sunnuntai 9. helmikuuta 2014

VASTAUKSIAHej på dej!

Tässä niitä vastauksia, kaikki paitsi treenijutut, ne tulee erikseen.

mimmosissa vaatteissa viihdyt kotona :) ? Kun tuun kotiin niin heti ekana lähtee ainaki kireet farkut pois. Päälle laitan jotain pehmeetä ja lämmintä.

Mitä kuvanmuokkaajaa käytät? Photoshop cs4.

Kuka on sun lempinäyttelijä ? Johnny Depp.

Lempisarjat? The Walking Dead, Criminal Minds, Sinkkis ja välillä on kivaa katsella Rillit huurussa myös.  

Lempi elokuva? Saksikäsi Edward, The Lovely bones, Cry Baby

Suosikkipiirrettysi? Muuuumit tietty!

mitä puoluetta kannatat ? Täytyy myöntää että en politiikkaa seuraa..

Kenen sellaisen tyylistä tykkäät, joka ei oo yhtään sun omaa tyyliä? Hmm, ei tule mieleen nytten ketään valitettavasti. Mutta ihailen kaikkia omaperäisiä tyylejä.

Kuunteletko enemmän musiikkia sanoitusten vai vaan soundin perusteella? Varmaan yhtä paljon molempia, MUTTA mulle on sanoitukset tosi tärkeitä. Mä aina kuuntelen biisien sanoja tarkasti ja jään miettimään biisin sanomaa. Mun kaikista lemppareimmat biisit ovat mulle tärkeitä sanoitusten takia.

hahaaa mitä mieltä oot tästä?? http://www.youtube.com/watch?v=C3UUpta18w4  (Skandaali - Salikissa) Kun katsoin videon, aloin bongailee ketkä kaikki naiset tunnistan videossa, ja  aloin katselee hyvännäkösiä kroppia. Osasin ottaa sanat ja koko videon ihan vain huumorilla. Toki jotkut sanat olivat vähän..nojaa, mutta biisin tarkoitus olikin varmaan vähän kohauttaa. 

Oletko koskaan seurustellut? Oon seurustellut kerran. 

lempi vaatekauppa (netissä ^^) ? Oon vain tilannut Nellyltä, eli se.

sattuiko tatuointi iha kauheena?  Ei oikeestaan. Joissain kohdissa sattui enemmän ja joissain vähemmän. Se vika puoltuntinen oli kyllä se kivuliain. Mutta niin, ei kauheesti sattunut. Mä en oo herkkä, pitää sattua aika kovaa että valitan.

Kuinka monta kertaa noin syöt vuodessa pikaruokaa. Harvemmin syön, vaikeeta sanoa mitään määrää vuodessa.. Kolmisen kertaa ehkä.

syötkö karkkia ? :D Syön välillä. Mun pahe on bonbon tikkarit (se sinisellä paperilla jossa on ankka) ja sellaset kovat pikkukarkit joita voi ostaa vaikka R-kioskilta. Esim. punainen oukkidoukki ja patruunat on ihan lemppareita. 

Kuinka usein herkuttelet karkein tai sipsein? Nykyään kerran tai kaksi viikossa karkein. Sipsejä taas tosi harvoin. 

Onko kämpässä asuminen kallista, miten paljon suunnilleen menee vuokraan ja ruokaan rahaa/kk? Mulla ei oo kallis vuokra, noin 400e. Asun pienessä yksiössä. En oo ikinä laskenu paljon menee yhteensä kaikkeen, mutta kyllä siihen ruokaan menee paljon. Tästä tuli mieleen et vois joskus kirjottaa ylös. 
 
ootko ikin käyttäny mitää päihteitä? O.o :D (alkoholia ei nyt lasketa) En ole käyttänyt ikinä.

Kuinka usein juot alkoholia/juotko ollenkaan? Ömm, no viime vuonna taisin olla joku neljä kertaa humalassa, ja muut kerrat oli sellasia et otin lasin tai kaksi.  Mulle tulee nii älyttömän helposti paha olo seuraavana päivänä, siks koitan pitää vähäisenä. Ja muutenkin kun ei ole hyväksi mulle.

Jos juot, mikä on lempijuoma? En tiiä mitään juomia.. Mutta oon juonut  light-siideriä tai jotain shotteja.

 
Jos oot leffassa ja siinä on tekstitykset sekä suomeks, että ruotsiks, luetko kumman kieliset tekstitykset? Luen suomeksi, koska oon tottunut telkkaria kattoessa että tekstit on suomeksi. Mutta muuten ei oo mitän väliä.

Ajatteletko ruotsiksi vai suomeksi? Tää on hauska kysymys. Kysytään multa useesti! Ajattelen ruotsiksi. 

Ootko käynyt suomen- vai ruotsinkielisen ala- ja yläasteen? :o Ruotsinkieliset! Kaikki tähänastiset koulut ovat olleet ruotsiksi. Mutta nyt kun oon miettinyt tulevaa opiskelua, niin oon ajatellut että voisin hyvin myös hakea suomenkieliseen kouluun.

Kumpi on sulle tärkeämpi kieli? Vaikea! Sanon kutienkin ruotsi. 

Kumman vanhemmat kanssa puhut mitäkin kieltä? Äidin kanssa ruotsia ja isän kanssa suomea. Ja vähän kiinnostavaa oli ehkä se, että mun vanhemmat puhu toisilleen niin, että puhuivat omilla kielillään. Muiden korvaan saattoi ehkä kuulostaa hassulta, kun yks puhuu ruotsiksi ja toinen vastaa suomeksi. Millaset pienet arkipäiväset jutut saa sut iloseks? kun aurinko paistaa, kun bussikuski on kiva, kun tunnen onnistuvani, kun löytää jotain kivaa itselleen, kun ruoka on hyvää, kun salilla ei ole ruuhkaa, kun bussi on ajoissa, kun ihmiset hymyilee, kun kissa tulee mahan päälle nukkumaan, kun saa kivan kommentin blogissa, kun muokkaan kuvia, kun inspiroidun, kun käytän huulipunaa, kun on päällä joku kiva asukokonaisuus, kun nään kavereita, kun nään äitiä ja pikkusiskoa, kun kuuntelen kivaa musiikkia.. ja paljon muuta.

Mihin kolmeen asiaan oot tyytyväinen omassa luonteessas ja mihin kolmeen et-niin-tyytyväinen? Tyytyväinen oon siihen että oon kekseliäs, ystävällinen ja innostuva. En oo tyytyväinen siihen että oon huolimaton, stressaileva ja ja välillä aikaansaamaton. 

Mitä/Ketä ilman et pärjäisi? Äiti, pikkusisko, Katja, Jp, ystävät, blogi, tietokone, photoshop, treenaaminen.. 

Mistä tulet onnelliseksi? Kaikista ylläolevista!

Millainen lapsi olet ollut pienenä? Vilkas, iloinen, ja toimelias. Taiteilin aina kaikkea. Siis piirsin, leikkasin ja liimasin ja jokapaikassa oli sotkua. Väitin myös olevani poika.

Vaikutat tosi sympaattiselta ja iloiselta persoonalta; millainen olet suuttuessasi? Mut on oikeestaan aika vaikee suututtaa. En muista milloin olisin jonkun kaverin kassa riidellyt. Ainoot ihmiset keiden kanssa riitelen on nää perheenjäsenet, niille saatan huutaa. Mutta se menee nopeesti ohi kans.
  
Mikä saa sut suuttumaan, suorastaan raivostumaan? Jos on kiire enkä löydä tavaroita. Epäkohteliaisuus ja ilkeät ihmiset suututtaa myös. Ja tätä postausta tehdessä oon meinannut raivostua, blogger sekoilee!

Lannistutko helposti vastoinkäymisistä? Saatan lannistua pahastikkin vähäks aikaa, mutta se menee nopeesti ohi kans. Otan itteeni niskasta kiinni enkä vaivu itsesääliin.

Oletko ennakkoluuloinen? Miksi / Miksi et? Koitan olla ennakkoluuloton. Koska ennakkoluulot on turhia. Jonkun verran olen varmaan kuitenkin vaikka en sitä haluaisi.

 :(

Jos sua ärsyttää ihan huimasti niin miten saat purettua sen? Meen salille.

Onko sulla hyvä itsetunto? Kyllä sanoisin että mulla on!

Jos on, miten pidät sitä yllä? Ajattelemalla itsestäni hyvää.

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit.  No sitä toivois olevansa joku itsenäinen ja kaunis pantteri joka on nopea ja vahva ku mikä ja saalistaa öisin. Ehkä olisin kuitenkin astetta kiltimpi eli kissa. 

Mikä Disney prinsessa olisit? Meinasin sanoa Ariel koska tykkään uida, mutta Arielhan antoi pyrstönsä ja kauniin lauluäänensä saadakseen prinssin. Itseasiassa vissiin kaikki disney prinsessat odottavat enemmän tai vähemmän epätoivoisesti prinssiä? En siis ole kukaan heistä :D

Mistä olet kiitolinen tänään? Kaikesta! Perhe tulee päälimmäisenä mieleen nyt kun olen ollut koko viikonlopun täällä äidin ja pikkusiskon luona. Kuuntele Jukka Pojan Kiitollisuutta  tästä.

Mistä kaikki tuo sun positiivisuus on lähtöisin? Hihi, kai se on vaan iso osa mua. Oon kiitollinen siitä mitä mulla on ja pelaan omilla korteillani parhaani mukaan. Ja ajattelen, että elämästä voi oikeesti tehdä tosi hyvää, ja että positiivisuudella pötkii pitkälle. 

Elämä on arvaamaton. Jos se tyhjältä tuntuu niin täytä se.
Jokainen hetki on korvaamaton. Älä kuluta aikaas vaan käytä se.

Timo Pieni Huijaus - Paratiisi


Mitä alaa opiskelet nyt? Mediaa! (valokuvaus, graafinen, video). Valmistun keväällä.

Onko sulla juuri nyt unelmia? (:: Ei sen suurempia just nyt. Haluan valmistua ja viettää superin kesän.

Onko sulla minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia esim. opiskeluiden suhteen? Aion ehkä hakea tohon Arcadaan (ruotsinkielinen ammattikorkea) medianomiksi. Tai sitten jonnekkin suomenkieliseen vastaavaan. Jos en pääse kouluun, pidän välivuoden, etsin töitä, ja matkustan jonnekin.

Mitä suuria unelmia sulla on? Että pääsen näkemään maailmaa. Että vois elättää itseään jollain missä on hyvä. 
 
Mitkä aineet sulla oli valinnaisena yläasteella? En oikein muista. Tai no yks oli sellanen että pidettiin koulun nettisivua yllä. Ja oli mulla varmaan kuvis myös!

Mihin kaikkialle hait aikoinaan ysiluokalla yhteishaussa? :) Vain lukioon. Mutta sitten seuraavassa haussa tohon suomenkieliseen Av-viestintään Heltechiin, ja tähän ruotsinkieliseen Prakticumiin.

Missä otat studiokuvasi? Täällä meidän koulun studiossa.

Mikä oli sun yläasteen päättötodistuksen keskiarvo? 8.2

Haluaisitko muuttaa ulkomaille? Minne? En tiedä oikein, suomi on kuitenkin hyvä maa, tuttu ja turvallinen. Voishan sitä pariksi kuukadeksi tai ehkä puoleksi vuodeksi mennä seikkailulle jonnekkin, en kyllä osaa sanoa tiettyä maata. Mutta uskon että suomi on kuitenkin se maa missä haluan asua. Tai no ruotsi tuntuis kans ihan hyvältä, kun on niin lähellä ja siellä ne puhuu mun äidinkieltä. Mutta niin, eihän sitä ikinä tiedä mitä elämässä tapahtuu. 
Porvoon parhaimmat mestat? :-D Koko vanhakaupunki, mun kotisali Bodytonic,  ravintola Gabriel 1763, ja kahvila Paahtimo.

Jos saisit päättää, mihin kaupunkiin muuttaisit? Tykkään kyllä Porvoosta, tää kuitenkin mun kotikaupunki. Mutta kyllä mä voisin kuvitella että helsingissäkin joskus asustelisin. Mutta porvoo it is!
Porvoossa asumisen parhaat puolet? Porvoo kesällä. Vanhakaupunki. Ja se, että tää on sopivalla etäisyydellä Helsingistä (50km). Pääsee helposti sinne aina haluteessaan.
Kuinka kauan mietit tatuoinnin ottoo? No se tatskahimo mulla oli ollut jo pari vuotta, mutta silloin mietin toista kuvaa. Tätä kuvaa mikä mulla on nyt, mietin vain pari kuukautta. Se kuva vaan tuli niin vahvasti mun päähän, että tämän haluan. Ja kuva oli ajankohtainen ja lohduttava. 

Miten hoidat sun hiuksia? Huonosti. Mun pikkusisko Henna on oikee kosmetiikkahirmu ja sen kaapit pursuaa erilaisia hiustenhoitotuotteita,  meikkejä ja muuta purkkia ja purnukkaa. Se aina sanoo että mun pitäs käyttää silkitippoja ja  hiusnaamioita ymsyms. Mutta niin, pesen hiukset Bed Headin pinkillä shampoolla, mikä on kyllä hyvä. Käytän myös välillä Aussien kosteuttavaa suihkettta.

Jos sun täytyis värjätä sun hiukset jollain shokkivärillä, minkä värin valitsisit? Hauska kysymys, vastaaaan lila. Tai joku paselliväri..

lempi-kosmetiikkatuotteesi top3?:) Lumene natural code meikkivoide. Isadoran täydellinen mattapuna nimeltääb Red Carpet. Ja kolmantena Rimmelin Vinyl Max huulikiilto sävyssä Legend. Ihana nudehtava kiilto joka ei tunnu tahmaiselta huulilla.

Onko sulla joku tietty meikki mitä käytät joka päivä? Joo! Lumenen naural coden matt makeup meikkivoide sävyssä Toffee. Tää meikkivoide on pysyny jo pitkään lempparina.

Miten sait ruskeista hiuksista takaisin blondeiksi? Raidoilla. Kävin muutamia kertoja kampaajalla laittamassa koko pään vaaleilla raidoilla.

Menneitä hiustyylejä.

Oletko koskaan käynyt hampaiden valkaisussa/ kauneusleikkauksissa? Oon kerran käynyt valkaisemassa hampaat citykliniikalla. Oli sellainen tarjous että sai satasella. Kauneusleikkauksissa en ole käynyt. 

onko sulla pidennykset ?:) Mulla on yhdet klipsipidennykset, joita harvemmin käytän. 

mite hoidat nassua päivittäin? :3 Pesen vain meikit.
Mihin olet eniten tyytyväinen kropassasi? Selkä ja olkapäät

Sun jalan koko? 36-37

Kuinka monet korkokengät omistat? En yhtään monet. Vissii nyt kuudet joista tykkään käyttää vain neljiä.

Lempi blogi(t)? Ääk en osaa sanoa! Mä oon vähän sellanen, että säännöllisesti seuraan vain mun kavereiden blogeja. Muita blogeja seuraan sillee että välillä käyn katselemassa. Usein käyn indiedaysin sivulla ja katselen sieltä että mitä kiinnsotavia postauksia vois lukea.

Oletko ihastunut juuri nyt? Een oo...

Seuraatko vloggaajia? En seuraa, mutta olen katsellut esim. mentaalisavuketta. En oo oikein vielä kauheesti innostunut seuraamaan vlogeja, mutta mulle saa laittaa vinkkiä kivoista vloggaajista. 

Luetko romaaneja? En nykyään..

Onko sulla jotain "erityistaitoa"? Osaan sillee liikuttaa mun silmämunia, siis tärisyttää.. pitäs ottaa videoo siitä.

Ja vika kysymys: (johon ei oo ehkä pakko vastat, mutta sun kiusaksi paan) Moniko "wattinen" sun kämpän olohuoneen/keittiön lamppu on?  Hahaa! Vissiin 40. Mutta mulla on kolme vierekkäin.

Miksi lopetit uimisen? Koska olin pahassa teini-iässä ja halusin olla enemmän kavereiden kanssa.

Mikä oli sun ensimmäinen sanas vauvana? Pappa, mamma ja sitten kakka.....  xd 

Jos olisit ollut poika, mikä sun nimeks olis tullu? Johnny tai Sami :D

Kuka on lemppari Putouksesta? Jäbä leissooon!

           Tässä minä Jäbänä, ole hyvä.. :D

Mistä saat sun inspiraation blogiin? Oma pää keksii asioita. Varmaan ne aivot imee itseensä inspiraaatiota vähän kaikkialta, mutta ei tule mieleen mitään tiettyä inspiksen lähdettä

Mitä ajattelet lestadiolaisista? Hhmh.. No en paljoa tiedä asiasta enkä tunne ketään lestadiolaisia. Itse en kyllä ymmärrä esim. niitä rajoitteita, mutta maailmassa on miljoona asiaa joita en ymmärrä eikä tarvitsekkaan.

Kerro jokin lähiaikoina tapahtunut moka! Ajeltiin Katjan kanssa ja radiosta tuli Pummilla tallinnaan, jossa laulettiin "täynnä itteeni ku maatuskat" Kysyin Katjalta, että mikä eläin se maatuska nyt olikaa... Ja sitten se nauro mulle. No sori, oon suomenruotsalainen ja kaiken lisäksi vielä blondi xd

 Pahimmat kämmisi? Hitto kun aina menee niin, että kun oikeesti pitäs jotain muistaa niin ei muista! Pienenä oon ainakin leikannut Katjan hiuksia niin, että keskellä päätä oli kalju läntti.
Juotko kahvia? :) En juo enkä todennäkösesti koskaan tule juomaan. Pahaa! En ymmärrä sitä miksi tyypit sanoo "kyllä sä vielä opit juomaan" En mä edes halua oppia, pärjään mainiosti ilmankin!

Mitä himoitset juuri nyt?
Rahkaa jossa on paaaljon vadelmia.
Mitkä on top5 asiaa jotka pakkaat festareille mukaan? Kamera, kivoja vaatteita, käteistä, vessapaperia ja hygieniatuotteet. Ei tähän voi sanoa vain 5! Vielä noiden lisäks pitää olla bikinit, aurinkorasvaa, ruokaa ja juomaa!


  
Kesässä parasta ? :) Lämpö, huoleton meininki, kirsikat, festarit, kaunis luonto, mansikat, herneet ja uiminen.

Milloin näit viimeksi unen ? Näen usein unia, mutta unohdan ne heti. Pitäis kirjottaa unipäiväkirjaa. 

Mikä on ollut oudoin unesi ? Outoja ne on aina! Joskus ihan älyttömän ouoja. Harmi vaan että ne unohtaa niin nopeasti. Mutta niin, yhdessä unessa mun entisen poikaystävän äiti oli Jenni Vartiainen, ja hänen isä oli kiinalainen karateopettaja. Ja oon ollut myös sängyssä Samantha Jonesin kanssa. Sit  perus uni on se että tippuu jostain tosi korkeelta, ja herää just ennen kun osuu maahan.

Pahin pelkosi? Hmmh.. Mulla ei oo mitään tiettyä vahvaa pelkoa. Mutta koska mun isä kuoli yllättäen, pelkään vähän sitä miten helposti kenen vain elämä voi loppua.

Jos sut pyydettäisiin bb-taloon, menisitkö? Tätä oon joskus kysynyt itseltäni enkä saanut vastausta. Tavallaan olis todella jännää ja tavallaan taas tosi ahdistavaa. Sen kautta saattais myös tulla huonoa julkisuutta ja musta tulis "turha julkkis".  Mutta ehkä olisi pakko koittaa jos kerran pyydettäis, tai no en tiedä! :D

Entä menisitkö mihinkään muuhun tosi-tv-ohjelmaan? Mihin? Voisin mennä johku "selviytyjät" tyyppiseen. 

Jos joskus haluaisit naimiisin, millaiset häät haluaisit? En koskaan oo ajatellut että haluaisin naimisiin. En oo koskaan itse ollut häissä, eikä esim. mun vanhemmatkaan ollut naimisissa. Mulle se ei oo ikinä tuntunut miltään tärkeältä tai periaate hommalta.. en tiiä.. Jos nyt joskus mieli muuttuis niin kesähäät ainakin.

 1. Anteeksi, että otan tän aiheen esille, mutta...Mikä sua on auttanut selviämään isäsi kuolemasta? (Mun veli kuoli joulukuussa ja tuntuu, että oon aivan hukassa enkä kertakaikkiaan tiedä mitä tehdä :/) Ei haittaa tämä kysymys yhtään. Mielelläni vastaan! Ekat päivät kuoleman jälkeen päätin mennä töihin, vaikka olinkin shokissa. Mun työ oli hoitaa 10kk vanhaa lasta. Mulla oli silmäluomet niin turvonneet itkemisestä että en meinannut itseäni tunnistaa peilistä, ja pelotti että Evi (vauva) pelkää mua, mutta päätin silti mennä töihin. 
 2. Pointti tässä oli siis se, että koitin olla aktiivinen vaikka isä olikin just kuollut. En sano että ei muka sais pitää töistä lomaa! Raskaista töistä on pakko pitää ja vähemmänkin rakaistakin. Mutta mua auttoi se, että tein jotain. Jos olisin jäänyt kotiin olisin vain kaivertunut peiton alle kokonaisiksi päiviksi.
 3. Ystävät ja perhe auttoivat tietenkin myös. Ilman äitiä en varmaan olisi selvinnyt. Pidä sun perhe lähellä. Mä oon myös koittanut puhua aiheesta, ja kirjoittaminenkin on auttanut mua. Siksi oon täällä blogissa avautunut, ja toivottavasti auttanut myös muita. Mutta niin, jokasella oma tapansa. 
Pitää koittaa ajatella, että mun isä ja sun veli, ei haluais että me vaivuttais masennukseen eikä enää voitais elämästä nauttia. Ja jokainen saa uskoa mihin haluaa, muttä mä uskon että heillä on hyvä olla, ja mahdollisesti ehkä jopa kohtaamme vielä.  Toosi paljon tsemppiä ja voimia multa!


Kiitos kun luit, kuullaan taas!

 


30 kommenttia:

 1. Tää oli Heidi ihan super ihana ja kivasti toteutettu postaus! ♥ :) Paljon iloisia kuvia ja mielenkiintosia vastauksia. Pus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket Ina ♥ :) Kiva kun tykkäsit! Hitto ett väänsin tätä jopa pari päivää ku meni hermooot... tässä bloggerissa joku helkakrin ongelma että teksti näyttää kirjottaessa ihan erilaiselta kun esikatselussa. Esim jos laitan normikokosena tekstin niin joku osa saattaa tulla pienenä yms... Tuttuu sulle?

   Poista
 2. Anonyymi2/09/2014

  eei ressi! :):::) repesin niin tuolla jäbä kuvalle! oot huippu!♥ niinn ja kiva postaus.

  -Kassu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hyvä jos onnistuin siinä!:D Kiitos sulle paljon <3

   Poista
 3. Ei hitto miten hyvältä näytät myös tummatukkasena! Kunnon klassinen kaunotar! Mutta silti tykkään kyllä blondista enemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Linda! Mäkin kyllä tykkäsin kovasti, mutta blondi on kuitenkin se ihan Oma juttu :))

   Poista
 4. Hihi tuli mieleen tosta kohdasta ku sun äiti ja iskä puhuivat toisilleen eri kieltä niin kun mun kummit asuu ruotsissa niin ne puhuu aina lapsilleen suomea ja ne lapset vastaa ruotsiks vaikka osaavatkin kyllä suomea :D sitä oli hauska kuunnella kun ymmärsi vaan puolet x)

  VastaaPoista
 5. eei nauroin ääneen tossa moka kohassa! :D Ja mun lempivlogaaja on mmiisas, käyhä kurkkii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha:D mun mielestä maatuska kuulostaa joltain eläimeltä joka möyrii mullassa ja kaivaa koloja maahan...xd.. Hei joo mä tiedän tän tytön! Kiitti vinkistä kuitenkin :)

   Poista
 6. Anonyymi2/09/2014

  Zoella on ihana brittiläinen vlogaaja, suosittelen tsekkaamaan!:) suomalaisista lemppari on melko uusi tulokas veeramarilla, ihanan aito ja hauska vlogaaja :D

  VastaaPoista
 7. Tee video siitä silmätempusta! :D

  www.punttimimmi.fitfashion.fi

  VastaaPoista
 8. Anonyymi2/09/2014

  käytkö töissä vai miten pystyt asumaan yksin? ja mitä kaikkea oot harrastanu elämäs aikana, esim liikunnallisii?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käy nyt, mutta saan opiskelijana opintotukee ja asumistukee. Ja jos en pärjää niin äiti auttaa + että saan blogista vähän ja hoidan välillä Evi vauvaa :) Oon harrastanut ihan pienenä kanteleen soittoa ja jotain eri tansseja. Sitten kunnon harrastus oli kilpauinti. Sit oon vahempana ollu pari vuotta maalauskursseilla. Ja nyt harrastan vaan salilla käyntiä :)

   Poista
 9. Ihanan positiivinen olet! :)

  VastaaPoista
 10. mieki osaan värisyttää silmiä! en ookkaan tavannu ketään joka osaa myös sen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa oikeesti! en mäkään oo tavannu ketään:D soulsisters! xd

   Poista
 11. Anonyymi2/11/2014

  Sulla oli joskus täälä blogissa ns tarina laihdutuksesta se oli semmone pitkäpostaus. Ootko piilottanut sen? Haluisin niiiiin paljon lukea sen :) oisko mahdollista linkata se tähän? kiiitos ihan kamalasti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.. oon poistanut sen, koska en ollu ihan terve silloin. Olin liian laiha silloin, olin laihduttanut liian nopeesti ja mielikään ei ollu välttämättä ihan terve. Jotenkin en vaan halunnut että se on esillä täällä enään :/ Toivottavasti et kauheesti pettynyt :(

   Poista
  2. Anonyymi2/12/2014

   ymmärrän! ihanaa että voit nykyään hyvin! sulla on muuten mieletön kroppa! täällä koitetaan tähtää samaan! <3 :*

   Poista
  3. Voih kiitos!:) <3 Jos tähtäät samaan, niin siitä postauksesta ei olis ees ollu oikein hyötyä, koska siinä luki vaan laihduttamisesta, ja mä en oo laihduttamalla saanut tän nykysen ulkomuodon. Mutta varmasti kirjottelen vielä postauksia joista inspiroidut ja tykkäät lukea! Hyviä treenejä sulle ja kiitos vielä :))

   Poista
 12. Mä meen työharjotteluun samaan paikkaan mis sun äiti ilmeisesti on töissä : ) Kävin tutustumassa siellä ja pukkarissa vaan oli yhessä kaapissa sun kuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaaa eikäää mä nauroin tälle niin paljon :DD minkälainen kuva siellä musta oli? xd Sano vaa äidille et luet mun blogii, varmaan ilahtuu :D Ja hyvän harjoittelupaikan oot saanut, äiti on ainaki tosi kiltti :)

   Poista
 13. se oli joku tulostettu yhteiskuva susta ja sun siskosta : DD haha joo voin sanoo :D kiva kuulla :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi2/17/2014

  Kiinnostaako naiset seurustelu mielessä?

  VastaaPoista