torstai 8. elokuuta 2013

Reppu täynnä unelmia


Taas yksi yöpostaus. Kello on nyt peräti 03:45, ja joo-o, hyvä rytmi mulla... Ei nukuta joten päätin tehdä pienen postauksen. 

Just nyt mä kuuntelen sadetta ja ukkosen jyrinää. Musta ukkonen on kiva , tai no, mitä sanaa tässä nyt käyttäisi. Siis ukkosen aikana tulee sellanen jänskä fiilis et vaan voi käpertyä peiton alle ja kuunnella ukkosen ääniä, tai katella ikkunasta hienoja salamoita. 

Tänään viimeinen työpäivä, jonka jälkeen vietän mun pienen kesäloman, ennen koulun alkua. En ole lomaillut tänä kesänä yhtään, mutta ei haittaa, koska lapsen hoitaminen on kivaa työtä.

Kiva viikonloppu tulossa mulle, toivottavasti myös sulle!


2 kommenttia:

 1. Anonyymi8/09/2013

  Et oo ainoo, joka on menettäny täysin vuorokausirytminsä hallinnan. Eihän siinä muuten mitään, paitsi että kun arki alkaa niin olis parempi saaha tääkin homma kohilleen...

  Oon muuten sama mieltä ukkosesta, musta se on jotenkin tosi inspiroivaa aikaa ja itelläni alkaa ainakin mieli ruveta askartelemaan tai maalaamaan tai kirjottamaan jotain hyvää novellia. Joskus taas haluu vaan käpertyy viltin kanssa sohvalle lukemaan hyvää kirjaa.

  Hieno blogi, kuvat on kauniita ja teksti iloisen kuuloista, jään ehdottomasti seuraamaan!

  ps. Kannattaisi varmaan korjata tuosta tuo tokan kappaleen viimeinen sana... Älä ota tätä nirppanokkamaisena huomautuksena, tulin vain huomanneeksi että salaman kirjaimet ovat hiukan sekoittuneet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpäniin juuri! Kiva sitten kun kouluun menee... Ja niiinpä, ispiroivaa aikaa!:)) ei haittais vaikka olis useamminkin ukkonen.

   Kiitoksia kehuista ja kivaa kun seuraamaan jäät, tervetuloa!:)

   Korjasin! Kiitoksia paljon kun huomautit! Juu en todellakaan ota sitä niin, just hyvä etttä mulle huomautetaan kun noita virheitä aina välillä tulee:))

   Poista