torstai 5. joulukuuta 2013

HiuslemppareitaHeipähei! Näytän teille mitkä ovat mun lempijutut hiuksiin just nyt.

Aussie Miracle Recharge There’s more to life than hair, but it’s a good place to start. Aussie-filosofia 

Uusi Aussie Miracle Recharge -tuotesarja koostuu kahdeksasta erilaisesta hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta. Suihkeita voi käyttää märkiin ja kuiviin hiuksiin. Sain sarjasta itselleni Moisture-suihkeen, sekä Luscious long-suihkeen.

Sure, you've had juice, coffee, tea, water all day long, but did you even hear your hair crying for a drink? Haha, ihania nämä tekstit näiden tuotteiden takana. Näin luki Moisture suihkeessa, josta tuli heti lemppari. Tämä kosteuttava suihke on mahti mulle, koska nämä mun hiukset on kuivemman puoleiset..

Luscious Long avaa hyvin takut, ja pitää hiukset kauniina.

Molemmat suihkeet jättää ihanan tuoksun hiuksiin! Melkein paras juttu kaikissa Aussien tuotteissa.
 


Väriä hiuksiin


Kesällä tykkäsin laittaa pinkkiä latvoihin, noilla Kevin Murphyn Colorbugeilla. Nyt pari päivää sitten bongasin Seppälästä tota sinistä väriä, ja mietin että miksei talvellakin vähän väriä latvoihin! Tämä Seppälän maksoi 5, paljon edullisempi kuin Color bugit siis. Värejä löytyi myös muita, esim. lila, oranssi, vihreä, pinkki..
Väri toimii simppelisti niin, että hieroo sitä hiuksiin suoraan tosta purkista, ja lisää hiuslakkaa päälle että pysyy paremmin. Väri lähtee pesussa pois.
Ei kannata käyttää valkoisia tai vaaleita vaatteita kun tota väriä käyttää, koska sitä saattaa tarttua vaatteisiin. Lemppari hiuslakka ja kampaus


Ehdoton lempparihiuslakka on tämä Bed Headin Masterpiece. Hyvin pitoa ja kiiltoa, ja tää tuoksu on niin ihana. Tulee aina nostalginen olo kun käytän tota, koska oon käyttänyt sitä jo joskus yläaste aikoina.

Tämä kampaus letitetään viidellä hiusosalla. Opettelin tekemään letin katsomalla tätä videota. Voi olla hankalaa tajuta että miten toi oikein tehdään, tai mulle ainakin kesti tajuta. Mutta koitin uudelleen ja sitten se alkoi luonnostua. Kertokaa että hiffasitteko tosta videosta!


Nauttikaa pitkästä viikonlopusta!  

14 kommenttia:

 1. Anonyymi12/05/2013

  hei voisitko tehdä meikki postauksen? ja varsinkin toi kulmaväri näyttää täydellisen väriseltä, minkä merkkinen, sävy jne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin mä! :) Vaikka en kyllä oo mikää ihmeellinen meikkaaja. Ja käytän kulmissa we care iconin kulmakynää, True brown sävyistä. Noi kulmakynät on vaan joku 5e ja tosi hyviä musta :)

   Poista
 2. Anonyymi12/05/2013

  Voisitko tehä postauksen tuon letin tekemisestä, koska en hiffannu ollenkaa tota videoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin joo!:) ja joo siit on ehkä vähän vaikeeta tajuta :/

   Poista
 3. Tuo lakka on kyllä maailman parasta!! Ostaisin sitä ihan jatkuvasti, jos se ei ois niin kallista... :(:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottta!!! :) ja niimpä:/ jos tarviin käyttää enemmän lakkaa niin käytän jotain halvempaa, ku ei viitti liikaa käyttää tota ettei heti lopu :D

   Poista
 4. Hei tiiätkö näkyykö tuo hiusväri juttu ruskeissa hiuksissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä oikein:/ tai no riippuu varmaan ihan miten tumman ruskeet ne on. Vaaleimmissa ruskeissa varmaan näkyy! :)

   Poista
 5. Anonyymi12/07/2013

  onko sulla iha omat hiukset vai käytätkö vielä pidennyksiä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän klipsipidennyksiä välillä, esim tossa kuvassa missä siniset latvat. Arkena harvemmin jaksan laittaa niitä, mut esim jos meen juhlimaan niin kiharran pidennykset ja laitan ne päähän :)

   Poista
 6. Anonyymi12/08/2013

  Miten tollasen hiusvärin sais helpommin tarttumaan hiuksiin? Mulla ainakin jos sormillan laitan nii jää paremmin sormiin entä hiuksiin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laita siis niin että vedät sitä purkkia sun hiuksia pitkin.. tai miten sen vois selittää :D hmm.. siis sillee että pistät osan hiuksia siihen purkin päälle, sitten peukalo hiusten päälle ja sitten vedät :) tajuskohan tätä yhtään..?

   Poista
  2. Anonyymi12/17/2013

   joo tajus tajus :D riippuukohan sitte vähä hiuslaadusta että miten tarttuu..? :)

   Poista
 7. Anonyymi12/08/2013

  Lisään tuohon äskeiseen että kun sulla näyttää tartuneen noin hyvin tuo sininen verrattuna mun tänhetkiseen hailakkaan pinkkiin vaikka omistankin vaaleat hiukset

  VastaaPoista