sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Täysii tai ei yhtäänHeipähei ja huippua kesäkuun ensimmäistä!


Viime päivinä on ollut paljon kaikkea, voin tässä vähän muistella.

-Vikat koulupäivät.

-Kuvasin Natalia "Punttimimmi" kanssa öljyisiä studiokuvia joita tulee lisää myöhemmin.

-Kävin ostamassa itselleni applen iMac pöytäkoneen. Oon ollut enemmän kun tyytyväinen. Nyt vain vielä puuttuu kamera, että on kaikki pelit ja vehkeet kunnon bloggaamiseen. 
Meillä oli koulussa niin huippukamerat ja linssit joita sai lainailla, että mulla ei ole nyt pariin vuoteen ollut omaa. Nyt taas kun koulu loppui jouduin luopumaan noista lainakameroista ja on hommattava oma. Ajattelin että satsaan Canon 6D:hen. Sen lisäksi 24-70mm 2,8 valovoimalla olisi kyllä aika perfekto. Saas nähdä mitä raaskin ja voin tilata.

-Mun rakasrakas serkkuni Katja täytti odotetut 18 vuotta ja sitä me ollaan juhlittu! Oon niin iloinen että Katja on vihdoin 18. Meidän kahden vuoden ikäero on ollut ärsyttävää, koska ollaan best friends ja henkisesti ollaan aina oltu saman ikäsiä, joten on ollut ärsyttävää että hän ei ole päässyt mun kanssa kaikkialle. Mutta nyt vihdoin pääsee, jes jes!

-Koko viikonloppu vierähti töissä.


Nyt mä voin kysästä itseltäni, että milloin viimeksi oon oikein ollut treenaamassa? Mä en oikeesti edes osaa vastata tohon kysymykseen..

Okei mä veikkaisin että siitä on joku viikko, eli ei mikään hullu tauko, mutta jos on tottunut käymään päivittäin salilla ja kun treenaus on se henkireikä, tuntuu tollanen tauko todella pitkältä.

Nyt mä julkasen tän postauksen, pakkaan treenikamat kassiin ja meen vetämään ihan superin treenin. Aih että mä aion nauttia. Jätän häslingit taakseni ja muistan että: täysii tai ei yhtään!

7 kommenttia:

 1. Oooh kiva kuva! :-)

  Hei nyt mun on pakko kysyä: näin sulla yhessä vanhemmassa postauksessa sellasen pinkin New York Yankees -lippiksen, mistä oot ostanut sen? :-) oon etsinyt samanlaista mutta mustana jo pitkään.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :)

   Mä ostin omani ihan stadiumista! Luulis että sieltä löytyis myös mustana! Ootko käyny kattomassa? :)

   Poista
  2. En oo, pitäis käydä! Täällä Kouvolassa ei vaan kyseistä kauppaa ole, mutta ens kerralla kun liikkuu jossain missä on niin tarvii käydä kurkkaamassa :-)

   Poista
 2. Oot jumalauta täydellinen ! :o :) vau !

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä ihan mieletön kroppa! Mun mielestä just täydellinen :) Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihan kauheasti näistä sanoista! Ja ihanaa kesää sinnekin! :)

   Poista