sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Yksin Barcelonaan ja Tritaniumstore.fiMä lähden huomenna aamulla Barcelonaan yksikseni.

Miksi yksin?

Koska se on aina ollut jotenkin ajatuksessa ja haaveissa, että hitsi olis kiva mennä yksin. Jollain tavalla voin kuvitella, että siitä reissusta nauttii jotenkin ihan eri tavalla. Saan tehdä just sitä mitä haluan enkä oo kenestäkään riippuvainen. Se on mun reissu eikä kenenkään muun. Tuntuu tosi ihanalta ajatukselta.

Otan sen myös vähän haasteena itselleni. Mun on pärjättävä yksin ja mun on pakko olla sosiaalinen ja keskustella uusien ihmisten kanssa. Se ei ole mulle oikeastaan ongelma, mutta aina voi vielä vähän kehittää niitä sosiaalisia taitoja.

Ja on se myös haaste, että miten muuten yksikseen pärjää. Mä oon vähän sellaisessa vaiheessa mun elämässä, että en oo lapsi mutta en ihan aikuinenkaan. No oon kohta kakskyt mut tiedätte mitä meinaan. I'm not a girl, not yet a woomaaan.

Barcelonan valitsin syystä että hmm, tuntui vain houkuttelevalta. Töiden takia en voi mennä kolmea päivää pidemmälle reissulle, joten kaupunkiloma oli se paras vaihtoehto sen takia. Mutta Barcelonassa kuitenkin on sitä rantaa myös, mikä on erittäin kiva. 

Viime hetken matkavinkkejä saa heittää! :)


Sitten hypätään vielä toiseen aiheeseen, nimittäin Tritaniumstoreen!

Tritaniumstore on kotimainen, ammattiurheilijoille ja aktiivisille harrastalijoille suunnattujen urheilutarvikkeiden myyntiin keskittinyt yritys.

Mä pääsin kuviin nämä uudet Tritanium eXtend kompressiohihat päällä. Oli hauskat kuvaussessiot! Tritaniumstore on myös lanseeraamassa lisää uusia tuotteita joille oon ihan myyty!


 Näistä hihoista saat -10% alennusta koodilla hihat. Kamppis on voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Yhteistyössä Tritaniumstoren kanssa.
Mulla on vielä laukku pakkaamatta, ylläripylläri.. Joten mä lähden tästä valmistautumaan Barcelonan reissuun! Me kuullaan seuraavan kerran siis luultavasti loppuviikosta. Instagramia kuitenkin varmasti päivittelen. Instagram: haidiknuu

Seee you soon!


4 kommenttia:

 1. Ooh barcelona on ihan täydellinen kaupunki- ja rantakohde! Me ei neljän päivän aikana ehditty maata rannalla kun ihasteltiin kaupunkia mutta kannattaa edes vähäks aikaa sinnekkin pysähtyä :) barcelonassa on myös ihanaa ruokaa!

  VastaaPoista
 2. Huippua et lähdet yksin, oot rohkea! Yks matkaamisessa on se hyvä puoli, että et oikeastaan ole yksin, jos sen valinnan teet: voit olla matkalla ihan kaikken kanssa. Antoisaa reissua, ota minunkin puolestani aurinkoa! B)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi6/09/2014

  Öööh oot kirjottanu koko ajan ton sun yhteistyökauppas nimen väärin? :D Aika noloa.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi6/12/2014

  Sun blogi on muuttunut tässä vuoden aikana jotenkin ei niin kiinnostavaksi..ei oo enään semmosta oloa, että on pakko päästä lukemaan haidia!:( ennen oli innostavia, kiinnostavia ja inspiroivia postauksia. Nyt postauksia tulee harvoin ja ne ei ole niin kiinnostavia, en tiedä mikä on muuttunutn niin paljon! Toivottavasti saat pakan kasattua vielä:) hyvää jatkoa!:)

  VastaaPoista