sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Uusi ilme blogissa

Tää päivä on mennyt blogiremonttia tehdessä.. 

MUUTIN:

Bannerin.


Niinku varmaan huomasittekin hehe, sen verran iso muutos. Haidi 3 v postauksessa mulla oli toi eka haidi kuva, ja sitten pari lukijaa tuli kommentoimaan että hei, toihan sopis banneriksi! Olin ekaks että njääh, en tiiä.. Mut sit aloinki yhtäkkiä lämpeemään ajatukselle, ja lopuksi olin jo ihan innoissani.
Kesti kyllä kauan valkata mitä kuvat kirjaimiin pistän, mutta uskon että valitsin ihan hyvät kuvat. Sellaset jotka kertoo musta ja mun blogista ensisilmäyksellä. Ja nyt koska kesään päin ollaan menossa, niin bannerikin on sen näköinen.

 Kysymys kuuluu, tykkäättekö siitä? Rehellisiä mielipiteitä vain tulemaan! Kritiikkikin on tervetullutta. :)

  LISÄSIN:
 
Blogin esittely
Oikeassa kulmassa oleva minun/blogin esittelyosuus.. Se taitaa tässä vielä vaihtua.. En osaa päättää minkälaisen siihen haluan. Sitä on tullut vaihdettua tänään jo moneeen kertaan.

Facebook, Bloglovin, Blogilista
Linkit suoraan niihin, joista myös pystyy mun blogia seurata. 

Tunnistet
Mulla ei ole mitään hajua miks mulla ei ole ennen niitä tunnisteita ollut... Nehän on tosi kätevät! Jos vaikka mun blogista nopeasti haluaa löytää esim. Photoshopjutut.
 
 Suositut tekstit osion.
Ihan hauska lisä? Tai ite tykkään jos blogeissa on tää jutska, niin pääsee suoraan suosituimpia tekstejä nuuskimaan.


 See you later!

29 kommenttia:

 1. Mää oikeestaan tykkään enemmän tosta ylemmästä, mikä sulla oli siinä postauksessakin. Se on jotenkin enemmän ehkä aidompi tai sellanen lämpimämpi. En nyt osaa ehkä selittää tätä tarkemmin. Siinä on myös kivemmat värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii ymmärrän mitä meinaat joo!:) mua vaan ärsytti se siinä, ettö kaikki kuvat oli tosi vanhoja.. hyvältä se näyttää, mut halusin vähän uudempia kuvia banneriin. Minkälaisen fiiliksen tästä uudesta bannerista saa?:) siis kun tosta toisesta sai lämpimän ja aidon fiiliksen.
   Kiitos kommentista :>

   Poista
  2. Se on ehkä enemmän sellanen tyylikkäämpi ja coolimpi. Ei siis missään nimessä huono lainkaan, mutta jotenkin ton ekan värit oli vaan niin ihanat. Mutta ehkä toi uudempi on enemmän tän sun blogin tyylinenkin :)

   Poista
 2. Hieno on! Ylemmän logon punamekkoinen kuva oli myös tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Enni!:) Nii on.. mut siin on aika syysvärit.. Vois laittaa sitten syksyn tullessa enemmän just tollasia värejä banneriin. Juu hyhhy nyt ei mitää syksyä mietitä haha..:D

   Poista
 3. Minunkin mielestä toi ensimmäinen kuva on jotenkin kivempi? Siinä on paljon kesäisiä värejä ja kuvat on tosi hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, niin se on kyl kiva :> Hitsit, vaikeeta kyl valkata kuvat..

   Poista
 4. Täydellinen tuo banneri!!!!!!! Tykkään ihan hulluna <3 Mieki oon miettiny pitkään että haluaisin tehä remppaa blogin ulkoasulle mutten tiiä sitten että minkälainen olis kiva - tää sun esimerkiksi kuvaa hienosti sun blogin sisältöä eikä oo liian sotkuinen, eli just hyvä. Tuo banneri on muutenki jotenki raikas eikä yhtään.. halvan näköinen :D Tiiäkkö ku monesti niistä tulee sellasia jos liikaa yrittää! Ps. Haleja <3

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä taas nykyinen banneri on just loistava! :-) Toki tuo ensimmäinen on kiva, aika maanläheinen tosiaa, mutta tuo nykyinen kuvastaa paremmin sun persoonaa (tai ainakin sitä persoonaa, jonka susta on saanu blogin kautta)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi4/21/2013

  Mää tykkään enemmän kyllä tästä toisesta! Ihana

  VastaaPoista
 7. Anonyymi4/21/2013

  Hei iha huikeen kiva toi uus banneri!! kuvat ja värit just tosi jees!!:):)) i like! :)

  VastaaPoista
 8. Tykkään itse enemmän nyt tästä uudesta! Ihania kuvia, valitsit kyllä kirjaimiin ihan oikeat kuvat :--) Ja totta, on kesäisempi fiilis!

  VastaaPoista
 9. Aivan yli nätti tää uus ulkoasu! Ja tosta sun esittelytekstistä tuli mairea ;) ♥ Mäki toisaalta tykkään tosta ylemmästä bannerista, mutta molemmat on kyllä hyviä. Miks pitää olla aina 2 vaihtoehtoa ku ei osaa koskaan päättää xD P.S. Mä oon niin poropeukalo ja avuton niin saat joskus ehkä vähä auttaa mua jonku esittelytekstikuvan muokkaamisessa ;>

  VastaaPoista
 10. Anonyymi4/21/2013

  toi uus kuva on kyl kans ihanan kesäinen :) mut se vois olla jotenki isompi tai et se fontti ois niinku suurempi noissakuvissa, ettei tunnu siltä että ne kuvat ja kirjaimen muodot huku toisiinta ku siin on nii vaaleet värit.. Mut hienoja on(:!

  VastaaPoista
 11. Ite tykkään molemmista bannereista! :) Ja toi esittelyki on siisti! Varsinki toi kohta missä lukee sun nimi ja ikä :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi4/21/2013

  tosi hienoja molemmat! Ite en ehkä tykkää tosta alemman ekasta i kirjaimen kuvasta niin paljoa, mitä noista ylemmän molemmista i kirjaimista. varsinkin toi valkomekkokuva no ihana ja se sopis kesään :))

  VastaaPoista
 13. Tykkään tästä nykyisestä ihan sairaasti! :)

  VastaaPoista
 14. Ihana tuo uusi banneri, tykkään! Samoin tuo blogin esittely on kivan näköinen :-)

  VastaaPoista
 15. Ihana tuo banneri kyllä! Millä muokkausohjelmalla oot tehnyt tuon? Oon pitkään miettinyt että miten saisin kuvan kirjaimen "sisään" mutta en oo vielä löytänyt sellasta toimintoa omakäyttämistäni ohjelmista.

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Anonyymi4/22/2013

  WAU tää on ehottomasti mun lemppariblogi! iha sairaan hieno banneri ja ulkonäkö ja tää blogi on niin ihana! ja oot tosi kaunis ja luonnollinen:)<3

  VastaaPoista
 17. Aiiiiiiiiivaan sairaan ihana! Paaljon parempi ku edellinen; persoonallisempi, haidimaisempi ja huhuh parempi :D

  VastaaPoista
 18. Anonyymi4/22/2013

  tosi kiva banneri! kummatki kivoja:) millä ohjelmalla oot tehny sen?:)

  VastaaPoista
 19. Anonyymi4/22/2013

  Molemmat hienoja, mut eka kivempi!:)

  ja hei ootko poistanu sen sun videon missä oli semmone alku että alotit sen aina alusta ja sanoit moi yms monta kertaa? se oli niin kiva:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!:))

   joo oon :/ en ollut ehkä niin terve niihin aikoihin..siks poistin

   Poista
 20. I H A N A ! Peukut uudelle bannerille, ja todellakin valitsin siihen hyviä kuvia - ihania <:

  VastaaPoista
 21. KIIIITOS KAIKILLE MIELIPITEISTÄ<3!!! jee kiva kun tykätään :)

  VastaaPoista
 22. Kerroit et oot tehny tuon bannerin photoshopilla, niin olisko jotain ilmaista ja vastaavaa kuvamuokkausta , millä sais tehtyä kans kuvista kirjaimet, niinkuin sinulla? :> Ja ihana blogi, sait yhden lukijan lisää<3

  VastaaPoista