tiistai 15. heinäkuuta 2014

My feel good places!Heipähei, täällä kirjoittelee hyvin iloinen Haidi pitkästä aikaa!

Mulla oli sen verran huono tuuri uuden koneeni kanssa, että se oli virheellinen ja jouduin heti lähettämään huoltoon. Jouduin pitkään olemaan ilman konetta, se siis syynä tälle että blogissani on kuulunut korkeintaan heinäsirkkojen viserrys. Tänään sain koneen kuitenkin vihdoin kotiin joten olen taas in action!


Mä olen mukana Indiedaysin ja Starbucksin yhteistyössäMut haastettiin kertomaan mun omat lempipaikkani, mun hyvän mielen paikat! Mäpä kerron omat lempparipaikkani kotikaupungistani Porvoosta.


Vanhakaupunki

Porvoon vanhakaupunki on kyllä yksi mun feel good paikoista. Olen asunut täällä koko elämäni, ja päivittäin kävelen näiden värikkäiden puurakennusten ohi ja sipsuttelen menemään mukulakivillä. Useimmiten kävelen täällä kiireessä ja unohtuu jäädä katsomaan että minkälaista mun ympärillä oikeasti on. Täällä on söpöt värikkäät puutalot, pienet putiikit, ihana fiilis, kapeat mukulakivikujat ja punaiset ranta-aitat.

Olen töissä ravintolassa ja usein asiakkaina on turisteja. Turistit aina hehkuttavat kuinka ihastuttava tämä kaupunki on. Yksi päivä eräät australialaiset sanoivat mulle että olen "Lucky girl" kun asun täällä. Ensin ehkä vähän nauratti, mutta sitten tajusin, että oonhan mä oikeesti ihan onnekas. Täällä mulla on hyvä olla!

Joku päivä aion olla ihan turistina omassa kaupungissani. Täällä on lukuisia pikku putiikkeja ja paikkoja joissa en ole käynyt. Aion kävellä täällä ihan rauhassa ja käydä vaikka jossain ravintolassa syömässä jossa en vielä ole käynyt. 


Lelukaupan edessä löytyy penkki jossa lapset voi leikkiä prinsessaa. Nyt mä tein sen ekaa kertaa myös, hihi!


Linnamäki

Porvoon linnamäki on paikka jossa tykkään käydä aamulenkeillä, varsinkin nytten kesäisin. Paikassa voi hyvin tehdä ylämäkijuoksuja ja ylhäältä näkee koko värikkään Porvoon. Täällä mä oikeasti virkistyn. Sielu ja silmä lepää.

Löytyy puita joissa voi vetää leukoja!

I feel gooood tidididii!


Mitkä on sun lempipaikkoja? 

Starbucks haastaa kaikki tägäämään oman hyvänmielenpaikkansa! Käyttämällä hashtagia #starbucksfinland ja nimeämällä sijainnin osallistut 3000 euron matkalahjakortin arvontaan! Voittaja julkaistaan viikolla 33. Lisää infoa löydät täältä.


Starbucks arpoo viikoittain myös 750 euron lahjakortteja. Klikkaamalla tätä linkkiä saat itsellesi kilpailukoodin ja pääset osallistumaan kisaan. Klikkaamalla voi keräillä niin paljon koodeja kuin jaksaa ja osallistua niin monesti kuin haluaa! 


Muistakaa nauttia kesästä lempipaikoissanne. Kuullaan taas, heidå!


8 kommenttia:

 1. Anonyymi7/16/2014

  mun lempipaikka on oulun tori, koska siellä on aina kivs katsella auringonlaskua

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/16/2014

  Se on muute Linnamäki, ei linnanmäki :) t. Toinen iloinen porvoolainen

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7/16/2014

  Siis voi vitsi! Mä asun ite Helsingissä, mutta kävin viikonloppuna Porvoossa. Siellä ollessa totesin uudelleen ja uudelleen poikaystävälle, että jos jonnekkin ois muutettava, niin Porvooseen. Ah, voi iih miten ihana paikka :) Me käytiin myös Linnamäella ja se jotenki huokui muinaishistoriaa <3
  Mun omat lempipaikat löytyy täältä Helsingistä, saaristosta, merenrannoilta ja metsistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän kiva kuulla että tykkäsit paljon! :) vanhassakaupungissa olis kyl siistiä asua, asunnot vaa huisin kalliita..

   Poista
 4. Anonyymi7/20/2014

  Inhoon sitä kun postaus alkaa tyyliin "en ole voinut pitkään aikaan postailla kun koneeeni oli rikki."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkään en tykkää siitä! :( mutta halusin silti vain kertoa miksi en oo päivitelly

   Poista