tiistai 1. lokakuuta 2013

Uskotteko ennustajiin?

tisd1Tällainen nopea kysymys teille. Uskotteko ennustajiin? Onko teillä omaa kokemusta? Stooreja tulemaan!

Viime päivinä tää aihe on käynyt monesti mun mielessä, koska äiti kävi viime viikolla ennustajalla.. Äiti ajoi täältä Porvoosta Lahteen ennustajan luo. Ennustajalle äiti kertoi ainoastaan syntymäaikansa, ja sitten ennustaja alkoi puhumaan.

Ihan ekaksi ennustaja oli tuntenut tosi vahvasti kuoleman, ja tiesi että äidistä on juuri tullut leski. Ennustaja oli myös tiennyt ihan kauheesti kaikkia juttuja äidistä, parista lähisukulaisesta, ja meistä lapsista. Yks minkä haluan kertoa on se, että ennustaja oli sanonut: "Toinen sun tytöistä on niin luova".. Mulle tuli tippa linssiin kun äiti kertoi tämän.. Jotenkin herkistyin, sillä viime aikoina olen arvostanut enemmän sitä piirrettä itsessäni, koska isältä sen olen saanut.
Mutta niin, onhan se ihmeellistä, miten täysin tuntematon nainen osaa sanoa että äiti on leski, millä alalla hän on, mitä hänen lapsensa tekee ymsyms. Hän tiesi ja ennusti todella yksityiskohtaisia asioita. Jollain tapaa se on hyvin pelottavaa.

Uskotteko vai onko ihan huuhaata? Vai meneekö niin, että täytyy ensin itse kokea, ennen kuin uskoo?

Kuulen siis mielelläni jos teillä on omaa kokemusta! :)

Kauniit unet.39 kommenttia:

 1. Anonyymi10/01/2013

  Mulla on tapahtunut paljon lähiaikoina elämässä ja oon vakavissani kanssa meinannut, että nyt mennään ennustajalle. Tuntuu vaan, että niitä huijariennustajia on niiin paljon ja tuntuu kuin etsisi neulaa heinäsuovasta jos haluaisi oikeasti mennä jollekkin edes vähän luotettavalle. Minkä hintainen tää kyseinen ennustaja oli ja pystytkö mahdollisesti kertoa hänen nimensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä haluaisin itsekin! Eihän siinä mitään ainakaan menetä, paitsi jonkun määrän rahaa.. Niin, varmaan huijareita löytyy :// En tiedä hintaa tai nimeä, mutta mitä jos laitat mulle vaikka meiliä -> knuuttila.heidi@gmail.com, ja mä kysäsen äidiltä sen nimen ja hinnan. Sen tedän että äiti meni tämän luo koska oli kuullut että on hyvä ja luotettava.

   Poista
  2. Laitoin sulle myös sähköpostia!

   Poista
 2. Tiesikö tää ennustaja siis sun äidin nimee? Jos se olis vaikka ettiny valmiiks tietoja. :o en tiedä, creepyä. o_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kävi tää mullakin mielessä, mutta niin ei tiennyt nimeä. Ja eihän tällaisia tietoja mistään löydä.. Jeps, creepy!

   Poista
 3. Lähtökohtaisesti en usko oikein mihinkään ennustajiin tai yleensäkään paranormaaleihin juttuihin. Mutta voi johtua vain siitä, ettei omalle kohdalle ole koskaan sattunut. Eli voi olla, että uskoisin kun näkisin/kokisin. Aina välillä kyllä kuulee näitä juttuja, jotka pistää miettimään.

  http://lehmakoivunalla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, sama täällä, täytyit itse se kokea! Ja joo aina pistää miettimään kun saa noita kuulla, ja ainakin kun äidistä ties vaikka mitä..

   Poista
 4. Oi kuulostaa niin siistiltä! Ja en oo ikinä edes kunnolla ajatellu että niitä ns. oikeita ennustajiakin löytyy kaikenmaailman puhelinennustajien lisäksi. Rakastan fantasiakirjoja ja mun sisällä asuu vieläkin pieni tyttö joka uskoo aika moniin yliluonnollisiin juttuihin ja haluan uskoa tähän myös :) Haluan kyllä itsekin käydä joskus! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiiii! :D Oi ihana, mussakin asuu pieni sellainen :)

   Poista
 5. Meillä isä on käynyt ennustajalla useamman kerran ja aina pitänyt kaikki paikkansa. Ensimmäisellä kerralla kun se kävi, se ennustaja tiesi että kahdelle isän tosi läheiselle ihmiselle tulee sen vuoden aikana jotain raskasta ja pysyvää, mut tarkkaan se ei osannu sanoa, tiesi vaan että iso ja pysyvä juttu. Silloin vielä mein isä ei sitä tosissaan ottanu, mutta kun ei mennyt montakaan kuukautta kun isän isällä todettiin altsaimer ja heti sen perään mulla diabetes. Isoa, pysähdyttävää ja pysyvää. Ja kummastakaan ei ollut minkäänlaisia merkkejä kun isä siellä ennustajalla kävi :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä..kyllä mun on vissiin ihan pakko uskoa kun tällasta lukee! Tosi hämmentävää..

   Poista
 6. Munkin äiti kävi pari vuotta sitten ennustajalla ja samalailla EI kertonu utse paljo mitään ja silti se ennustaja ties tosi paljon, ehkä eniten mua mietitytti kun se ennustaja sanoo äitlle että 16-vuotiaalle tytölle on tulossa hirven isohammas/suu operaatio tulevaisuudessa ja se siis puhu musta ja mä Olin saanh just raudat pois Eli tota ei ees me ite tiedetty, mutta nyt mulla alko 2vuotta kestävä leuansiirto operaatio ja ton tiedon takia oon miettiny sillä tota tietoo se ei oikeesti OO voinu saada mistään... Ja lisäks mun mummo on nähny paljon erilaisia unia esim.kerran näki että käveli pihalla ja maa oli täynnä multaa ja pellin paloja ja pari päivää siitä se ajokolarin traktorin kanssa Jolla on multa kuorma ja nous. Autosta nii oli Sama kuin unessa se myös näki unta molemmista mun siskon lapsista että NE syntyy ennenkuin mun Sisko itsekkään ties ja parivuotta sitten jo mummi sano äitille minkälaisen mökin se löytää janyt kun äiti osti mökin nii se oli täsmälleen niikuin mummi oli sen kuvaillj... :D toki kaikki tää voi olla sattumaa mutta tuo ennustaja ja se mitä se ties nii en tiiä, koska se ties paljon sellaista mitä,ei voi löytää mistään netistä, toisaalta joo, mutta sitten järki sanoo heti että ei:D ja tulipa kilometrikomentti:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :o niimpä! ennusti tulevaisuuden.... Tsemppiä sulle hirveesti! Ja sun mummolla on varmaan jotan kykyjä! hämmentäviä juttuja..

   Kiitos kommentista!:))

   Poista
 7. Anonyymi10/01/2013

  Heh omakin äitini kävi joskus nuoruudessa ennustajalla... en ny muista iha tarkkaan miten se meni mutta oli ennustanut että äiti löytää elämänsä rakkauden ja se sitten oikeesti kävi aika pian sen jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih sisitiä!:D äidillekin tuli vähän näitä rakkauspuheita.. :)

   Poista
 8. Mun siskon kaveri on "opiskellut meedioksi", jos niin voi sanoa. Hän tietää siskostani asioita, mitä siskoni ei ole koskaan hänelle kertonut. Esim. aikanaan sisko oli ostanut korun, missä on auringonkukka ja vihreä jalokivi sen keskellä. Sitten tämä siskoni meedioystävä kysyi - "missä on se koru minkä ostit eilen?" Ja sitten se lateli kaikki sen tuntomerkit. Siskoni ei ollut mitään tästä korusta siis sanonut. Tämä kyseinen meedio tietää myös paljon lapsuudestamme meidän mökillämme, ja se on pelottavaa. Hän ei kuitenkaan tuntenut meitä millään tavalla silloin.. Hän tiesi esim. raidallisesta kissasta joka eli mökillämme silloin joskus vuonna nakki. Siskoni ja tämän meedioystävänsä kaveri kuoli n. neljä-viisi vuotta sitten ja he pitävät joskus istuntoja ja yrittävät saada jonkinmoisen yhteyden tähän edesmenneeseen. Olivat lukeneet enkelikorteista ja kolmesti peräkkäin oli korteista esiin noussut henkikortti. Tarkoittaa siis että henki on läsnä. Monia muita pikkujuttuja oli myös sen istuntopäivän lähipäivinä tapahtunut. Kyllä mä ite uskon ennustajiin jollain tapaa. Niin vaikeasti ymmärrettävä aihealue, että on vaikea pukea sanoiksi ajatuksia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeasti ymmärrettävää todellakin! Mutta ei hitsi toi koru ja mökkihomma ja kaikki...confusing! Ja pelottavaa, mitä jos joku tietää mustakin vaikka mitä.. Kiitti kun kerroit!
   Joo tän ennustamisen lisäks mulla on hyrränny mielessä kans tää yhteyden ottaminen kuolleisiin.. siis että jotkut tekee sellastaki.. just yks päivä puhuin yhen kanssa, jonka läheinen ystävä oli käynyt sellaisella, sen jälkeen kun oma mies oli kuollut.. Ja yhteyden oli saanut.. Se mies oli tän tyypin kautta (mikskä niitä kutsutaan, jotka ottaa yhteyden siis??), kommunikoinut tälle vaimolleen..kaikkia niiden kahden välisiä pikkujuttuja joita tää tyyppi ei olis voinu mitenkää tietää.. tää varsinkin saa mun pään sekasin enkä tiedä voinko uskoa..
   Väkisin kävi mielessä että haluaisin käydä sellaisella myös, eihän siinä mitään menettäisikään.. JOS saisi yhteyden isään ja niin...olisin niin onnellinen ja.. en tiedä.. hämmentäväää!

   Poista
 9. Mä haastattelin viime talvena Claudia Eveä yhtä Iholla-kamppista varten ja kun oltiin lopettelemassa ja se nousi tuolistaan, se yhtäkkiä tarrasi minua ensin kädestä, katsoi silmiin ja totesi, että näkisi minun tulevaisuudessa olevan jonkin sortin tuottaja. Kulttuurituottajan tutkinnoa harkinneena, mutta sittemmin toistaiseksi hylänneenä virnistin kun se jatkoi minun olevan “selkeä visiönääri, joka tykkää luoda ja tuottaa uusia, innovatiivisia asioita.” :D “Oot tosi kunnianhimoinen ja näkisin, että päädyt korkealle. Oot ehkä vielä vähän eksynyt, mutta sä ootkin nuori ja sun pitää kokeilla erilaisia juttuja. Nyt sä oot vasta alkutaipaleella esimerkiksi tän bloginkin kanssa. Varmaan muutat jossakin vaiheessa pysyvästi tai ainakin asut muutamia vuosia ulkomailla esimerkiksi opiskeluiden tai työn vuoksi.”

  Se oli niin uskomatonta!! Hymyilin ihan sikana koska olin jo aiemmin samana päivänä puhunut toisen ihmisen kanssa siitä miten musta olisi ihanaa asua joskus esimerkiksi Englannissa, mutta nyt ei vaan oo sopiva aika. Claudiakin tietty tiesi sen ja sanoi ettei minulla ole vielä mikään kiire; “Vaikket sä vielä olisi valmis niin ihmiset muuttuu, en mäkään kaksi vuotta sitten olisi koskaan voinut kuvitellatkaan lähteväni mukaan tällaiseen ohjelmaan.”

  Musta parasta oli että en ees pyytänyt sitä "lukemaan mua" vaikka olisinkin halunnut (en vaan kehdannut) ja se, että se ei esimerkiksi lukenut mitään reaktioita tai mitään mun kasvoilta, koska se touhusi lopulta samalla omiaan! Se oli superjännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, siistiä! Toihan kuvaili ihan sua hei!:) Äidille ennustaja oli kans sanonu musta, että sun vanhempi tyttö jatkaa vielä opiskeluja "taiteilijakouluun" Ja "tulee pärjäämään hyvin elämässä" Sai hymyilemään, ja se kosketti..

   Niin siistiä! Ihanasti ja niin osuvasti hän sanoi! Mäkin nyt niin haluan jonkun lukevan mua..

   Saa nähdä mihin elämä vie! :) Kiitos kommentista Joanna!

   Poista
 10. Anonyymi10/02/2013

  Äitini kävi myös ennustajalla puolisen vuotta sitten. Hän kertoi myös ennustajalle vaan syntymäaikansa ja ennustaja näki kaikki asiat, mitä oli juuri tapahtunut, mm. avioero. Ennustaja näki myös, että hänellä on kaksi tummahiuksista lasta, joista toinen olen siis minä. Hassuinta tässä oli se, että ennustaja näki hänen tulevaisuudessaan palavaa rakkautta ja eipä mennyt kuin parisen viikkoa, äitini löysi sen elämänsä rakkauden ja ensi kesänä he ovat menossa naimisiin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääääääää mahtavaaa <3 ! on nää niin jänniä asioita huhhu sentään..

   Poista
 11. Jollain tasolla uskon ennustajiin, mutta silti mulla on se, että pitäis kokea itse ennenkuin uskoisin ihan 100%. Uskon siihen, että joiltain ihmisiltä saattaa löytyä ennustajankykyjä (tai muitakin ns. yliluonnollisia kykyjä), mutta jotku taas saattaa olla pelkkiä huijareita. Jos menisin ennustajalle ja hän osais kertoo mun elämästä vaikka ja mitä pelkän syntymäajan perusteella, uskoisin luultavasti hänen kykyihinsä, mutta en välttämättä ylipäätänsä kaikkiin itseään ennustajiksi sanoviin.

  ps. Alan tykkäämään sun blogista koko ajan enemmän ja enemmän, nää kuvat on ihania ::3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä just näin! ja varmasti niitä huijaripuijareitakin löytyy.. Pitäs mennä sellaselle josta on kuullut hyvää.. Luultavasti meen tälle jolla äiti oli..

   Kiitokset sulle, kiva kuulla!:)

   Poista
 12. Anonyymi10/02/2013

  No en noista ennustajista tiedä, mut jotenki arkenaki sattuu nii paljo selittämättömiä asioita.. yks juttu just kävi mitä en jaksa ruveta selittämään mut se oli nii käsittämätön sattuma et ei niin vaan voi käydä!! ja mulla on sellasia että luulen näkeväni jonkun tutun ihmisen, sitten se ei ollutkaan se mutta kohta näen sit sen oikean. ja yks oli kanssa ku sanoin äidille autossa et "kyl mä pärjään" ja sit käännöin voicelle jas sieltä tuli haloo helsingin biisin kohta "äiti älä pelkää kyllä pidän itsestä huolen" naurettiin kyllä tolle :DD creepy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooooooo tollaset on niin creepyjä! aina välilllä tapahtuu.. :D Ehkä sulla on vähän jostain yliluonnollista ;)

   Poista
 13. Anonyymi10/02/2013

  Itse en ole vielä käynyt ennustajalla, mutta myös minun äitini on. Äiti kertoi myös, että ennustaja oli kuvaillut meitä lapsia todella osuvasti ja tiennyt kuinka monta poikaa ja tyttöä jne. Uskon ennustajiin & aion ehdottomasti itsekin joskus käydä ennustajaa tapaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä vssiinki pakko uskoa..! miten joku vaan voi tietää lasten määrän ymsyms kaikkea.. Mäkin aion käydä!:)

   Poista
 14. Mun äiti oli kanssa käynyt ennustajalla... siellä oltiin tiedetty siitä paljonkin, tiedetty meistä viidestä lapsesta, ja mainittu että nuorimman kanssa tulee 'ongelmia', mikä on ollut tottakin, koska mä oon ollut monissa eri leikkauksissa yms. Lopuksi ennustaja oli hetken hiljaa, katsoi mun äitiä totisena ja sano hänelle että 'elä sun elämäs täysillä!' eihän äiti tietenkään niin lujasti uskonut tähän, että ois ajatellut kuolevansa pian tän ennustuksen jälkeen. Kun mä oon kuullut tämän, niin oon itekki alkanut uskoa tohon. En tiedä miten se on mahollista, onko se sattumaa, mutta jos tälläset asiat on totta ja tietää niin paljon, ni ehdottomasti haluisin itekkin kokeilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle tuli kylmät väreet tosta 'elä sun elämäs täysillä!'..:(( On toi vaan niin hämmentävää... Haluan myös!
   Kiitti kommentista ja ihanaa syksyä :)

   Poista
 15. Mun äiti on yös käynyt ennustajalla ja ennustaja on todellakin kertonut samantapaisia asoita kun sun äidille ennustaja oli sanonut ! Itse en ole ihan varma uskonko vai en. Tuntuu niin oudolta koko asia :D Ehkä se tosiaankin on niin että täytyy ite kokee se. Ja mun äidin mukaan näillä ennustajaihmisillä on herkemmät aistit, jonka takia ne kykenee siihen toimintaan. En sitten osaa sanoa liekö totta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu oudolta todellakin, ei voi käsittää.. Meidän täytyy käydä koittamassa!:)

   Poista
  2. Anonyymi12/19/2016

   Ketä nämä näkijä ovat? Itse en ole tavannut yhtään kunnollista näkijä enkä meedioo

   Poista
 16. Hui, kuulostaa aika pelottavalta noi jutut, mut samalla aikaa siisteiltä.
  Ja Haidi on kaunis noissa kuvissa:)

  VastaaPoista
 17. Mä en haluaisi uskoa ennustajiin, mutta mulla on yksi oma kokemus ja sitten mun äidillä on kokemus, ja ne laittaa vähän miettimään:

  Mun äiti oli ennen mun syntymää ennustajalla. Se ennustaja ennusti äitin kädestä, ei korteista. Se sanoi äitille näin: kaksi onnea ennen yhtä suurta surua. Pari vuotta tän jälkeen minä synnyin, ja parin vuoden päästä mulle syntyi pikkuveli. Kymmen vuotta mun jälkeen äiti tuli kolmannen kerran raskaaksi. Lasta oli yritetty ja se oli myös hyvin toivettu. Raskaus päätyi keskenmenoon, koska äidillä oli kohdussa kasvain. Samalla poistettiin munasarjat ja kohtu. Sieltä tuli se yksi suuri suru, mitä käsitellään vielä tänä päivänäkin aina välillä.

  Mä kävin ennustajalla kaverin polttareissa. Ennustajalle piti antaa kans syntymäaika, mutta ei mitään muuta. Ja ennustajan tilasi joku muu kuin minä, joten edes nimeä hän ei kysynyt, eikä sukupuolta tai mitään. Ennustaja ennusti mulle asioita mitkä tuntui todella kaukaiselta, silloin en seurustellut, asuin yksin ja olin niin ylpeä itsenäisyydestäni. Tasan kaksi kuukautta ennustuksen jälkeen alkoi tapahtumaan tasan niitä asioita mitä ennustaja ennusti: mm. uusi poikaystävä menneisyydestä, vaikeita aikoja jne.

  Tietysti kaikki nää voi olla ihan puhdasta sattumaa. Saa nähdä, tekisi mieli mennä uudelleen ja katsoa mitä se sanoisi tällä kertaa. En haluaisi uskoa ennustajiin koska se vaan vaikuttaa niin liibalaabalta, ja pelkästään hyvältä ihmistuntemukselta. Mutta toisaalta, aika moni on mennyt yks yhteen ennustuksen kanssa. Äh, vaikeita asioita, niin kuin yleensäkin kaikki uskonnot ja yliluonnolliset asiat.

  VastaaPoista
 18. Jollain tavalla haluaisin ehkä uskoo ennustajiin, mutta en vaan pysty siihen koska se on pakko ensin itse kokea. :-) Moni ennustaja "ennustaa" samalla tyylillä ku esimerkiksi lehtien horoskooppi-palstat, että kaikki kuvailut ja asiat on sellasta yleistä "sinulle tapahtuu tässä kuussa jotain hyvää, riitelet kaverin kanssa" -juttuja jotka sopii kaikille. Mutta nehän on sitte niitä huijareita jotka ei oikeesti omista niitä mahdollisia "ennustajataitoja". Mutta näitäki kommentteja kun lukee, niin tulee kyllä kylmiä väreitä välillä ku huomaa et miten tarkasti joillekki on kerrottu asioita. Toisaalta sitte on kuitenki tosi vaikee ajatella että joku ihminen vois nähdä tulevaisuuteen, se tuntuu niin mahdottomalta. Sitten taas on outoa se, että koskaan ei missään lue ennustajien vääristä ennustuksista, kaikki kertoo aina vaan oikein osuneista. En tiedä onko sitte kyseessä se, että ennustajat ei oikeesti vaan tee virheitä, joka tuntuu oudolta, vai se että ihmiset haluaa uskotella muille ennustuksien pitävän paikkaansa. Mutta uskon kyllä että joku kerta kokeilen ite ennustajaa ja sen perusteella sitte päätän että uskonko vai en. :-) haha tulipa pitkä viesti!

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 19. Anonyymi10/03/2013

  Itse en haluaisi käydä ennustajalla ja en tiedä edes uskonko. Uskon kyllä että täällä on jotain yliluonnollista. Jos meedioksi voi opiskella, voiko kuka tahansa tulla meedioksi?

  VastaaPoista
 20. En oo ikinä ite käynyt ennustajalla, mutta mulla itelläni on käynyt pari aika hassua, juttua. Oon nähnyt parikin kertaa unta, että jotakin on tapahtumassa ja myöhemmin ne jutut on käyneet toteen. Esimerkiksi yhtenä kesänä näin unta, että meidän takapihalle oli tuotu golfkentältä lippu. Siinä unessa se oli meidän takapihan oikeassa takanurkassa omenapuun edessä. Aamulla äiti tuli herättämään mut ja kysyin siltä heti siinä herättyäni, että miks meidän takapihalla on lippu. Se uni tuntu niin todelta, että oli pakko kysyä. Äiti oli hämmästyny, eikä tienny mistä puhuin. Kerroin sille mun unesta ja sanoin, että mun on pakko käydä tarkistamassa oliko se vaan unta. No me mentiin takaovelle äitin kanssa ja kas kummaa, siellä se lippu oli just siinä paikassa missä sen olin unessani nähnyt. Eikä oo mahollista, että oisin esim. yöllä hakenu vettä ja nähny siinä samalla sen lipun ja luullu että nään unta, koska mun unessa se tilanne oli keskellä päivää ja oli valosaa... Ihan todella outoa mun mielestä, mut ei sitä oikein mitenkään järjellä voi ees selittää!

  VastaaPoista