keskiviikko 13. elokuuta 2014

Minne matkalla?Hello! 

Mulla on ollu jotenki outo ja pieni masisfiilis näinä päivinä kun ihmiset on palannut kouluun ja normiarki on alkanut. En oikein edes tiedä tai saa otetta siitä, että miksi.  

Tänään näin kolmea luokkalaista mikä oli toosi kivaa. Varsinkin koska yksi heistä, Sassa hyvä ystäväni, muuttaa lauantaina Pietarsaareen, eli kauas pois luotamme. Pohdin tässä, että mihinköhän kaikki muut luokkalaiset on matkalla? Tai mihin oon itse matkalla.

Ehkä siks mulla on ollut outo fiilis, koska mulla ei oo tänä syksynä mitään selkeetä arkeen ja kouluun paluuta niinku kaikkina muina vuosina. Pitää vain tehdä pari pientä juttua mitä en keväällä ehtinyt, ja thats it. Sitten oon valmis, media-assistentti siis. Sen jälkeen voin tehdä mitä ikinä haluunkaan, vaikka lähteä reissuun. Ja sehän on just siistiä, että voi tehdä mitä vain! Mut toisaalta se on pikkasen pelottavaa ja jotenkin niin uutta, kun ei ole sitä selkeetä kaavaa edessä. Mutta enemmän se on kuitenkin siistiä ja jännittävää.

Eli miks mun mieltä sitten painaa.. Hmm, ehkä nämä pimenevät illat vaikuttaa ja se, kun oon joka aamu herännyt niin kovaan sateeseen, että tuntuu että tulee katosta läpi. Ja se, kun mun elämän suurin piristys lähtee Tsekkeihin opiskelemaan..

Toisaalta syksy on just kiva. Syksyllä on paljon inspistä kaikkeen. Tänään vaatekaupoissa pyöriessä mä vaan imin itseeni inspiraatiota pukeutumiseen! (nahkatakit, farkut, mustat saappaat, pipot, tummanpunaiset huulet, oih..) Ja mulla on ihan kauheesti inspistä ja ideoita blogiinkin!

Ei tästä kirjottamisesta nyt tule mitään, en saa ajatuksia sanoiksi. En edes tiedä mitä itse ajattelen.. Mutta lyhyesti ehkä näin: tuleva syksy se tässä mieltä painaa, mutta samalla taas innostaa paljon! Ja en tiedä mihin olen matkalla, mutta eiköhän se selviä.

Nyt oon ainakin matkalla sänkyyn. Hyvät yöt ja kuullaan taas! 


10 kommenttia:

 1. Anonyymi8/13/2014

  Vautsi, Tsekkeihin! Kuka hän on? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/13/2014

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Harvoin kommentoin mitään, mutta huh kun olet kaunis tossa metrokuvassa!! Syksy on muutosten aikaa, minuakin aina vähän jännittää syksysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos paljon! Kiva kun nyt kommentoit! hihi, hyvä etten oo ainoa :)

   Poista
 4. Sullahan on mahdollisuus lähteä tsekkeihin mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiiinnnno en tiedä mitä toi mies siihen sanois ;D

   Poista
 5. Mulla on ihan samalaiset fiilikset! Itse valmistun kans media-assistentiksi keväällä ja vähän pelottaa, että mitähän sitä tekisi koulun jälkeen.. Matkustelu kyllä houkuttelisi ihan hirveesti :-)

  VastaaPoista
 6. Oho, hassua että joku muuttaa tänne pieneen Pietarsaareen :D

  VastaaPoista