torstai 16. lokakuuta 2014

Nordic Fitness Expo 2014

Hellou!

Viime viikonloppuna oli taas Nordic Fitness Expon aika. Tapahtuma jossa näkee suomen pyöreimmät peput ja varmasti bongaa jokaisen suomen "bodymaailman" julkkiksen.

Mä nälkäkiukkusena taisin sanoa Natalialle, että ens vuonna saa kyllä hankkia jonkun muun kaverin mukaan messuille. En tiiä, huomasin vaan et mua ei enään kiinnosta tää "maailma" samalla tavalla kun ennen, ainakaan niin paljon että jatkossa maksaisin 70e lipusta ja vielä hotellista oman summansa.

Mä niin tykkään paidoista ja mekoista jossa on avoin selkä!

Paita (joka oikeasti on mekko)-H&M, Farkut-Cubus, Kengät-Dinsko

Nicole Wilkins Championshipsissä kiinnosti eniten bodyfitness. Leveät selät, pyöreät olkapäät ja muhkeat jalat, niitä mä tykkään nähdä lavalla.
Oih, hän oli niin upea. Julie Oftedal, Norja. Olisi mielestäni saanut voittaa overalin! Overal = paras kaikkien sarjojen voittajista.

 Taisin napsia nonstoppina kuvia kun itse Nicole Wilkins tuli jakamaan ykköspalkinnot lavalle. Sitten oli bikini fitneksen vuoro. Tämä laji mua kiinnostaa aika vähän, mutta oli ihan jännää katsoa, kun oli pro-taso ja kisaajia ympäri maailmaa.
Mukana instagramjulkkis, 2,20 miljoonan seuraajan Michelle Lewin.

Christina Fjaere Norja, Tawna Eubanks USA, Sara Back SUOMI

En ymmärtänyt voittajaa. Olivat selvästi valinneet sen jolla vähiten erottuvuutta ja kokoa lihaksissa. Mutta joo, en oo mikään tuomari enkä ymmärrä tän lajin päälle. 

Ammattilaiskehonrakentajia nähtiin myös. Tässä Roelly Winklaar.


 Kaikenlaisia pikku skaboja oli ympri messuja. Kuka roikkuu pisimpään ja kuka pitää painoja ylhäällä pisimpään. Mutta hei, missä leuanvetokisa?!

Oli yllättävän hyvää jätskiä!


Myöhemmin oli vielä Fitness Expon viralliset jatkot. Käytiin vähän tanssimassa, mikä oli kivaa! :)
Vissiin olen lyhyt.. :D Minä ja Natalia kuvassa.

Heidå!

4 kommenttia:

  1. Mä näin sut sielä messualueella !! 8D

    VastaaPoista
  2. Vitsit tuo paita ja hame yhdistelmä on ihan tosi kivan näköinen! :)

    VastaaPoista