sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kadonnut intohimo?


    
Luonnoksissa on kuukausia lojunut postaus johon olin ehtinyt lisätä noi mustavalkokuvat ja otsikon INTOHIMO. Postauksessa ajattelin kertoa intohimostani, salitreenistä.

Nyt vaihtui otsikko, kadonnut intohimo?

Sen jälkeen kun aloitin salitreenin, olen saanut siitä niin paljon. Sali on tuntunut toiselta kodilta. Salin ovien taakse jää jokainen murhe ja huoli. Salilla on vain minä vastaan painot, ei mitään muuta. Suurta suurta nautintoa. Ja kehityksen huomaaminen on huumaavaa. Treenit oli elämäni henkireikä.

Entäs nytten? No mähän oon ollut melkein kuukauden ilman treeniä. Tai ehkä jo yli kuukauden? En ole varma. Olen itse ihan hämilläni tästä. Onko intohimoni kadonnut? Kummallisinta ehkä on se, että mua ei haittaa yhtään tää mun treenaamattomuus. Joitain kuukausia sitten olsin poksahtanut ilmapallon lailla tai hyppinyt pitkin seiniä jos en olis päässyt treenaamaan, mutta nyt ei edes haittaa. 

Viime viikonlloppuna tein myös jotain mitä en oo tehnyt aikoihin. Herkuttelin ihan kunnolla ilman minkäänlaisia omatunnontuskia. Syötiin Jannen ja Inan kanssa pizzaa, karkkia, hampparieita, makkaraa, lettuja, metrilakuja, ja mitä vielä? Ja mua ei haitannut yhtään! Oon tyytyväinen itsestäni. Nautin oikein täysin siemauksin.


Mutta niin, en usko että intohimoni on mihinkään kadonnut, oon vaan ottanut siitä vähän etäisyyttä. Ehkä mä tarvitsin sitä just nyt. Isän poismeno nyt varmaan on suuressa osassa tähän treenaamattomuuteen, ja ymmärrän kyllä sen.

Uskon, että sitten kun minä ja sali taas tapaamme, tulee se olemaan täyttä intohimoa taas, rajua rakkautta.

Intohimo on yks hienoimmista asioista maailmassa. Ihmisillä on niin erilaiset intohimot, ja sitä on hienoa seurata.
Mikä on sinun intohimosi?

29 kommenttia:

 1. mulla on itellä eilen ja tänään ekat herkkupäivät kuuteen viikkoon ilman mitään tunnontuskia! ranskalaiset perunat, sipsit ja karkki ei oo koskaan maistunu näin hyvältä :DD nyt jaksaa sit taas huomenna palata terveellisen ruokavalion ja urheilun pariin hyvillä mielin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ouh kuuteen viikkoon! uskon että todella nannaa oli! :D Näin se menee! :))

   Poista
 2. Anonyymi7/21/2013

  Mulle ruoanlaitosta ja uusien reseptien ja makujen kokeilemisesta on muodostunut intohimo! Salitreenaus on kanssa yksi lemppareista, mutta tuntuu että sekin homma kiinnostaa kausittain :D nyt kuitenkin taas motivaatio kohdillaan ja homma kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih kiva intohimo sulla!:) itseäkin vois kiinnostaa vähän enemmän toi ruuanlaitto.. ei meinaa jaksaa tehä ruokaa yhtään :D Kiitos kommentista :)

   Poista
 3. Anonyymi7/21/2013

  Mun intohimo on juokseminen! Nyt vaan joudun pitämään vähän pidempää taukoa, sillä polvi kipuilee... toivottavasti vain rasituksesta, eikä olis mitään nivelkierukan repeämiä. :/

  Mut tosiaan ei kannata ottaa mitään stressiä siitä ettei ole käynyt salilla. Senhän nimenomaan tulee olla intohimoista touhua ja sun siitä tykätä, eikä pakkopullaa! Kyl sä kerkeet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihmisillä vaan niin eri intohimot! itse en tykkää taas juoksemisesta, tai kun sitä teen nii se on jsut vähän pakkopullaa. Oih toivon sulle parasta!

   Niinpä, kiitos paljon!:)

   Poista
 4. Mulle juokseminen on kai jollain tapaa intohimo. Mikään ei voita sitä tunnetta kun tuntee koko kropan liikkuvan hallittuun tahtiin ja lenkki toisensa jälkeen pääsee kovempaa eikä kymmenen kilsaa tunnu enää missään. Juokseminen on mulle terapiaa, jollon voi vapaasti antaa ajatusten vaeltaa tai vaihtoehtosesti olla ajattelematta mitään.

  Salitreenä sen sijaan mä suorastaan inhoan. En oo koskaan omistanu salikorttia ja ne pari kertaa mitä oon käyny nii joo ei... Oon kateellinen sulle miten pystyt pitämään yllä motivaatiota & intohimoo tohon hommaan! Sillä vaikka mä oon koko ikäni kohtuu liikunnaillinen ollu ja lihaksikkaasta kropasta haaveilen, niin en vaa saa pakotettua itteäni asian eteen mitään tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei hitsit meil on jsut toisinpäin nämä, mä nimittäin inhoan juoksemista :D Tai no pitää vähän niinku pakottaa ittensä siihen. Sitten toki ku juoksee nii se on ihan jees (joskus).. no ainaki jos kuuntelee musaa :> Mutta joo kyllä se salitreeni voittaa 100-0 mulla :D On ihmiset vaan niin erilaisia :)

   Kiitos kommentista :)

   Poista
 5. mulle kävi melkeen samallalailla. kun erosin pitkäkestoisesta suhteesta rupesin treenaamaan tosi intohimoisesti ja siitä tuli tapa. mulle tuli kunnon elämäntapamuutos mutta sitten se yhtäkkiä vaan jäi enkä oo käynyt salilla varmaan kuukauteen. veikkaan että nyt kun syksy tulee ja astun uusiin tuuliin alkaa taas se into jostain kaivautua esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ihan sama kans, siis että erosta kaikki alkoi :) Mutta joo niin just, syksyllä sitten! :)

   Poista
 6. Voi ihana! Mitä sitten vaikka et treenaakkaan :)? Olet upea ja sä tarvitset nyt omaa aikaa ystävien ja ehkä parin suklaa palankin kanssa ;)! Mun omana intohimona on tanssiminen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista!:) Ei sillä niin väliä olekkaan:) Kiitos paljon <3

   Poista
 7. Intohimo... nyt se on sali. Kirjoitan tätä nytkin endorfiinipärinöissäni ja ajatellessani salilla treenaamista tulee melkein liikuttunut olo - minä, liikunnalle seitsemäksi vuodeksi selän kääntänyt, olen palannut takaisin rakkaani luo. Älä siis stressaa, liikunta on semmonen rakas et se ottaa aina avosylin vastaan!

  P.S. herkut on parhaita just sillon, kun niistä ei tunne syyllisyyttä. Metrilakuista haaveillen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äää oi että, on se intohimo ihana asia!<3 Ihanasti kirjotettu!:) Kiitos!

   Poista
 8. Mulla sama, mut kesällä kuuluuki ottaa rennommin. Kyl sitä on taas aikaa yli puol vuotta tahkota sisäl ku ulkona o kylmä :)

  http://ruusukerottaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Mulla on ihan sama juttu omien salitreenejen ja lenkkeilyn kanssa. Oikeestaan ajatus kesällä treenaamisesta sisällä tuntuu jo omasta mielestä typerältä ja kesäisiä lenkkeilykelejäkään ei ole kovin paljon ollut. Uskon kuitenkin että se intohimo liikkumiseen syttyy taas jossain vaiheessa, ehkäpä koulun alkaessa, kun saa rytmiä elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just! En olsi vaan ikinä uskonu et mua ei muka inspaa kesällä.. mutta joo syksyllä sitten vedetään täyziii!:) Kiitos kommentista :)

   Poista
 10. mulla on täs kesän aikana ehtiny muodostua urheilusta uus intohimo ja tällä kertaa siin ei oo mukana mitään paineita tai suurempia tavotteita. Eli hyvällä fiiliksellä mennään vaan :)

  VastaaPoista
 11. Mun intohimoks on tullu parin viime kuukauden aikana lenkkeily. Se fiilis lenkin jälkeen...♥

  VastaaPoista
 12. Sä kirjotat loistavasti, niin mukaantempaisevasti ettei lauseita vaan pysty jättää lukematta. Mulle kuntosalitreenistä on tullut tän kesän aikana taas suuri osa elämää ja mä hemmetti rakastan sitä! Uskon että mullakin varmaan tulee joskus samankaltaisia taukoja, mut se on hyvä ottaa välillä iisisti, sit kun palaa salille niin se halu syttyy vielä tulisemmin!

  Hyvältä näyttää tuo sun selkäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon kommentista! Useasti oon saanut kommenttia, että kirjoitan kivasti. Itse en huomaa että mulla olis mitään erityistä kirjotustyyliä tai niin, mutta muut sen on huomanneet :>
   Ja niinpä näin just! Kiva että oot löytäny kuntosalitreenin elämääs!:)

   Thaaanks!:)

   Poista
 13. Anonyymi7/23/2013

  En voi kyllä muuta sanoa, kun että herranjumala mä olen kateellinen sun selästä ja olkapäistä! Aivan upea kroppa, toivon todellakin että mulla on joku päivä lähellekään samanlainen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitos sinne!:) Muista kummiskin että molemmissa kuvissa "pullistan" selkää, eikä näytä yhtään samalta normiasennossa. Mutta kiitoksia kiitoksia pljon!!:)))

   Poista
 14. Anonyymi7/24/2013

  beibe, miksi oot muokannut tota sun vyötäröä? mikset vaan voisi olla onnellinen ja tyytyväinen, kaunis se on muokkaamattakin.
  t. pettynyt frendi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muokannut kuvaa yhtään, paitsi laittanut kontrastia. Jos olisit mun frendi, niin et luulis musta tollasta.

   Poista
  2. Anonyymi7/25/2013

   välillä mua inhottaa, miten typerinä bloggaajat lukijoitaan pitää.

   Poista