perjantai 10. toukokuuta 2013

Miljoona miestä rivissäHehe tiedän että mun otsikko houkutteli pari naista tänne lukemaan. Mutta joo, tällä kertaa tällainen postaus joka menee "syvällisemmät" lokeroon. Olkaas hyvät!

Kuten jotkut ehkä tietääkin, olin vuos sitten hyvin hukassa elämässä. Lyhyesti heille jotka eivät tiedä: erosin ensirakkauden kanssa, aloin mukamas paikkaamaan haavoja laihduttamalla, en tullut tietenkään sen kautta yhtään onnellisemmaksi vaan itsetuntoni heikkeni, ja en muutenkaan tiennyt yhtään että kuka mä olen.

Otin tänään esiin vanhoja päiväkirjoja, ja aloin lukemaan niitä. Kirjoitan sieltä yhen pätkän nyt tänne. Tää on toki aika henkilökohtasta, mut uskon et tästä voi seurata hyvääkin.

Onsdag 23.5.2012.
Solen skiner fullt och sommaren är här...Vad vill jag göra på sommaren? Vad vill jag med livet? Kanske ha roligt, uppleva, och ha roligt igen. Nå, varför gör jag ite det nu? Man borde ju leva i nuet. Man borde njuta av varje dag man har fått. Varför gör jag det inte?..För att jag är så osäker av min kropp.. Men kan en kropp faktist hindra mej för att ha roligt? Joo, de kan den, fast ja vet att ja inte borde det.. Man borde älska sej själv. Jag vet mycket bra, att livet är för kort för att hata sej själv.

Suomennettuna
Keskiviikko 23.5.2012.
Aurinko paistaa täysillä ja kesä on täällä... Mitä mä haluan tehdä kesällä? Mitä mä haluan elämältä? Ehkä pitää hauskaa, kokea, ja pitää hauskaa taas. No, miksi en tee sitä nyt Sitähän pitäis elää hetkessä. Pitäisi nauttia jokaisesta päivästä jonka on saanut. Miksi en tee sitä?... Koska oon niin epävarma kropastani.. Mutta voiko kroppa tosiaan estää mua pitämästä hauskaa? Joo, kyl se voi, vaikka tiiän ettei sen pitäis.. Pitäis rakastaa itteensä. Tiedän varsin hyvin, että elämä on liian lyhyt itsensä vihaamiseen.

Tältä olen suunnilleen näyttänyt kun tollasta oon kirjottanut.. Pieni olen ollut..liiakin. Miettikää että toi tyttö tossa, on ajatellut että hänen kroppansa estää häntä pitämästä hauskaa. Eli ongelma ei todellakaan ole ollut mun ulkoisessa olemuksessa, vaan sisällä mun mielessä.
 
Suututtaa ja on vähän surullinen fiilis kun kelaa taaksepäin.. Mutta se on nyt mennyttä aikaa..

Oon nytten paremmassa jamassa kun vuos sitten ainakin.. Tykkään itsestäni paljon enemmän! Ja mun mieli ei ainakaan ole noin päin honkia.. Mutta itseinho, se on ollut mulle tuttua. Se paha olo kumpuaa jostain ihan muualta, mutta sen purkaa sitten helposti ulkonäköön.. Kun iskee itseinho, niin mikään maailman voima ei tunnu auttavan.
Mua on auttanut eräs rakas henkilö ihan liikaa, ja hänelle taisin sanoa, että kun itseinho iskee, ei auttais vaikka miljoona miestä seisois rivissä ja huutaisi OLET HYVÄ JA KAUNIS! Se ei vaan auttaisi, tämä itseinho on mieleni sisällä. Se on siitä kiinni, miten itse näen itseni. Onneksi kyllä näitä "itseinho-kohtauskia" ei ole tullut pitkään aikaan..

Tuli tätä postausta kirjoittaessa mieleen Britney Spearsin Lucky biisi. Luckyllä näyttää olevan kaikki, mutta silti hän itkee öisin. Kuuntele biisi tästä. Nostalgiaa tässä vähän heh.

 "Isn't she lovely, this Hollywood girl?"
She's so lucky, she's a star
But she cry, cry, cries in her lonely heart, thinking:
If there's nothing missing in my life

Then why do these tears come at night?

Se miten näen itseni, riippuu ihan mielentilasta ja päivästä. Näin se varmaan menee monilla. Mun täytyy kertoa, että yks päivä koitin bikineitä pukkarissa, katsoin peiliin, ja olin todella tyytyväinen. Mulle tuli melkein tippa linssiin siitä tunteesta "mä todella tykkään itestäni, mä hyväksyn itseni" Nautin siitä hetkestä ihan täysillä, tyylii tanssin siellä pukkarissa! Aion kehittää minäkuvaani ja itsetuntoani nin paljon, että tuo ihana pukkarifiilis vois olla päällä ihan 24/7. 

Jos minäkuvasi on terve ja ihana, ja itsetunto on kohdillaan, ole ylpeä, pidä siitä kiinni. Kuinka moni meistä naisista on oikeasti itseensä tyytyväisiä, ja voi jopa sanoa ääneen "olen hyvä näin, olen kaunis"?

En halua olla tyttö, jolla on paljon rahaa, käy hienoimmissa kekkereissä, ja kulkee tuhannen euron laukku olallaan.. Omistaa täydellisen kropan ja näyttää aina siltä, kuin punaiselle matolle olisi astumassa, ei. Haluan olla tyttö joka näkee kaikessa kaunista. Sadepäivänäkin hän kääntää katseen valoa kohti. Hän uskoo hyvään elämässä. Hän näkee itsensä kauniina, ja arvostaa itseään. Hän pitää elämäänsä arvokkaana ja ainutkertaisena. Hän hymyilee, hän on avulias, ja hänellä on paljon rakkautta annettavana. Nämä asiat ovat niin paljon arvokkaampia, kun asiat mitkä eka luettelin.

Näitä halusin laittaa tänne, koska näissä kuvissa paistaa onnellisuus. Nää on otettu mun 18-v syndeillä joissa halailen mun suloista Viktor-serkkua. (en valitettavasti saa laittaa hänestä kuvia tänne blogiin niin siks toi rajaus)


Paljon aurinkoista mieltä teille! Ja surunaamojen sijasta tosi paljon iloisia naamoja.

59 kommenttia:

 1. voi heidi, ihanaa ja rohkeeta että julkaisit tämmösen! oot upea :-)

  VastaaPoista
 2. Oot niin kaunis! Tätä postausta oli tosi mukava lukea ja pisti itteekin mietityttään nää asiat. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/10/2013

  Tää oli mahtava postaus, kirjotat tosi kauniisti! Oot ihan supernätti ja sul on täydellinen kroppa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oioi kiitos kiitos!<3 ja ei nyt sentää, eikä tarvitsekkaan olla:) mutta kiitos!<3

   Poista
 4. Varmaan jokainen tyttö ja nainen tietää ton tunteen.. Mulla saattaa esim peräkkäisinä päivinä eka joku vaate näyttää hyvältä ja on itsevarma olo ja seuraavana päivänä sama vaate päällä on ihan kauhea "oonpa mä iso" -olo. Mutta huomaan kyllä et nykyään oon paljonpaljon armollisempi itelleni kuin esim yläaste ja lukio aikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niin tietää harmi kyllä :/ Ja ihanaa kuulla, hyvä juttu!:))

   Poista
 5. Miullakin oli muutama vuosi sitten melkein sama tilanne, mutta aikaa se ottaa ennen kuin voi ihan samalla tavalla hymyillä kuin alkuunsa, hetki meni huomatessa että elämässä on vaikka mitä kivaa kun ympärilleen :) siitä se pikkuhiljaa hymy nousi korviin asti ja siellä se pysyy kun keskittyy hyviin asioihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih ihanaa että huomasit:) kiitos komemntista!:)

   Poista
 6. En yleensä kommentoi mihinkään mutta nyt on pakko, oot niin hyvä kirjottaan ja teksti sai miettiin tosi paljon asioita! Oot ollu kauan jo mun "esikuva", muistan kun kommentoit mun vanhaan blogiin siitä ettei kannata välittää haukkujista, kun niitä oli silloin paljon blogissani. Muistan sen hetken kun ajattelin että mun ihailema nainen tulee ja kommentoi mun blogiin, olin ihan fiiliksissä koko loppupäivän :D ps. Oot tosi kaunis ja sulla on täydellinen kroppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää kommentti sai mut super iloiseks ja piti näyttää tää mun parhaalle kaverillekki! HUIPPUA että oon saanut jotain hyvääkin aikaseks hihi, kun oon sulle niin tullut komemntoimaan! oon jotenki huono vastaanottamaa tällasia kehuja kun että oon jonkun esikuva, super hienoa! huih kiitos<3<3!

   Poista
 7. Anonyymi5/11/2013

  aivan ihana teksti heidi!! tykkään niin sun elämänasenteesta ja avoimuudesta. kamppailen itsekin samojen ongelmien kanssa mutta tää sai mut miettimään asioita uudelleen. ja just äsken päätin että tänään en turhaan itseäni mollaa vaan yritän keskittyä niihin iloisiin ja ihaniin asioihin mun ympärillä! kiitos kun olet noin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi!:) ihanaa että sai miettimään! itsensä mollaaminen on niiin vöörin, mut silti me tehdään sitä kokoajan :/ superia että päätit noin! Kiitos itsellesi kommentista!

   Poista
 8. Sä oot kyllä varmaa yks positiivisimmista bloggaajista kenet tiiän! :-) tää teksti anto mulle voimaa parantaa itsetuntoo, koska mulla on viimeaikoina ollut vähän liikaakin noita itseinhopäiviä..kohti parempaa itsetuntoa ja ennen kaikkea uutta asennetta itteesä kohtaa siis! :-) ainakin toivon niin.. Oot ihana ja aurinkoinen ihminen, kaikkee hyvää sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oonko.. mulla on kyllä välillä sellasia päiviä että oon niiiiiiiiin maassa, eli kaukana positiivisesta:/ mut kai surin osa päivistä on kummiskin niitä positiivisempia :) super hienoa että koitat siä parantaa, jess! Kiitos itsellesi!<3

   Poista
 9. ihana tää postaus! tuli tosi hyvä mieli tätä lukiessa :)

  VastaaPoista
 10. Tosi rohkee teksti! Pystyn samaistuun sun itseinho-kohtauksiin niin hyvin! Et ole siis yksin sen asian kanssa. Veikkaan että se kuuluu jokasen naisen elämään! Tsemppiä, mun silmissä oot upee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, julkaistuani alko vähän ahdistaa pakko myöntää, kun on niin henkilökohtanen tosiaan.. Ja nii, varmaa moni voi samaistua :/ Kiitos, ja samoin Ninni!:)

   Poista
 11. Tuli itku ku tän luin. Oot Heidi rakas niin vahva ja niin kaunis ihminen sisältä. Noi sanat osui syvälle sisimpään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih Ina! Samat sanat sinne mun ihanuus<3 kiitos kiitos kiitos!

   Poista
 12. Anonyymi5/11/2013

  Luin juuri koulukirjasta viisaita sanoja samasta aiheesta:

  "The ability to accept ourselves for what we are—without exaggeration—is the key, since the chief value of human life is fidelity to our selves, sincerity in the most profound sense. In our relationships with other human beings, what we truly are is all that counts, yet it is precisely here that we most often betray ourselves by trying to be whatever the other person expects us to be. This is invidious, on Sartre's view, since it exhibits a total lack of faith in ourselves: to the extent that I have faith in anyone else, I reveal my lack of the courage to be myself. There are, in the end, only two choices—sincerity or self-deception, to be or not to be."

  Olet ihana! Just keep on smiling and enjoy the little things :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä koulukirjassa lukee tollaisia hienouksia?:) Ihana teksti!

   Kiitos anonyymi, kiitos paljon! <3

   Poista
 13. ''En halua olla tyttö, jolla on paljon rahaa, käy hienoimmissa kekkereissä, ja kulkee tuhannen euron laukku olallaan.. Omistaa täydellisen kropan ja näyttää aina siltä, kuin punaiselle matolle olisi astumassa, ei. Haluan olla tyttö joka näkee kaikessa kaunista. Sadepäivänäkin hän kääntää katseen valoa kohti. Hän uskoo hyvään elämässä. Hän näkee itsensä kauniina, ja arvostaa itseään. Hän pitää elämäänsä arvokkaana ja ainutkertaisena. Hän hymyilee, hän on avulias, ja hänellä on paljon rakkautta annettavana. Nämä asiat ovat niin paljon arvokkaampia, kun asiat mitkä eka luettelin.''

  aion kopioida tän jonnekkin mulle talteen ja lukea sen aina kun tuntuu ettei mikään mee oikein. tajusin, että mäkin haluun olla. just tollanen tyttö mitä sä kuvailit. tollanen tyttö kuullostaa tosi kiinnostavalta. kiitos sulle silmiä avaavasta tekstistä. -martta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älyttömän siistiä kun niin teet :o mun teksti jonnekki talteen, vauu! Kiitos ihanasta kommentista martta :>

   Poista
 14. Mahtava postaus, oot upea! <3 Ite kamppailen edelleen huono itsetuntoni takia, mutta se on joka päivä parempaan päin, elämäntapamuutos projektin myötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ja super upeeta!<3 kiiitos! tuunpas kurkkaa sun blogiinki hih :)

   Poista
 15. Anonyymi5/11/2013

  0let ihana:)

  - Melina

  VastaaPoista
 16. Anonyymi5/11/2013

  Osuinpa oikeaan aikaan lukemaan tätä. Tänään pitkästä pitkästä aikaa ahdistuin suuresti kropastani, vaikka nykyään useimmiten olen itseeni todella tyytyväinen. Tää teksti sai muistamaan taas että pitää keskittyä hyvään itsessä ja kaikessa muussakin. Kiitos :)
  -jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huippua että tää sai jotain näinkin upeeta aikaseks! Kiitos itsellesi kommentista!:)

   Poista
 17. Tuli kylmiä väreitä, ku luin tän tekstin. Ihan mielettömän rohkea ja ihana postaus. Pistää miettimään, kiitos♥

  VastaaPoista
 18. Anonyymi5/11/2013

  Ihana Heidi :) Pystyn samaistumaan ihan hirveästi suhun,koska itsekin olen käynyt samoja asioita ja tunteita läpi kuin säkin! Olin pari vuotta sitten todella laiha ja heti kun paino alkoi nousta ja tulin ehkä hieman pyöreäksikin niin huomasin olevani aivan helvetin onnellinen!
  Kaikkea hyvää sulla ja toivottavasti sun hyvä fiilis jatkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana anonyymi!:) huippua että sulla se meni noin<3

   Kaikkea hyvää sinnekin!

   Poista
 19. ''En halua olla tyttö, jolla on paljon rahaa, käy hienoimmissa kekkereissä, ja kulkee tuhannen euron laukku olallaan.. Omistaa täydellisen kropan ja näyttää aina siltä, kuin punaiselle matolle olisi astumassa, ei. Haluan olla tyttö joka näkee kaikessa kaunista. Sadepäivänäkin hän kääntää katseen valoa kohti. Hän uskoo hyvään elämässä. Hän näkee itsensä kauniina, ja arvostaa itseään. Hän pitää elämäänsä arvokkaana ja ainutkertaisena. Hän hymyilee, hän on avulias, ja hänellä on paljon rakkautta annettavana. Nämä asiat ovat niin paljon arvokkaampia, kun asiat mitkä eka luettelin.''

  Toi oli ehdottomasti yksi upeimmista asioista mitä oon ikinä lukenut, sai mut itkemään ja hymyilemään samaan aikaan. Aion ehdottomasti laittaa talteen ja muistaa että toi on jotain mistä on syytä pitää kiinni. Voi kiitos sun ihanasta blogista ja näistä teksteistä jotka tosiaan aina kolahtaa niin uskomattoman hyvin ja aina saa jotenkin miettimään omaa itseään ja elämäänsä. Sun elämänasenne on ihan kymppi, ihailen sua valtavasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääääk KIITOS Jonna sanoistas <3 hitsi oikeesti kun en edes tiedä mitä tällasiin näin ihaniin kommentteihin vois vastata.. Kiitos niin paljon, sait mut hymyilemään! <3

   Poista
  2. täytyy tulla sulle blogiisnki eriksee kiittämään josset vaik sattuis näkee tätä:)

   Poista
 20. Ihana postaus :)! Ja oikeasti, onnea siitä, että oot oppinu rakastamaan itseäsi! Mäkin olen käynyt aikamoisen matkan siihen pisteeseen, että osaan arvostaa itseäni. Ja hei toi fiilis minkä kuvasit pukkari -esimerkissä, JES! Se on ihan mahtava ja antaa kummasti lisäpotkua fiilikseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara!:) mut täytyy sanoa, että en mä vielä ihan osaa sanoa rakastavani, se menee tosiaan niin hetken mukaan, mutta ainakin tavoitteena olis se rakastaminen!:) Pukakrifiilis on aivan upea fiilis!

   Poista
 21. Ihana teksti! Kirjotat jotenki tosi aidosti, sillai turhia kaunistelematta. Tiedän niin ton sovituskoppi tunteen, ja kun sen koin niin itsetunto kyllä nousi hurjasti.. Mutta ois kiva nähdä enemmänkin sun kropasta kuvia, siis just jotain "pullistelukuvia" mitä sulla on välillä ollutkin, toisten kuvat motivoi niin hirveesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Ella!:) huippua että sen tunteen tiedät, kaikki ei sitä ees koe:/ Kiitti vinkistä, pistän mieleen:) oon jotenki tosi huono ottaa esim salilla kuvia ja sillee, harvoin edes eksyy salin puolelle puhelin. Mutta joo jotain voisin väsätä tässä lähiaikoina :)

   Poista
 22. Anonyymi5/11/2013

  PARAS POSTAUs!!!! mul on tommosii ongelmii. inhoon itteeni monesti nii pajlo et se rajottaa mun tekemisii. Toisinaa en nii pajloo mut sit taas tulee semmone fiilis et oon iha paska kaikes. varsinki ulkosesti. Et oon nnii ruma ja mul on huono kroppa. kaikki muut on kauniimpiii ja sillee. Oikeesti mun on nii vaikee ettii ittest niiit hyvii puolii ku tuntuu et semmosii ei oo. Haluisin olla itsevarma ja jossain seuras oonki tosi itsevarma. Mut nii.. ei oikee tunnu et mikää auttas. joo oli iha turha kommentti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. THANK YOUU!:)) tuttua tuttua :/ hyviä puolia varmasti on, ja montakin, et vaan itse löydä niitä heti.. kun niitä hyvä ouolia tulee mieleen, kirjoita vaikka ylös! :> Ja joo toi seurajuttu on kans tuttua. Esin yhen mun tosi tärkeen ihmisen kanssa mul on aina jotenki hyvä ja kaunis olo :) Mutta niin..kehuuko kaveris sua?:)
   Kiitos kommentistas! Ei ollu yhtään turha kommentti kuules. Hyvää kesää ja toivottavasti sulla vielä alkaa itsevarmuus tulemaan esiin!

   Poista
 23. Anonyymi5/11/2013

  Tekopyhä paska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalisti jättäisin tällasen kommentin varmaan ihan omiin oloihinsa enkä vastais mitään, mutta nyt on jotenkin pakko.

   Väsäsin tätä postausta ihan himpskatin kauan, ja jokainen sana tuli suoraan sydämestä, siks ehkä snadisti suututtaa kommenttis, vaikka ei kylläkään pitäisi.

   "En halua olla tyttö, jolla on paljon rahaa, käy hienoimmissa kekkereissä, ja kulkee tuhannen euron laukku olallaan.. Omistaa täydellisen kropan ja näyttää aina siltä, kuin punaiselle matolle olisi astumassa, ei."

   Veikkaan että toi on se jonka koit tekopyhäksi? Joo, tottakai raha ja hienot laukut kelpaisi, mutta mikä on loppujenlopuksi kaikista tärkeimpää tässä elämässä..? Kuinka moni miljonääri ja julkkis on oikeasti masentunut ja onneton ja mitälie, vaikka rahaa onkin kun roskaa. Niillä puuttuu jotain muuta elämästä, ne tärkeät asiat.

   Poista
 24. Anonyymi5/12/2013

  Oi, oot vaan niin ihana.. <3 Oot aina niin positiivinen ja kaikkee. Sun kirjotukset pistää oikeesti miettimään monia tärkeitä asioita, ja saa silti niin iloselle mielelle! Wau.

  VastaaPoista
 25. aivan ihana postaus! vaikutat niin aidolta, pysy tollasena! :)mulle tuli niin hyvä mieli tätä lukiessa ja jollain tavalla aloin ajattelemaan asiaa ihan eri tavalla kuin ennen :)

  VastaaPoista
 26. Anonyymi5/12/2013

  Hei!
  Mulla on ollu pitkään aika vaikeaa aikaa; mun kaikki kolme isovanhempaa kuoli ja erosin kahdesti vuoden sisään. tiedän, kuulostaa varmaan tekaistulta kun sen noin kirjottaa, mutta ei , se on ihan totta. sairastin syksyllä lievän masennuksen, siitä onneksi selvittiin silloin, mutta pelkään edelleen sen palaavan.

  ensimmäinen ero oli pitemmästä suhteesta, mutta se oli aikalailla yhteinen päätös ja siksi toipuminen oli helpompaa ja pystyin alottamaan alusta uuden ihmisen kanssa parin kuukauden kuluttua. tämä toinen poika oli ensimmäinen, jota oikeasti, todella vilpittömästi voin sanoa rakastaneeni. nyt kun kattoo taaksepäin, niin tajuan että kyllä, rakastin tosissani, niin että melkein sattu koko ajan. tämä suhde kuitenkin päätty pari viikkoa sitten, mulle aivan yllättäen tuli tämä tieto että kaikki ei ollutkaan hyvin, ja oon sen jälkeen ollu aika hukassa. luotin ihmiseen joka sanoi kaiken olevan hyvin ja rakastavansa mua, mutta sitten kuitenkin aivan täysin yllättäen ulkomaanmatkani jälkeen hän heitti pommin niskaan ja jätti minut. rakastin, ja rakastan edelleen, tosi paljon. itken usein ja tuntuu pahalta että toinen ei tahdokkaan mua enää, että minä en kelpaa enää tyttöystäväksi. kamalin ajatus ikinä on se, että ihminen jota itse rakastaa ja haluaa eniten koko maailmassa, ei halua sua.

  isovanhempien kuolemista en oo vielä päässyt kunnolla yli ja ikävä on suuri. tämä mun "rakkaampi" poikaystävä tahtoo olla ystävä, minäkin tahtoisin, mutta en pysty. me ollaan samassa koulussa, kaikki meidän ystävät on yhteisiä, joten todella tahtoisin olla väleissä, mutta rakastan edelleen niin paljon.
  mulla on todella paljon pelkoja yksinjäämisestä ja siitä etten koskaan löydä ihmistä, joka tahtoo mun aina, joka pysyy mun vierellä aina.

  mietin pitkään kirjotanko koko tätä asiaa, en halua että mun ajatellaan vaan valittavan. on mulla jotain luottoa tulevaisuuteen sentään! just nyt elämä vaan potkii päähän ja lujaa. se mitä tällä kommentoinnilla halusin sanoa, on varmaan se, että arvostan sitä miten avaat tällä tavalla itseäs, se auttaa. kiitos paljon, älä koskaan lopeta!
  -Anni-

  VastaaPoista
 27. nyt on kyllä asiapuhetta! mitä alaa opiskelet tai milöä alalla oot? tuli väkisinki ajatus et oisit ihan loistava psykologi :D tulisin masentuneena aina sun vastaanotolle ja lähtisin pois ihan fiiliksissä sun tsemppaamana x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi5/15/2013

   :) opiskelen lukiossa, ei mitään erityistä alaa siis tiedossa vielä. hienoa jos oli hyvä kommentti tai jotain. asiat kyllä järjestyy jossain vaiheessa, sen verran minä oon jo oppinu. ei kaikki paha jaksa loputtomiin jatkua.

   Poista
  2. Kiiitos!:)) ois että hihi ihana kommentti!! Oon medialinjalla :> en kyl ikinä vois olla psykologi.. tai nii ei kannata sanoa ikinä, mut oon ite käyny psykologilla jonkun verran, ja puhuttiin siitä et tos työssä kyl pitää olla oma elämä niin kunnossa ymsyms.. ettei esim sekota omaan elämään niitä muiden juttuja..

   Poista
 28. Anonyymi5/13/2013

  Tuntuu että oon lukenut tästä samasta aiheesta monia postauksia muista blogeista, mutta tää oli ehdottomasti paras! Sun blogia on niin kiva lukea, oot niin mielettömän aito ja sun teksteistä oikeesti välittyy fiilis että ne tulee suoraan sydämestä ja oot oikeasti miettinyt asioita.
  Melkein jokaiselle on varmasti tuttuja tollaset fiilikset (en siis vähättele mitenkään sun kokemuksia, mutta kun nuoret, varsinkin me tytöt, osataan olla niin perkeleen itsekriittisiä ja löydetään itsestämme vikoja ja läskiä joka kohdasta kroppaa, vaikka todellisuudessa mitään syytä itseinhoon ei olisi) ja uskon että näistä sun teksteistä moni saa lisää voimaa ja inspistä opetella tykkäämään itsestään ja löytämään niitä positiivisia puolia. Allekirjoittaneelle on ainakin käynyt niin :)
  Välillä tuntuu itestäkin, että oon hirveen negatiivinen ja oma kroppa näyttää ällöimmältä ikinä, mutta tää postaus toi mulle mieleen fiiliksen, minkä koin pari päivää sitten salilla. Yhtäkkiä treenatessa huomasin, että mullahan näkyy takareidessä jopa lihasta! Vitsi se voittajafiilis kun tajusin, että treeni tuottaa tulosta, ai että :) Tulipa nyt älyttömän pitkä kommentti enkä ees tän pointtia itekään ihan tiedä, mutta oot inspiroiva ja vaikutat tosi mukavalta tyypiltä, ei mulla kai muuta :D

  VastaaPoista
 29. Voi Heidi <3 oon ihan sanaton..! pystyn usein samaistumaan kirjoituksiisi ja tämän postauksen ajatuksiisi samaistuin erittäin vahvasti. Lisäksi ihailen suunnattomasti asennettasi ja rohkeuttasi.

  "En halua olla tyttö, jolla on paljon rahaa, käy hienoimmissa kekkereissä, ja kulkee tuhannen euron laukku olallaan.. Omistaa täydellisen kropan ja näyttää aina siltä, kuin punaiselle matolle olisi astumassa, ei. Haluan olla tyttö joka näkee kaikessa kaunista. Sadepäivänäkin hän kääntää katseen valoa kohti. Hän uskoo hyvään elämässä. Hän näkee itsensä kauniina, ja arvostaa itseään. Hän pitää elämäänsä arvokkaana ja ainutkertaisena. Hän hymyilee, hän on avulias, ja hänellä on paljon rakkautta annettavana. Nämä asiat ovat niin paljon arvokkaampia, kun asiat mitkä eka luettelin."

  <3 aitous, rakkauteen uskominen sekä itsensä ja muiden kunnioittaminen on tie onneen :) Ja Heidi, olet todella, todella kaunis <3

  VastaaPoista
 30. Anonyymi6/13/2013

  tiiän et tää on sika vanha postaus mut on pakko kommebtoida:) luin tätä blogii just vuos sitte aika ahkerastikki mut sit kaikkien seuraamieni blogien luku yhtäkkii vaa loppu. olit sillon just laihdittanu kroppas uutee uskoo. nytku eksyin tänne uuestaa vuoden.jälkee olin iha et :o. jo näistä kirjotuksistas kui paljo oikeesti jo tekstistä vaikutay onnellisemmalta ku sillo:)

  VastaaPoista