ikävä on kova ja isänpäivä oli aika haikea ilman iskää ♡ Sun blogista saa kyl voimaa! Voimia sulle! Ihania kuvia, näytätte ihan samalta tokavikassa kuvassa! :)

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea Heidi 20v! (:<3

  VastaaPoista