perjantai 24. tammikuuta 2014

Fitness Friday: Blogivinkki + 6-pack Bag myynnissäKätevä 6-pack Bag aterioiden mukana kuljettamiseen! 6-pack Innovator Small -laukussa on omat lokerot aterioille, patukoille, kapseleille ja treenivaatteille. Kaikki tarvittava samassa laukussa.

Ostin tämän laukun joskus vuosi sitten, kun koulumatkat olivat tosi pitkiä, ja raahasin ruokaani mukaan kaikkialle. Oli aina miljoona erilaista purkkia ja purnukkaa laukussa eikä mitään järjestystä. Tää laukku pelasti mut, kun sai kaiken tarvittavan mahtumaan samaan laukkuun. Noilla valkoisilla geelipakkauksilla pysyy ruoka kylmänä pitkään.

Yllättäen muutin lähemmäs koulua ja matkat lyhenivät. Siksi en ole tarvinnut laukkua ja se on jäänyt vain lojumaan. Tiedän että nämä on tosi haluttuja, ja siksi ajattelin että voin täällä blogin puolella laittaa myyntiin!

Ostin laukun Fitnesstukusta. Tästä pääset lukemaan laukusta lisää!

En tällä kertaa pistä pystyyn huutokauppaa kommenttiboksiin, vaan saa suoraan laittaa tarjouksestaan viestiä mun sähköpostiin knuuttila.heidi@gmail.com. En myy alle 35 eurolla. Mieluiten nouto Porvoo/Helsinki tai niiden lähettyviltä. Ilona Siekkisen blogiin Tästä.  Ilonan Instagram: @ilonasiekkinen

Olin Nordic Fitness Expossa viime vuonna (tästä pääset postaukseen), ja mielestäni 16-18v junioreiden sarja oli tosi kiinnostava. Ilonan huomasin heti, ja niin varmaan jokainen muukin katsomossa. Pitkillä punaisilla hiuksillaan, valloittavalla lavakarismallaan ja fysiikallaan, tästä naisesta tuli heti mulle inspiraation lähde. Ja voiton Ilona vei myös! Seuraavaksi Ilona kisaa Finess Classicissa Helsingissä, ja ehdottamasti menen seuraamaan!

Koska Ilona on vain 17-vuotias, tekee se hänestä vielä inspiroivamman. Tykkään seurata urheilijoita joihin pystyy jollain tapaa samaistumaan. Toki on helppo ihailla figuren maailman huippuja, kuten Nicole Wilkinsiä @nicolemwilkins, tai Erin Sterniä @erinstern5, mutta pitää muistaa että heidän fysiikkansa on rakennettu yli kymmenellä vuodella treeniä ja oikeeta ruokaa.


Kivaa viikonloppua ja hyviä treenejä!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi1/25/2014

  moi, haluisin tietää millä ennustajalla sun äiti on käyny. haluisin nimittäin käydä jollain luotettavalla. :) t erika

  VastaaPoista
 2. Vau kiitos superisti tästä postauksesta :)
  Toivottavasti tavataan kultsalla sitten, kannustajia ei oo koskaan liikaa!
  Sulla on todella hieno blogi :)

  Terkut Kuusamosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih ole hyvä vain! Kivaa kun tulit kommentoimaan :)

   Joooo niimpä toivottavasti, ja kiitos paljon! :)

   Tsemppii koviin treeneihin!

   Poista
 3. Anonyymi1/26/2014

  Jess, uutta luettavaa! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Onko laukku vielä vapaana? :)

  VastaaPoista