tiistai 22. heinäkuuta 2014

Aina matkalla paratiisiini


Yks kesäyö mä ja kivoimmat siskohenna ja serkkukatja ajeltiin ympäriinsä ja koitettiin löytää yks ranta joka lapsuuden muistojeni mukaan on tosi hieno. Epätoivoisesti etsittiin mutta ei löydetty. Lopuksi saavuttiin johonkin ihan toiselle rannalle joka sai kelvata. Napsittiin parit kuvat ja polskittiin. Vasta myöhään yöllä oltiin takaisin kotona, oli hauskaa!

Viikonloppuna oli Summer Soundit. Mä kävin perjantaina ja sunnuntaina pomppimassa. Oli kyllä huisia, teen vielä vaikka postauksen erikseen! Sunnuntaina Tieston keikalla taustascreenillä oli siisti videografiikka josta sain inspiksen näiden kuvien muokkaukseen.

Nyt aion mennä nauttimaan auringosta, kivaa viikkoa teille!9 kommenttia:

 1. hienoi kuvia! :)♥

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/22/2014

  ihania kuvia! miten oot muokannu noi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! :) photoshopilla muokkasin. Leikkasin aina osan kuvasta ja siirsin sitä osaa että tuli noi raidat :>

   Poista
 3. Tykkään ihan hulluna tuosta muokkauksesta! Ja alimmasta kuvasta <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi7/25/2014

  Ei liity kyllä postaukseen, mutta pakko kysyy, et mites sen sun lomaromanssin kans kävi ? ;) ootteko vielä tekemisissä tai jotain ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lomaromanssi meni takasin kanadaan jossa asustelee. Päätettiin että ei mun oikein sinne kannata alkaa reissaamaan.. sit sen jälkee pitäs mennä sinne uudestaan ja uudeataan, pikkasen liikaa välimatkaa :D hyvä oli jättää tohon ja pitää se ikimuistosena lomakokemuksena :)

   Poista
 5. Tosi upeita muokkauksia ja muutenkin ihania kuvia! Upeita tyttöjä ootte!

  VastaaPoista