keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ihania inspiroivia naisia

Angelica Blick, ruotsalainen bloggaaja. Upea tyyli, kasvot, ja blogin kuvat. Upeaa isolla U:lla!
Blogiin pääsette klikkaamalla tästä.


 Nuori Madonna. Coolein ever! Villi ja ihana tapaus. Varsinkin näistä kuvista tykkään tosi paljon. Tikkarikuva mulla on seinälläkin.

Tän Nadian löysin tänään, ja löydettyäni mulle tuli inspis tehdä tää koko postaus. Upeita asuja koko blogi täynnä. Enkä vaan voinu olla huomaamatta minkälainen itsevarmuus hänestä huokuu, ja miten siististi hän kroppaansa kantaa. Tosi piristävä tapaus hoikkien muotibloggaajien keskellä.
Blogiin pääset tästä!


 Onko mulla siellä ruudun takana jotain The walking dead faneja? Ei helevatti miten addiktoitunut itse olen.. Oon kattonu jokasen jakson, ja koska neljättä tuotantokautta pitää odottaa syksyyn asti, aloitin uuden rundin, eli alusta kaikki jaksot..

Sarjan hahmo nimeltään Michonne on ollut ihan mun lemppari alusta asti. Hän on todella bädäss, joka ei paljoo tunteitaan näytä. Mutta sisimissään hän on sydämellinen tyyppi, kestää vaan vähän aikaa päästä lähelle.


Tällasii postauksii nyt vois tehdä vaikka part 1492872 asti. Inspiroivia naisia on niin paljon. Ei tarvii olla mikään maailmanparantaja ollakseen ispiroiva. Kaikissa on jotain ispiroivaa.

Heippa ihanat!


9 kommenttia:

 1. vautsi, toi nadia! Miten virkistävää ja erilaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä todellakin!! olin ihan suu auki ku löysin :D

   Poista
 2. Anonyymi4/11/2013

  Walking dead!!!!<3

  VastaaPoista
 3. mä oon kanssa ihan hurahtanut tohon The walking dead - sarjaan , ei malttais odottaa syksyyn!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/11/2013

  aaah the walking dead <3

  VastaaPoista
 5. Täällä ainakin yksi Walking deadiin koukkuun jäänyt! Ja todella Michonne on törkeen hyvä hahmo! Mutta Daryl on ehkä oma lempparini (:

  VastaaPoista
 6. Anonyymi4/13/2013

  heii tää ei kyl kai kuulu tähän mut ois kiva jos tekisit joskus postauksen musiikista mistä sä tykkäät tai mikä sua inspiroi yms :) tai vaikka sellasista "guilty pleasure" biiseist :D

  VastaaPoista
 7. michonne on kova, mutta daryl on paras! olen ihan hieman vaan ihastunut.

  VastaaPoista