lauantai 8. kesäkuuta 2013

Tätä et ehkä tiennyt minustaVältän mahdollisimman pitkälle kaikkea turhaa draamaa mun elämässä. Tai no ei sitä edes tartte välttää kummemmin, sitä ei vaan tule. En oo ikinä ollut sellainen Drama Queen, ja en oo vissiin koskaan ollu mukana sellaisessa kunnon tyttöjen välisessä draamailussa.. En edes oikein osaa enkä tietenkään halua riidellä/draamailla.


 
 Mulla ei aina ole purkkaa, mutta kun mulla on, niin ne menee heti! Kun mulla on purkkaa niin vaan jauhan ja jauhan.. Salmiakki Jenkki on lemppari!


Oon suurimman osan mun ajasta yksin. Saattaa kuulostaa negatiiviselta asialta, mutta se ei ole. Muutettua maaliskuussa omaan kämppään, oon saanut olla ihan rauhassa, ja siinä vasta sielu lepää.
Mä myös tykkään shoppailla yksin, ja treenaan aina yksin. Ehkä mulla on nyt vain sellanen vaihe elämässä että nautin siitä hirveesti.

Olis supersiistiä omistaa tollanen kuplavolkkari! Mulla ei oo vielä mitään autoa, ja olis kyl kivaa varsinkin nyt kesäksi saada joku kesäkärry. Ihan joku pieni ja vaatimaton kelpaisi mulle, mut tollaset on kyl supercool!  


 
Aina täytyy katsoa LA-ink. Ihan sama vaikka olis kuinka vanhoja jaksoja niin silti aina katson. Kiinnostavaa nähdä miten erilaisia tatuointeja ihmiset ottaa. Ja Kat Von D on varsin upea.   On paratiisi pään sisällä = lause jota rakastan näääääin paljon. Itse tulkitsen sen niin, että kaikki on omasta ajattelusta kiinni. Itse teet oman elämäsi. Sanat ovat Timo Pieni Huijauksen Paratiisi biisistä.

- Nähnyt käärmettä luonnossa, ja se ärsyttää! Haluaisin nähdä.
- Osannut viheltää! Ärsyttää tämäkin. Onks se normaalia?
- Maistanut tupakkaa. (Tää on varmaan tullu jo sanottua täällä blogissa..)
  
 
  
Kerroinko jo blogissa että mä sain kaksois-serkukset? Tytön ja pojan, eiks oo aaika siistiä! Meen tänään niitä kattomaan.


Nukkuminen on yks lempparihommista. Nyt kun on ollut hellettä, oon nukkunut ilman peittoa ja ikkuna auki. Nyt kahtena aamuna joku mehiläinen on lentänyt ikkunasta sisään ja herättänyt mut pörräämisellään.


Kun mulla on rahaa, niin käytän ne. Koskaan en ole osannut pistää mitään säästöön, mikä varmasti olisi ihan hyvä juttu.. Vois tänä kesänä opetella. 
Musta on tyhmää olla liian nuuka, liian säästäväinen. Mutta ei sekään oo hyvä ettei osaa säästää yhtään. Tosta väliltä kun löytäis sen kultaisen keskitien.   

Pienenä väitin olevani poika. Äiti kertoi stoorin jonka mukaan oltiin uimahallissa saunassa, vanhempi nainen kysyi multa "Mites se pieni tyttö voi ja mikä sinun nimi on?" Minä pistin kädet ristiin ja mutisin "Minä olen Heidi ja minä olen POIKA!" 


Tällaisia postauksia on suht haastavaa tehdä, kun tuntuu että on tehnyt näitä ennestään jo tsiljoona, ja haluaa joka kerta tietty kertoa jotain uutta. Esim TÄSTÄ löytyy yks tietoa minusta postaus. 


Ihanaa aurinkoista päivää!

33 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Elä huoli en määkään osaa viheltää :--D Enkä oo maistanu tupakkaa! Kivoja nuo kuvat :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Haha no hyvä etten ole yksin! Ja hienoa ettet oo :) Kiitos!

   Poista
 2. Luin näitä kohtia ja melkein jokaisen kohalla olin silleen, että "ihan ku minä!!". Eka tuli tossa purkkajutussa. Mulla on vaan se, että tungen niitä monta kerralla suuhun :----D Aina pakko ostaa se pussi, ne pienet missä on vaan pari, ei riittäis ikinä! Menis varmaan päivässä :--D Toi yksinäisyysjuttukin pitää paikkansa myös mun kohalla, just oon kohta lähössä shoppaileen yksin! Enkä mä sanois, että oon yksinäinen, se johtuu vaan siitä, että haluun ja viihyn olla yksin. Ja mun mielestä se on outoa jos joku ei pysty ikinä olemaan yksin, koska jossain vaiheessa elämää kummiskin tulee tilanne, että on pakko olla yksin. Mutta aurinkoista päivää sullekkin! :-----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, joo todellakin menis päivässä sellanen pieni!:D Ja niimpä, hyvin sanottu!:) On hyvä juttu et osaa olla yksinkin:)Kiitoksia!:)))

   Poista
 3. Toivoisin että mäkin osaisin nauttia paremmin yksin olemisesta. Jos jään yksin niin rupean heti miettimään että kelle voisin soittaa tai tekstata seuraavaksi että nähdäänkö ja tehdäänkö jotain. Ärsyttää ihan itteenikin, mun on vaikee olla yksin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no höh. Voiskohan sitä jotenkin opetella..

   Poista
 4. Mulla menee helposti iso purkkapussi päivässä ja kaverit sitä vähän välillä kummastelee, mutta purkka on vaan niin hyvää :-D

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus, kiva tietää ihmisistä tällasia pikkufaktoja lisää :) Mun mielestä on tosi siistiä, että et oo maistanu tupakkaa. Oon ite 16v ja aion pysyä samalla linjalla, eli en ikinä aio edes maistaa.
  Mä oon nähny käärmeen ku olin 11v, ajoin sen päältä pyörällä.. :D Meillä äidillä on nuorempana käyny samalla tavalla, mutta se käärme jäi sen pyörän vanteisiin kiinni.. hyi saakeli. Mutta tosi kiva postaus, vähän tavallisesta poikkeava. Olet ihana ! :)

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, pikkufaktat on kivoja :) Ja HYVÄ PÄÄTÖS HEI! ihanaa!:)<3

   Meniks käärme ihan muussiksi? Ja toi kuulsoti suht pelottavalta et vanteisiin jäi kiinni..:D Kiitoksia paljon kommentista!:)

   Poista
 6. Anonyymi6/08/2013

  tää oli aivan ihana postaus =) ja tää jotenki piristi =)

  VastaaPoista
 7. määki opin viheltämään vasta 18-vuotiaana muistaakseni, eli ei ole mitenkään epänormaalia ettei sitä osaa :-D se on vaikeaa, en edelleenkään pysy sävelessä edes kohtalaisesti kun yritän jotain kappaletta viheltää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut musta tuntuu etten opi ikinä! Yks mun kaveri vaan nauro mulle ku koitin :< Hehee :D

   Poista
 8. Sairaan kiva postaus, samoin toi vanhempi minkä linkkasit! t.uusi lukija :)
  http://valkeblog.blogspot.fi/ -ja mäkin olen tota huonoa säästäjätyyppiä..eihän rahasta ole mitään hyötyä jossei sitä käytä?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiitos uusi lukija!:))

   No totta, rahahan on tarkotettu käytettäväksi ;P

   Poista
 9. Ei vitsi miten ihana postaus! Toi viimeinen kohta oli ihan paras :D:D

  VastaaPoista
 10. Tää oli kyllä tosikiva postaus, kiva kun kaikki kuvat ja noi miten käy yhteen! Hei mäkään en oo maistanut tupakkaa ja tuohon yksin olo kohtaan voin itsekin samaistua! Mä voin olla tosipitkiäkin aikoja yksin ilman, että ahdistuisin siitä yksin olosta ja kaupungillakin on musta kiva käydä välillä yksin kun voi rauhassa katselal mitä haluaa ja seurailla muiden menoa. Mä myös rakastan olla vaan yksin ja uppoutua omiin ajatuksiin ja seurailla sitä ajatuksen ja unelmointi, mulla on vielä niiiiin suuri mielikuvitus että ne ajatukset ei lopu ikinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Saara!:) Oih superia ettet oo maistanut! Ja hei mä osaan niins amaistuu tohon, on vaan niin paljon kaikkia ajatuksia omassa päässä että niillä pärjää pitkälle ;D

   Poista
 11. oi miten ihana postaus! nauroin tonne "minä olen heidi heidi ja minä olen poika! :D" jutulle, just niinku mä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tackarrr!:)) Hahaa ;DD säkö kans oot ollu poitsu pienenä? :D

   Poista
 12. Anonyymi6/08/2013

  hassu et mul on aika paljon samoi juttui :D esim toi purkkajuttu , yksinoleminen , viheltäminen ja toi mä oon poika (: omituista ja hauskaa ps sul on ihana blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaksoisolentoko siellä kirjottelee, hihi :)):D kiiitoksia!:))

   Poista
 13. Anonyymi6/08/2013

  mulla on 2 isoveljeä, niin pienenä jotenki automaattisesti kuvittelin että isona mustakin kasvaa poika :DD nää on tosi kivoja tämmöset postaukset! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo hei äiti sano et toi mun poikajuttu olis hyvin voinu siit tulla ku olin pienenä jossain hoidossa ja siellä oli vaan poikia, sit ne kiusi mua ku oon tyttö ja nii, halusin olla ku ne :D Kiitoksia!

   Poista
 14. Ihana ajatus toi "paratiisi pään sisällä"! Nautin myös ihan hirveesti yksin olemisesta, vaikka toisaalta oon tosi sosiaalinen. Mua muuten luultiin pojaksi kun olin about 6, halusin kyllä olla ihan tyttö...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih niinon :) Joo sama juttu, sosiaalinen silti olen! En ujo tai mitään sinneppäinkään :> Ja voih pientä..:D

   Poista
 15. Ihana postaus jälleen kerran! Paljon samoja juttuja itselläni mm. en oo maistanut tupakkaa, tykkään olla yksin (ja kiva huomata etten oo ainut, kun välillä tuntuu että oonko liiankin erakko, hah), en osaa myöskään säästää ja rahat menee aina heti. Kuplavolkkari olis myöskin siisti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hienoa että et oo maistanut, ja joo oli monia samoja :> Thaanks kommentista Emmi :))

   Poista
 16. Anonyymi6/10/2013

  Hihii en kestä! :D Monessa kohtaa oot just samantyyppinen ku minä. Rakastan shoppailla yksin, ei tarvi mennä kenenkään virran mukana vain ominpäin! Ja treenata yksin, huomattavasti tehokkaampaa ;) Mua oikeen ärsyttää jos törmään johonki kaveriin salilla, kun se homma sit lähtee ihan käsistä :D Ja toi draamajuttu. Niin perus. Siks mulla varmaan onkin enemmän poikia kavereina, en tiiä :) Ihana olet <3

  VastaaPoista
 17. Muistan kun varmaan joskus 2011-2012 eksyin tänne sun blogiisi, ja mun fiilis oli semmoinen " hitsi miten ylimielinen tyttö". Nyt löysin tämän piitkästä aikaa uudestaan, rupesin miettimään että miks tää vaikuttaa niin tutulta. Rupesin lueskelemaan tätä, ja samastuin ihan sairaan moneen juttuun! Tykkään tästä sun blogistasi nyt tosi paljon, ja sä vaikutat upealta ihmiseltä! En ymmärrä miten joskus edes olen voinut olla tota mieltä :D tästä tuli ehdttomasti nyt yksi mun lemppari blogeista! :) Lisäksi sain tästä sun postauskesta niin kivan idean että aijon toteuttaa vastaavanlaisen joskus omassakin blogissani, tosin en mä yhtä hienosti nuita kuvia pysty tekemään kuin sinä mutta kuitenkin! :D

  Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä! toki jos tykkäät jää ihmeessä myös seurailemaan!(:

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 18. ja yks vinkki! mikä sais nuista kuvista paaljon raikkaampia, poista nuo kuvien kehykset! sori, sitä en osaa neuvoa miten, mutta sen tiedän että esim blogi helppiä blogista löytyy ohje!(:

  VastaaPoista