tiistai 19. helmikuuta 2013

Leuanvetoenkkaa tällä kertaa?

Halojaaa! Mulla oli tän kuun alussa joku ihmeen masiskausi.. Sellanen kausi et mieli on vaan maassa..u know? Silloin ei tehny mieli postata, ja sit se postaamattomuus jotenkin jäi päälle. Oisin toki voinu ilmottaa että mul on pieni tauko tai sillai, sorry! Mut täällä mä olen, valmiina uusiin postauksiin!

Tänään oli aika toimelias päivä. Aamulla lähdin tapaamaan Jasminia kisikselle, ja sen jälkeen uutta tuttuani Nataliaa. Jesjes oli kivaa! Siinä meniki aika ku tehtiin etureisitreeniä ja sen jälkee rupateltiin kaikkea, kun on niin paljon juteltavaa kun on samat intressit. Blogeihin pääsee nimiä klikkaamalla.Koitin taas omaa leuanveto ennätystä. Viimeks meni 7,5. Sen videon voi kattoo tästä. Mutta montas nytten meni? Wohoo me happy!

15 kommenttia:

 1. Wou, 10! Onnea!!! :)) Itellä alkoi juuri projekti leuat myös. Treenaan kyllä kaikkea muuta, mutta en niitä. Ja käsiä siis muutenkin aika heikosti. Tahdon, tahdon, tahdon päästä onnistua tekemään leukoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoksia! Olin niin ilonen! satsasin siihen et ysi tulee, mut sit tajusinki et hei taitaapa tulla kymppi:D olin hämmentynyt! Jee hyvä projekti, kyllä sä kehityt!:))

   Poista
 2. !!!!! Mahtavaa Heidi :) Laita mulle viestiä Fbssä jos on vieläki masisolo, mulle saa avautua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee!:)) ja kiitoksia ihana, kiva kuulla <3

   Poista
 3. Haha, you go girl! Piti oikein jännittää tota vipaa toistoa :D

  VastaaPoista
 4. ihana heidi!! onnea ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi2/19/2013

  Voiks tehä joskus postauksen sun kuntosaliohjelmasta? :)

  VastaaPoista
 6. Wauuu, vitsit oot superi! :>

  VastaaPoista
 7. ihana haidi! voi että sää oot niin hyvässä kunnossa :-) ihanaa kevättä sulle!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi2/20/2013

  Haidiiiiii! Tarvitsen surkeasti, kipeästi apua! Tässä on faktat: 1) mä en oo millään tapaa tyytyväinen mun reisiin. 2) Mulla on (ok, perinnöllisestikin jo) isot reidet, eikä ne sovi mun vartaloon mitenkään, oon hoikka, kokoa XS muuten, mutta reidet on valtavat! 3) En tykkää käydä salilla, kotiliikuntaan olen avoin (jos inspiraatiota vain löytyisi). Voisitko siis mitenkään auttaa mua? Vinkkejä reisien pienentämiseksi? Rappusia kävelen muutenkin aina kun mahdollista, muita tipsejä? :) Ei ihan liity leuanvetoihin, mutta liikuntaan kuitenkin :>
  PS. Upeaaaaaupeaaaaupeaa, 10 on aivan huikee suoritus! Onnea! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helouu! Voi että.. Arvaa mitä kohtaa itessäni haluisin nimenomaan ISOMMAKSI? No ne reidet.. ahh rakastan sellasii muhkeita lihaksikkaita reisiä. Tossa nyt joku esimerkki..paitsi toi nyt tosi rasvaton tossa..mut nii
   http://www.girlswithmuscle.com/images/full/862398532.jpg

   Elikkä sulla siis tarttuu rasva reisiin? Miks en meinaa uskoo et sulla valtavat reidet.. millä tapaa valtavat? Mut niin hmm.. en oo ikin halunnu pienentää reisiä niin en tiedä oikein.. salilla tehdään lyhyitä toistoja ja isoilla painoilla, että saadaan lihas kasvamaan..eli sitä ei ainakaan.. Mutta sit taas jos tekisit pienemmillä painoilla ja enemmän toistoja, niin se taas kiinteyttää enemmän.. mutta jos et salille haluu..hmmh..

   Mitäs mä sulle neuvoisin. Kyykkäile kotona? :) Ei ainakaa kannata mitää alkaa laihduttelee kun oot niin pieni. ÄH sorry kun en osaa helppiä :< Jas kiiitoksia!:))))

   Poista
  2. Paljon kyykkyjä, kontallaan jalan nostoja kattoa kohti (jalka koukussa/suorana)hmm.. kyykky ylös hyppyjä, kyljellään makuu-asennossa jalkojen nostoja, keväämmällä paljon pyöräilyjä yms.

   Täytyy itekki sanoa et en varsinaisesti haluis reisiä pienemmiksi vaan ennemminki lihaksikkaammiksi. Muuten lihasta löytyy runsaasti mut reisiin tuppaa jäämään pikkasen.. varsinki sisäreisiin. Oon todennu tän reisien kiinteytyksen vaan törkeen työlääksi! ehkä vielä jokupäivä... (;

   Ps. Rakastan leukaa vetäviä tyttöjä!! 10 on mahtava tulos, melkeen kukaan mun tutuista ei saa edes yhtä.. :D Oma ennätys on 20 viime kesänä pitäis alkaa taas treenailla. Tsemppii!! (:

   Poista