perjantai 19. syyskuuta 2014

Seis maailma!


Viime päivinä on tullut kuunneltua Kuningasidean Nimi on enne albumia paljon. Ai että, mun sydän sykkii niin kovaa kaikille albumin biiseille!

Lemppareita kuitenkin: Kuka pelkää kuolemaa ja Seis maailma. Soundi ja sanat, ah. 

Äidin ja pikkusiskon luona käydessä on kivaa moikata kissoja. Mikki on tosi kiltti symppis herra, nyt sitä ei kyllä vaan selvästi kiinnostanut olla sylissä ja kuvissa.

Ystäväni parhain!

 Tässä tämmönen vaikeasti kuvattava musta neiti, Mindie. Tykkään hänestä kovasti.

Huulilla MACin Flat out fabulous. Kylmä pinkki, lilahtava jopa, ja mattapintainen! I love it.


Joku julkaisematon asu. Pinkki kummasti aina piristää.


Teemuni lähti Tsekkeihin. Oli vähän haikea olo kun hän lähti, mutta enemmän olin innoissani hänen puolesta kuitenkin. Ja nyt mulla on ainakin hyvä syy matkustaa Tsekkeihin. 
Tommosia juttuja pitää nuorena tehdä. Ehkä mäkin joskus lähden ulkomaille opiskelemaan.
Teemun, Markuksen ja Jennin reissua voitte seurata heidän blogistaan. Mikä ihmeen Brno?  Click.


Viettäkääs kaikki kivat viikonloput! :)

8 kommenttia:

 1. eikä toi sun kaverin huulipuna sävy on TÄYDELLINEN! oon metsästänyt ton sävystä huulipunaa pienen ikuisuuden, mutten koskaan tunnu löytävän just hyvää. onko tietoa minkä merkkistä ja mikä sävy kyseinen puna on?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi on kyllä tosi kiva! mutta saattaa kuvassa näyttää vähän vaaleammalta kun mitä oikeesti on, koska toi on tosi tumma punanen! Se on viva la divan N.Y.C! :) Kicksistä ainakin saa!

   Poista
 2. Aika jännä että osaat ottaa Teemun lähdön noin rennosti! Mutta toisaalta hyvä vaan :) Ite olisin ihan hötkynä, jos oma poikaystävä lähtis vaihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin! :) Tämmönen päätös on tehty aikoja ennen kun ollaan tavattu ja ollaan muutenki tunnettu jo aika vähän aikaa. Ja ajattelen positiivisesti että on meillä paljon aikaa sitten kun hän tulee takasin :)

   Poista
 3. Anonyymi9/19/2014

  Hej! Onks noi macin punat hintansa väärti? Toisin sanoen pysyykö vai pitääkö koko ajan olla kynän ja punan kaa fiksailemassa?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellou! Nyt voin sanoa käsi sydämmellä että kyllä ovat hintansa väärtit, pysyy ihan hullun hyvin! Nää mattapintaiset siis, muista en tiedä. Mulla on näitä kolme ja on kyllä parhaat huulipunat mitä omistan! :)

   Poista
 4. Anonyymi9/20/2014

  oot syntynyt 94 vuonna, mutta sivupalkissa lukee heidi, 19v? Etkö oo 20?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytän marrakuussa! outoa täyttää 20..:D

   Poista