sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tätä odotanMulla on synttärit tässä ihan just, 12.11. En oo edes miettinyt että kohta mä täytän, kai koska 19 täyttämisessä ei oo mitään jänskää.. Silloin ennen 18 täyttämistä, sitähän laski päiviä ja tunteja ja melkein minuutteja, mutta nyt ei ole samaa fiilisitä tietenkää. Ihan kivaa kuitenkin täyttää. Jos vaikka juhlis synttäreitä jotenkin, tai ostais itselleen jotain kivaa!


 Ylläolevassa kuvassa Janne ja minä viime vuoden Indiedays Inspiration juhlissa.

Inspiration Blog Awarsds-juhla on tämän kuun jänskin ja kivoin juttu ehdottomasti. Parasta tässä on ystävät jotka juhlaan tulee, uusiin ihmisiin tutustuminen, ja se kun kaikki varmasti ovat niin hienosti pukeutuneita. Saa nähdä mitä mä keksin laittaa päälle.. Varmaan jotain vähän enemmän juhlavaa ja vähemmän kesäistä, kun tuo viime vuoden Inspiration juhla-asuni.  

Juhlissa palkitaan inspiroivimmat blogit. Voit vielä äänestää suosikkiblogejasi täältä.

Alla minä ja Sita, johon tutustuin juhlissa.
 
Kuvassa Juuli. Otettu koulun studiossa


Keväällähän mun olisi tarkoitus valmistua, mutta ennen sitä on vielä paljon tehtävää, ja yksi niistä on lopputyö. Oma lopputyö saa olla oikeastaan mitä vain, joka liittyy valokuvaukseen, graafiseen suunnitteluun, tai videoon. Tai sitten yhdistelee noita kolmea. Lopputyössä olis tarkotus näyttää osaamisensa, ja tehdä jotain siistiä. Jotkut ovat tehneet musavideoita, jotkut nettisivuja, valokuvanäyttelyitä, valokuvakirjoja yms.

Ihan tarkkaa visiota mulla ei vielä ole siitä, mitä tulen tekemään. Varma olen kuitenkin siitä, että tulen kuvaamaan studiossa.
11 kommenttia:

 1. Tuutko myös sinne päivätilaisuuteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti :/ olin niin myöhässä ilmoittautumassa että en päässyt siihen drinkkikouluun tai blogitunnille, eikä se valokuvausjuttu sitten oikein mua kiinnsotanut.. Tuutteko illalla juhlaan? :)

   Poista
  2. Hööh, eii ku ei ikä riitä :( ois ollu kiva nähä sutki.

   Poista
 2. Jee juhlissa nähdään! Mullakin iskee paniikki mitä päälle :D hah! Jänskää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee mahtavaa!!:)) haha perus :D Mutta jos nyt jo ainakin miettii asua niin on suht aikasin liikenteessä :)

   Poista
 3. Mulla on tänään 19 -vuotissynttärit! Ollaan siis synnytty aika samoihin aikoihin :) musta tuntuu kans ettei 19 vuotta täyttämisessä oo mitään erityisen jänskää... tai onhan se omalla tavallaan tietty hauskaa, mutta tuntuu siltä että se on kahden jotenkin "coolimmalta" vaikuttavien synttäreiden välissä :D

  Tsemppiä lopputyöhön ja sen vision kehittelyyn!

  (PS. et ehkä saata muistaa, mutta aijemmin olen kommannut blogiisi nimimerkillä Rose :) oman blogini perustamisen myötä päätin luopua nimimerkistä ja käyttää täällä blogimaailmassakin ihan omaa nimeäni.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paaaljon onnea Senja! Joo niiimpä, just niin! Mutta 19 numero kuulostaa silti ihan kivalta.. ja en mä tiiä haluisinko ees olla 20..se kuulsotaa jo paljolta.. :D

   Kiitokset paljon! Ja joo muistan :) Tuunpa kurkkaamaan :> Kiitti kommentista!

   Poista
 4. Ei vitsi, vähän ootan sitä sun lopputyötä! Kai laitat sen siis tänne blogin puolelle? :-)

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiva kuulla että odotat, varmaan tulee siitä sitten tännekin :))

   Poista
 5. Noi viime vuoden Inspiration bileet oli ihan huiput :) Nyt on ehtinyt selailla enemmän näitä Inspiration blogeja, joten on "tutustunut" uusiin bloggaajiin, joita on jännä varmasti nähdä livenä. Toivottavasti pääsee/ehtii juttusille mahdollisimman monen kanssa, jännää! :) Siellä siis nähdään!

  VastaaPoista
 6. Ja ite löysin just uuden kivan housupuvun, minkä aijon iskeä päälle! Iihanaa en malta odottaa, et saan sen käyttöön. :D Harvinaisen helposti tällä kertaa asukriisi selvitetty. :D

  VastaaPoista