tiistai 20. toukokuuta 2014

Olen mukana Frezzan julistekilpailussa!


Eilen kerroin, että tänään tulee postaus mulle todella tärkeästä hommasta. Projektista jolle olen antanut kaikkeni! Mä oon sellanen tyyppi, että jos jostain jutusta innostun, niin annan kaikkeni ja vähän lisää.

Huomasin pari viikkoa sitten, että Pauligilla on kilpailu jossa pitää suunnitella heidän Frezza juomilleen uusi mainosjuliste. Arvatkaa vaan olenko miettinyt mitään muuta kun tota kisaa sen jälkeen?!?! No EN! Heti alko vilisee päässä ideat ja ihan kauhea inspiraatiomylly metelöi kokoajan mun päässä. Soitin ystävälleni Jp:lle ja kerroin tästä kisasta. Me päätimme yhdistää voimamme ja aloimme yhdessä työskentelemään julisteen parissa.

Aloin heti seuraavana päivänä tuumasta toimeen ja pyysin Ellenin malliksini. Aika täydellinen Frezza-tyttö sanoisin. Iloinen ja raikas!Kuvien ottamisen jälkeen olemme istuneet tietokoneen ääressä tekemässä työtä. Molemmat muokkasimme ensin omat versiot ja sen jälkeen yhdistimme ideamme ja teimme monia väliversioita. Lukuisien päivien, työtuntien, pähkäilyn, ideoimisen, pohtimisen ja tsemppihuutojen jälkeen pääsimme tähän lopputulokseen: 

Kerro mitä tykkäät! Ja jos pidät työstämme, olisin tosi iloinen ja kiitollinen jos äänestäisit sitä! Se juliste voittaa joka on saanut eniten tykkäyksiä. Äänestäminen tapahtuu niin simppelisti, että tarvitsee vain klikata tykkää-nappulaa.

Eniten tykkäyksiä saanut työ voittaa 5000 euroa. Me luonnollisesti jakaisimme summan Jp:n kanssa jos voitto meille tulisi.


 TÄÄLTÄ       

  

11 kommenttia:

 1. Siis aivan upea lopputulos! Meen ehdottomasti äänestämään heti :-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/20/2014

  Saako mallikin tästä jonkun osuuden? :) Hieno juliste kuitenkin, käyn ehdottomasti äänestämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehdottomasti saa! :) kiitos paljon sulle!

   Poista
 3. Siis aivan upea! Kävin äänestämässä :)

  VastaaPoista
 4. Siis ihan hemmetin upea!!!!! Wau mitä työtä ja damn mikä malli ♥

  VastaaPoista
 5. Tosi upea! Siinä on melko hurja se pääpalkinto, sillä tän hetken johtoasemassa olevalla on kans hurjasti tykkäyksiä. Mutta tolla työllä en voi ku sanoa että on muuten hienompi ku ykskään niistä top 3:sta tällä hetkellä! Toivottavasti voitat, käyn äänestämässä sun työtä. Oon ite mukana siinä kisassa myös. Oot kyllä hyvä.


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Ei voi muuta sanoa kuin VAU! Olet taitava!!!

  VastaaPoista
 7. JEEE hyvä muru<3 Äänestetty!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi5/20/2014

  Aivan mahtava työ!! :o Tosi hieno!:) onkse äänestys tuo "facebookin tykkäys? :) äänestän!
  Muutenkin tykkään tosi paljo sun blogista. Oot ihanan ilonen ja taitava!:)

  VastaaPoista
 9. Wow! :) Tosi upea!;)

  VastaaPoista