tiistai 29. tammikuuta 2013

Tiistain unelmointia

tiistai

Oli tosi mälsä ja harmaa päivä. Mutta onneks voi aina unelmoida.

 1. Kesätyö olis kiva juttu.

 2. Pilootti raybanit.

 3. Pari kappaletta tollasia miehiä kiitos!! Noei, emmää mitää miehii tartte, mut toi kuvassa oleva Marc Fitt  on kieltämättä ihan kiva.

 4. Oma auto! Kesäks varsinki olis tosi kiva. En tiedä autoista höläyksenpöläystä. Tiedän vaan sen et haluun auton joka menee eteenpäin ja jotenki miellyttää silmää. Kelpais aikalailla mikä vaan, mut jos nyt sais valita nii toi kuvassa oleva New beetle olis aika söötti. Mutta kun budjetti on alle tonnin luokkaa.....

5. No rantaloma! Siitä on vissiin joku 5 vuotta kun oon viimeks ulkomailla ollu. Mikä olis sellanen lomakohde jossa voi löhöillä rannalla, shoppailla ja myös juhlia?

9 kommenttia:

 1. Anonyymi1/29/2013

  Ibiza!!

  VastaaPoista
 2. Espanja on tuollanen kohde :) Suosittelen Barcelonaa.

  VastaaPoista
 3. Hehh Marc Fitt ;)
  Tosi kiva postaus!

  VastaaPoista
 4. Kroatia, se on halpa maa !

  VastaaPoista
 5. ahahah, katoin ensin tuota miehen kuvaa, että oot muokannut sille kunnon muskelit xD sitte huomasin. :D Espanjaa suosittelen.

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Haluisin ite kokeilla Barceloonaa : ) Oon kullut pelkkää hyvää!

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Barcelona! ite olin siellä kesällä siellä on kaikea! on ranta missä voi löhötä sitten on myös kunnon kaupunki ja todella hyvät shoppailu mahikset!(:

  VastaaPoista
 8. Espanja todellakin, paljon hyvännäkösiä miehiä ja bilettää voi myöhäseen (miksei aamuun astiki) rannat on supernättei ja shoppailupaikkoi löytyy! Malaga ja sen lähiympäristö hyvä vaihtoehto :) alle tonnin budjetilla saat jonkun kopperofiiatin tai -90-luvun nissani, mazda, opel-linjaa... kyllähän ne kulkee ja nissanit ja mazdat nyt on ainaki ihan perussettiä et ei mitään ihmeellisiä, ooppelia en suosittele, ihan paska :D mol,fi:ssä on nyt joitakin kesätyöpaikkailmotuksia et kannattaa käydä niitä vilkuileen nyt ja seuraavan kuukauden aikana! Raybanit kelpais mulle kans :))

  VastaaPoista
 9. Anonyymi2/04/2013

  Malta st. Julian's!!! Pääkaupungissa on hyvät shoppailu mahdollisuudet ja sliemassa minne on 20min matka kävellen:) rannat on ihan kivat, mut ei mitään huippuja.

  VastaaPoista