tiistai 18. maaliskuuta 2014

LopputyöstäHei vaan viikon tauon jälkeen!

Lopputyökseni teen kirjan suomalaisista bloggaajista. Tää idea mulla oli ollut mielessä jo pitkään ja on ihanaa kun nyt pääsin alkaa toteuttamaan ideaani! Tähän asti olen kuvannut kuvassa näkyvää neljää bloggaajaa. On ollut tosi ihanaa, hauskaa ja antoisaa! Tuun vielä tapaamaan ja kuvaamaan monia ihmisiä, mistä oon tosi innoissani!

Kaikista vaikeinta tulee olemaan valita kirjaan neljä kuvaa jokaisesta bloggaajasta.Vain neljä! Jokaisesta löytyy päälle 300 kuvaa..

Lopputyöni ja muiden koulujuttujen takia, jätän blogia vähän vähemmälle. Mun päivät menee yleensä niin, että tuun neljän viiden aikoihin kotiin koulusta, käyn salilla, katson ehkä vähän telkkaria ja sitten nukkumaan.
Satsaan nyt kaiken tähän lopputyöhön ja valmistumiseen, sekä omaan itseeni treenaamisen kanssa. Toivottavasti siis ymmärrätte miksi bloggaaminen on vähäisempää. En halua tehdä pakolla tänne postauksia, vaan teen sitten kun mulla oikeasti on aikaa ja ideoita. Sitten kun olen valmistunut ja kaikki työ on ohi, niin tuun ainakin varmasti olemaan täällä aktiivisempi!

Mun instagram on: haidiknuu. Sitä ainakin päivittelen useammin.

Kuullaan! Kivaa viikkoa!


13 kommenttia:

 1. Olispa ihana päästä sun kuvattavaksi :) Nää on niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää tulla! :) sulla vaa nii himpskatin pitkä matka :/ Kiitos Sita! :)

   Poista
 2. Ompas sulla kiva aihe lopputyössä, olis kiva kuulisi siitä enemmänkin! :) Oot niin upee valokuvaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään kans ja oon tosi iloinen että päätin tehdä tämän! :) Varmaan tuun laittamaan ainakin jotain behind the scenes tyylisiä kuvia ja sitten lopputuloksesta ainakin tulee postaus! Voih kiitos! :)

   Poista
 3. oi ihana tavallaan kuulla että jokin muukin ahertaa valokuvauksen lopputyönsä kanssa haha!! ja ihana aihe on kyllä! mun lopputyö stressi onneks saa pian haihtua tuuleen sillä kirja pitää laittaa loppuviikosta painoon hihi :3 työn iloa sinne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih vitsi sä oot jo pitkällä siis! mulla paaaaaljon vielä edessä :D minkälaisen kitjan teet? :) Ja kiitos Sanni! :)

   Poista
  2. http://timerunaway.blogspot.fi/2014/02/mita-unta-nait-viime-yona.html tuossa kirjotin lyhkäsesti tosta mun aiheesta hehe :---)

   Poista
 4. Vaikuttaa mielenkiintoselta lopputyöltä! Onnistuneita kuvia oot ottanut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on tosi kiva työ! :) Kiitos Linda! :)

   Poista
 5. Vautsi! Ihana idea! :).Ihana olisi nähdä lopputulos :)

  KickstartMyHeartIina

  VastaaPoista
 6. Mahtava idea lopputyöksi, varmasti mieleinen! :) Montako bloggaajaa sun kirjaan on tulossa?

  http://newlife-jnn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava idea lopputyöksi, innolla odottelen lopputulosta ! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Heidi! No ei saatu :D Muistin juuri eilen, että ainiin että ehdit sanoa jotain, että ei tiedä vielä, ihmiset ehkä saa väärän kuvan ja sitten se juttu loppu! :D

  Ps. Tää aihe on tosi hyvä lopputyöhön. Olisin varmaan tehny jostain samasta hommasta, jos ite olisi ollut nyt valmistumassa. :)

  VastaaPoista