keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kuviollinen ihastus

    Hame-Zara, Farkkupaita-Seppälä, Laukku-H&M, Kengät-Dinsko

Asua sunnuntailta. Hameita oon käyttänyt nyt kesällä aika ahkerasti. Tähän kuviolliseen hameeseen oon ihastunut!

Sunnuntaina olin ihan ryytynyt lauantain Summer Soundeista. Kaipasin kivaa seuraa ja jotain kunnon ruokaa, koska nälkä oli karmiva. Pirautin ystäväiselleni Jannelle, joka oli menossa blogikirppikselle Joannaa ja Ainoa tapaamaan. Liityin seuraan, jonka jälkeen mentiin Morrison´siin syömään. Sain toivomani hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa. Tämän jälkeen jaksoin hyvin taas pomppia toisen päivän summer soundeilla. Kiitos kivasta päivästä!

Tais olla heinäkuun vika postaus tämä, nähdään taas elokuussa!

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Heinäkuun julkaisematta jääneitä


             

 Hai! Viikonloppu meni tosiaan Summer Soundeilla, ja mahtavaa oli! Tanssittu on nyt ihan kunnolla.


Ylihuomenna on muka elokuu, pyh en usko.

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Aamunkoittoon asti aion tanssia sun kanssa


                   Farkkupaita-Seppälä, Hame-H&M, Kengät-Dinsko, Laukku saatu tuliaiseksi Espanjasta.


Tsidii oon niin täpinöissäni tästä viikonlopusta! Viime tingassa sain hommattua Summer Sound liput (La-Su.)
Oon ehkä snadisti pihalla elektronisesta musiikista, tai no monia artisteja en ole kuunnellut yhtään. Eniten odotan kummiskin W&W:tä, Hardwellia ja entistä Swedish House Mafian jäsentä, Steve Angelloa.

Oon muutes ollut instagramin puolella aika aktiivinen. Nimimerkki: haidiknuu

Hyvää viikonloppua toivoitan!

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Rauhan ja onnen satama, jossain tuolla kaukanaYks päivä mentiin Katjan kanssa kuvailemaan. Ensin oli tosi mälsä sää ja sato kaatamalla. Jonkun ajan päästä kummiskin mustat pilvet väisty pois tieltä ja aurinko pilkotti taas. Myös joutsen tuli moikkaamaan meitä. Se tuli tosi lähelle ja katteli meidän touhuja. Pari kertaa se lähti vähän matkaa omille teilleen, mutta palasi taas meidän luokse.

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kadonnut intohimo?


    
Luonnoksissa on kuukausia lojunut postaus johon olin ehtinyt lisätä noi mustavalkokuvat ja otsikon INTOHIMO. Postauksessa ajattelin kertoa intohimostani, salitreenistä.

Nyt vaihtui otsikko, kadonnut intohimo?

Sen jälkeen kun aloitin salitreenin, olen saanut siitä niin paljon. Sali on tuntunut toiselta kodilta. Salin ovien taakse jää jokainen murhe ja huoli. Salilla on vain minä vastaan painot, ei mitään muuta. Suurta suurta nautintoa. Ja kehityksen huomaaminen on huumaavaa. Treenit oli elämäni henkireikä.

Entäs nytten? No mähän oon ollut melkein kuukauden ilman treeniä. Tai ehkä jo yli kuukauden? En ole varma. Olen itse ihan hämilläni tästä. Onko intohimoni kadonnut? Kummallisinta ehkä on se, että mua ei haittaa yhtään tää mun treenaamattomuus. Joitain kuukausia sitten olsin poksahtanut ilmapallon lailla tai hyppinyt pitkin seiniä jos en olis päässyt treenaamaan, mutta nyt ei edes haittaa. 

Viime viikonlloppuna tein myös jotain mitä en oo tehnyt aikoihin. Herkuttelin ihan kunnolla ilman minkäänlaisia omatunnontuskia. Syötiin Jannen ja Inan kanssa pizzaa, karkkia, hampparieita, makkaraa, lettuja, metrilakuja, ja mitä vielä? Ja mua ei haitannut yhtään! Oon tyytyväinen itsestäni. Nautin oikein täysin siemauksin.


Mutta niin, en usko että intohimoni on mihinkään kadonnut, oon vaan ottanut siitä vähän etäisyyttä. Ehkä mä tarvitsin sitä just nyt. Isän poismeno nyt varmaan on suuressa osassa tähän treenaamattomuuteen, ja ymmärrän kyllä sen.

Uskon, että sitten kun minä ja sali taas tapaamme, tulee se olemaan täyttä intohimoa taas, rajua rakkautta.

Intohimo on yks hienoimmista asioista maailmassa. Ihmisillä on niin erilaiset intohimot, ja sitä on hienoa seurata.
Mikä on sinun intohimosi?

torstai 18. heinäkuuta 2013

Niin elossa kun vaan olla voi

vklp5vklp8vklp2  VKLP1vklp3vklp7vklp11vklp9vklp6vklp4vklp12

Heipsundeipsun. Tässä se lupaamani kuvapläjäys viikonlopulta. Annetaan kuvien puhua puolestaan, tai menkää myös lukeman Inan postaus, hänellä on sykkinyt runosuoni vähän enemmän kun mulla.

Niin paljon olisi kirjoitettavaa, että ei tiedä miten ne muka tähän sais näpytettyä. Mentiin Inan kanssa Jannen luokse viikonloppuna. Me ollaan tosiaan tutustuttu silloin blogiemme alkuaikoina.

Ollaan maattu tunteja ilman huolen häivää keskustellen niitä näitä. Syöty kaikkea hyvää. Käyty kahdessa baarissa tanssimassa. Käyty Valtterin luona pitämässä hauskaa. Tanssittu ja naurettu ihan hulluna. Piipahdettu lintsillä, ja vaan vietetty ihan huippua aikaa yhdessä. Tänä viikonloppuna olin niin iloinen ja niin elossa kun vaan olla voi.

Oon niin kiitollinen näistä ihmisistä jotka oon blogin kautta saanut mun elämään. Ina, Janne, Valtteri <-klickOon nyt myös instagramissa. Haidiknuu

insta


maanantai 15. heinäkuuta 2013

Jokainen tänne jonkun jäljen jättää

    Hame-Zara, Laukku-Sokos(Icon), Kengät-Jeffrey Campbell

Perjantaina Janne, Ina, Hanna ja minä mentiin vähän tanssahtelemaan, ja tällaista pääsi päälle. Zarassa kun bongasin ton hameen olin ihan myyty. Tykkään paljon väristä, ja kuviosta vielä enemmän.

Viihdyin tässä asussa ihan hitsinhyvin!

Mun viikonloppu oli ihan mahtava! Seuraava postaus sisältää varmasti aika muikean kuvapläjäyksen.torstai 11. heinäkuuta 2013

Polskis polskis
   Vikat päivät on olleet ihan plaaah ja siksi hiljaisuus on vallannut täällä blogissa. Tää päivä on kummiski ollut kivempi ja tulin tosta iltauinniltakin. 

Ajattelin vaan ilmoittaa että kyllä sitä täällä polskitaan elämässä eteenpäin ja palaan ihan just normaaliin postaustahtiini.

Heipatihei sulle!


maanantai 8. heinäkuuta 2013

Summer Up pläjäys

Se on menoo nytte! Mulle jo viides Summer Up ja Katjalle kolmas. Joka kesäinen perinteemme!

Mukkula campingissa oli hyvä systeemi tänä vuonna, kun teltat oli valmiiksi pystytettynä.
Niin kuin kuvassa näkyy, meillä oli omat vessapaerit mukana. Se vois oikeesti olla yks mun parhaista festarivinkeistä, et ottaa omaa mukaan, koska paperi on aina loppu vessoista... 

Uimaaan!

Ihanat mahtavat lukijat! ♥ 
Tulin niin super iloiseksi aina kun joku mua moikkasi ja sanoi lukevansa blogia! Ette tiedäkkään miten paljon se inspiroi ja ilahduttaa, kun saa kuulla kehuja blogista teiltä. Se jos jokin motivoi vielä enemmän blogin pitämistä. Kiitos kauheesti kaikille moikkaajille, ilahdutitte niin paljon!

Tajusin vasta lopussa että vois ottaa kuvia moikkaajien kanssa, harmittaa hirveesti ettei ole kaikista kuvia! :(

Vuosi vuodelta on huomannut tän festarin kasvun. Ennen sitä pysty menemään jopa lähelle eturiviä, nyt pysyttiin aika takana kokoajan. Pari vuotta sitten sitä meni niin lähelle että otti kuvia esiintyjistä. Katso vaikkapa vuoden 2011 Summer up postaus tästä.

 Supermiehiä, ja telttakylän hauskin naapuri.

Telttaa piti vähän tuunailla!


Mahtava reissu taas kerran! Jos teiltä löytyy Summer up postauksia, niin linkittäkää! Olis kivaa lukea muiden juttuja ja nähdä kuvia festereilta.

torstai 4. heinäkuuta 2013

Takaisin kesäkuuhun

Heipähei! Ajattelin tehdä nopean vilkaisun kesäkuuhun. 

   Mua pyydettiin kummiksi mun serkulle.

 Postasin tällaisia asuja.

 Isä nukkui pois.
Voiko tällaisesta asiasta mahdollsiesti saada mitään positiivista? Ehkä ei voi sanoa että positiivista, mutta tällaisesta asiasta oppii. Oppii arvostamaan elämää ja jokaista päivää enemmän. Oppii mikä täällä on tärkeää.

   Söin ihan hirveesti kirsikoita, melkein joka päivä. Namnam.

    Vietin kaikki päivät (viikonloppuja lukuunottamatta) tän söpöliinin kanssa. Kuvissa on siis Evi, mun kesätyölapsi, joka on aivan ihana.


    Heitin talviturkin menemään.

Kuuntelin paljon My songs know what you did in the dark biisiä.

..Ja Lana del Reyn Young and beautiful biisiä.

Kirjoitin blogitekstin jota on luettu eniten kaikista mun postauksista. Tämä teksti.

    Piristyin ajatuksesta että kohta on Summer Up! Sinne me lähdetään tänään!


Tuleeko teistä moni sinne? Törmäillääään! ♥