tiistai 28. tammikuuta 2014

Sassa & Chanette


Kohta oon jo valmis media-assistentti, ja näiden melkein kolmen vuoden aikana oon saanut luokkalaisista ihania ystäviä elämääni. Nää ihmiset ei kuitenkaan ole paljon näkynyt täällä blogissa. Nyt ajattelin korjata asian ja kertoa teille minkälaisten kivojen tyyppien kanssa mä vietän aikaa päivittäin. Kerron rakkaista ystävistäni, Sassasta ja Chanetesta, joista on näiden vuosien kuluessa tullut mulle läheisimpiä.


  Meidän supertiimi.
   Kuva viime keväältä.


Chanette:

- Nauraa yhtä paljon ja kovaa kun viisi henkilöä yhteensä.

- Rakastaa Disney-elokuvia, mikä usein näkyy myös pukeutumisessa. Ja erityisesti Chanette tykkää Disney-prinsessoista!

- Tietää varmaan kaiken kuninkaallisista, oikeasti! Mä tiedän Ruotsin ja Englannin kuninkaalliset ja siihen se sitten tyssäs.

- On valehtelematta maailman kiltein ihminen!

- On euroviisufani.

- On menettänyt hänen parhaan ystävänsä, ja koska menetin isäni, yhdistää tämä meitä. Oon aina ihaillut sitä miten hyvin Chanette kuitenkin jaksaa arjessa olla niin positiivinen ja rakastava. Chanette on näyttänyt mulle että läheisen kuolemasta voi selvitä ja jatkaa elämää hymyillen.

- Kun luokkalaisista joku on täyttänyt vuosia, on Chanette usein leiponut kakun ja tuonut sen koululle, mikä on niin huisin söpö teko musta! 

- Harvoin meillä on luokassa negatiivista energiaa, kun Chanette tuo sitä positiivista niin paljon.


Sassa:

- On ehkä maailman rauhallisin ihminen. Ihailen Sassassa sitä, että hän ottaa kaiken rennosti eikä stressaa turhia. Kunpa saisin sen ominaisuuden hänessä. T: Stressiheikki

- Innostuu tosi helposti kaikesta. Koittaa innolla uusia juttuja!

- Ei tuomitse ketään.

- Näääin ystävällinen.

- Sassalla on kiva pukeutumistyyli. Kun pyörii kaupoissa, huomaa aina jos joku vaate on "Sassamainen". Paljon tumman vihreetä, viininpunaista, kukkia, kuviollisia juttuja, ruutua, villapaitoja, converseja, sukkiksia, hameita, maanläheisiä värejä..

- Rakastaa jäätelöä.

- Omistaa neljä koiraa, joista kaksi on Chihuja. Oon kade kun hän aina nukkuu niiden söpöliinien kanssa. Olispa mullaki joku pieni kaveri täällä.

- Käy usein koiranäyttelyissä.

- Taitava piirtämään. Sanoin Sassalle, että hän voisi vaikkapa kuvittaa lastenkirjan!

Voit kurkata Sassan blogiin tästä.


Herkistyin tätä kirjottaessa. Niin outoa että keväällä koulu loppuu, ja en nää mun ystäviä enään päivittäin. Tuntuu kun just vasta oltais aloitettu koulu!


Skriver lite på svenska också, bara för er. Ja blev lite emotionell här när ja skrev om er.. Fattar int att vi snart ha gått skolan klar, o att vi int ser varandra sen varje dag mera. De känns ju att de va helt en liten stund sen vi börja skolan?! Men vi ska ses fast skolan tar slut! Är tacksam för att ja ha fått er i mitt liv, Laav u guys

8 kommenttia:

 1. oii meitäkin oli aikoinaan kolme kaveruste media-assistenttiopiskelijoina... Oi aikoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih :) mutta mitä teille on nyt käynyt!?

   Poista
 2. Voi nej va du e söt Heidi :) de ble en bra start på dagen att läsa de här^^ o tänkt att ja fösto de mesta! :D
  E jättejättemegasuperduper tacksam att ha fått ha dig o Sassa i mitt liv också :) vi måste verkligen hålla kontakten efter skolan!!! De e liksom inget att snacka om, det är ett M.Å.S.T.E.! laav u too ♥
  (o ja sover också me min hund! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi taack!! :) Va kiva att du tyckte om denhär! O vitsi du fösto ju bra då!:D O ja håller med allt du sa! ♥♥♥ HAHA awww slute va bäst x) Vi sees nästa vecka!! :)

   Poista
 3. Ihana ku oot tehny sun ystävistä tämmösen sympaattisen postauksen <3 Aw!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi!:)) vois tehdä meidän superkuusikosta kans oman sepostuksen <3

   Poista
 4. Anonyymi1/30/2014

  Niin kauniita kaikki :) ja iiiso halaus teille, ihanaa että on tuommosta ystävyyttä <3

  VastaaPoista