sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Steve Madden @ Club Showroom


Perjantaina menin Juulin ja Elinan kanssa Club Showroomiin Steve Madden tapahtumaan.
Steven Madden on yksi USA:n menestyksekkäinpiä kenkäbrändejä. Olin kuullut Steve Maddenista, mutta en ollut tutustunut kenkiin, siksi oli ilo käydä tässä tapahtumassa.
Paikan päällä oli erilaisia kenkäpareja näytillä, joita sai ihastella ja kokeilla. Kiinnostuin merkistä, varsinkin kun nyt netistä olen katsellut valikoimaa lisää. Ihania kenkiä löytyy laidasta laitaan.

Todella kiva ilta, kivassa seurassa!

 Nämä kengät huomasin heti kun tultiin paikalle. Aika makeet!

Koru Bikbokista. 8 kommenttia:

 1. onks noi kengät ihan kamalan kamalan kalliita…? et onko opiskelija bidjetilla mahdollisuus shoppailla :D ja sun hiukset on super kivasti noissa kuvissa!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmmm ootas, esim noi vaaleet blingikengät oli jotain vähän alle satasen.. Eli hintavia mut ei kuitenkaan hirmuisen hintavia.. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/merkkivaatteita/steve-madden-594/?gclid=CLW9tJP3_7oCFQhZ3godRTwATQ&prog_id=&affId= <-- nellyltä löytyy joitan pareja :) Ja kiiitti Oona! :))

   Poista
  2. miksköhän toi teksti meni noin..

   Poista
 2. Oliko siellä paljon porukkaa? Harmittaa, etten ehtinyt tulemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm mikäköhän olis mun veikkaus, ei nyt niin paljon, sopivasti!:) Höhhh!

   Poista
 3. Hei, mulla nykyään näkyy sun kuvat aika pikselimössönä, en tiedä mikä on muuttunut? Esimerkiksi tossa tokassa kuvassa sun musta paita on sellaista 'pikselistä'. Ajattelin vain, että haluat varmaan tietää tällaisen asian. Sitä kun esiintyy ainoastaan sun blogissa niin ei uskoisi vian olevan mun koneessakaan. Käytän firefoxia, mutta kokeilin myös chromella ja siellä sama juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeips!:) Joo hyvä vain kun huomautit! Näissä tilaisuuksissa on ollut niin hirveen pimeetä, ja on pitänyt käyttää kamerassa niin kauhena korkeeta ISO-lukua, joka siis tekee kuvista kirkkaampia mutta kuitenkin enemmän pikselöityneitä. Mutta niin, eikai monessa postauksessa ole ollut sama juttu? Sen tiedän että siinä Blog Awards postauksessa oli joitain aika rakeisia kuvia koska siellä oli sama juttu, tosi pimeetä eikä viittinyt ottaa salamakuvia.. Kerro ihmeessä että onko muissa postauksissa ollut sama juttu, kun siis tämä ja blog awards postaus? Harmi kyllä jos on:( ite mun koneella se ei ainakaan häiritse paljoa.. mutta ehkä eri näytöillä eri juttu

   Poista
  2. Aivan joo tosta pimeydestä ja ISO-luvustahan se tietty johtuu! Nyt kun tarkastelin niin tosiaan pikselöitymistä esiintyy lähinnä postauksissa joissa on tummia kuvia. Esimerkiksi tossa donitsinuttura kuvassa jossa sulla on tummansininen pitsipaita niin kuvan alareuna on tummuuden takia myös vähän pikselöitynyt. Ja sitten tuon fitness friday postauksen selkäkuvien tummat taustat pikselöityneet. Mutta luulen kanssa että eri näytöillä eri juttu!

   Poista