maanantai 7. tammikuuta 2013

Tietoa minusta!

HAI! Ajattelin kertoa musta jotain juttuja, kun tänne on löytänyt niin paljon uusia lukijoita. Kiitos teille!

minä3 minä7 minä1 minä8 minä4 minä9 MINÄ2 minä5 minä6

Vois kyllä jatkaa. Mutta tässä ainakin jotain juttuu musta. Vois tietty vielä lisätä, että bloggaaminen on parasta, ja oon todella iloinen kun ootte löytäneet tienne tänne!


67 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 2. opin tänään, että otsalohko, joka määrittää sen millainen on ja mitä haluaa, kehittyy kaikista hitaiten. se saattaa olla "valmis" vaiks vasta kun on 25. eli on ihan normaalia ettei vielä tiedä mitä haluaa tehdä elämällään ja että se johtuu juuri siitä aivolohkon "epäkehittyneisyydestä" :D eli ei hätää sulla on vielä aikaa miettiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paras kommentti ikinä!:D hehe pelastit mut;D

   Poista
 3. Awww tää oli aivan älyttömän suloinen ja ihanasti toteutettu postaus!! Tykkäsin tosi paljon ♥

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1/07/2013

  Kun sanoit että oot ollut kateissa niin miten taas löysit sen ihanan ja pirteän itsesi? :-)

  Vielä toinen kysymys, anteeksi tosi paljon tää on arka aihe mutta kun erosit ensirakkaudestasi niin miten pääsit siitä yli? Ja uskotko, että voi rakastua johokin henkilöön pelkällä (hänen) kuvan katsomisella ja siitä tietäisi, että tuo on se oikea... Jos tajusit mitä tarkotin :--D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein juttuja mitä tykkäsin tehä ku olin oma itteni..:) ja aika autto..

   Ei kyl mä hyvin tosta voin jo puhuu :) Ei siin muu auttanu ku aika.. Vuoshan siin toipumises meni noin.. Hmmh.. no mä en edes usko et on mitään sitä oikeaa, anteeksi jos oon ilonpilaaja :( Varmasti löytyy ihminen joka oikeesti sopii tosi hyvin yhteen mun kanssa ja näin, mut "se oikea" on aina kuulostanut sellaselta..noh..sadulta. En usko et pelkkä kuva sen voisi kertoa, kun ei yhtään tiedä minkälainen ihminen on luonteeltaan.

   Poista
  2. ja itse expoikaystävä autto mua paljon! ku se oli mun ystävä ja jakso kuunnella mua kaikessa.. En voi kiittää sitä tarpeeks <3

   Poista
 5. Ihan sairaan kiva postaus! Tällasia lisää. :)

  VastaaPoista
 6. Hei, tää oli kiva.:)
  Miksi sulla on huoneessa tanko? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia toinen Hanna!:)

   Pidän aina tääl tanssiesityksiä miehille, eiku mitä:D Noei vaan, se lähti siitä kun halusin mun 17v synttärijuhliin tangon, sitten sen jälkeen se on vaan jääny tänne:) Jotain temppui kyl osaan, ihan kiva obn treenata välillä ku on tylsää :)

   Poista
 7. Upea postaus, tuli hyvä mieli! :) Ja olet aivan jumalaisen kaunis. t.kateellinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia:) eiei mitää kateutta!:) Kiitos!!

   Poista
 8. oon ihan koukussa sun blogiin, ja linkin tätä jo kauan lukenut. siis IHANA ja oot mun yks lempparibloggaajista, ja voi vitsi tää oli kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eeeei hitsi kuin kivaa!:)) Kiitos sulle paljon!!!!!!!:)

   Poista
 9. tosi kiva tää postaus ja rakastan muutenki tätä sun blogia :) ja oon uus lukija! :)

  VastaaPoista
 10. Oeee miekin oon 158cm pitkä!! Se on välillä tooosi ärsyttävää, ku mun muut kaverit on jtn yli 165 pitkiä ja ne aina kiusaa mua ku oon lyhin meistä kaikista x( Mutta lyhyillä on myös hyvät puolensa, right? :)
  Rakastan tätä sun blogiii!!!
  Jatka samaan malliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KAIKKI ON mitä hitsii :D hehe:) voihitsi, äläs aiia niiden kiusii:)) Jep todellakin on hyvät puolet, voi käyttää vaikka metrin korkeita korkoja ja silti on naisellinen ja pieni olo :) Kiiitos!!! Mä jatkan :>

   Poista
 11. HEI OOT IHANA! Laitoin tän viestin jo eilen, mut laitan uudestaan koska ei käsittääkseni tullu perille. Oon siis about viikko sitten löytäny sun blogin ja äää tykkään susta. Oot niin cool :) varsinkin se alkojolijuttu nosti pojot ylös;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ITEOOT!:) ootko laittanu aikasempaan postaukseen? mun vika jossen oo huomannu, käyn kattoo :> Kiitos kiitos kiitos ihana:)Ihana kommentti!

   Poista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi1/07/2013

  Johnny Depp ja saksikäsi edward aaaaaaahhhh ja sweeney todd <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeppppppppppp!:)) oon vissiin kattonu kaikki leffas mis johnny näyttelee..hups :D Jotain ihan uusii en ehk oo..

   Poista
 14. Sulla on ainutlaatunen blogi :-) ihana Heidi!

  VastaaPoista
 15. mitääh, jotenkin oon aina kuvitellu että oisit pitkä :D oon saanu kuvista sellasen vaikutelman. kuitenki, tosi kivasti tehty postaus! niinkun oon kai aikasemminki sanonu niin sulla on visuaalista silmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe miks ihmees, pätkä sitä ollaan ja tykkään hihi:) Kiitoksia ihana anette :>

   Poista
 16. Ihanasti tehty postaus itsestä :)

  VastaaPoista
 17. sairaan ihana postaus, oot niin kaunis! :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi1/08/2013

  Huh mäki luulisin,et olisit ainakin 10cm pidempi!
  Todella hyvä postaus muuten :) hyvä,että lisäsit noi kuvat,koska tästä tuli heti paljon kiinnostavampi! Itse ainakin huomnnut,etten jaksa lukee bloggaajien Tietoa minusta-postauksia,jos siel on vaan tekstiä...:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha!:D se on vissiin se kun kuvissa mul on usein jotkut korkkarit:)
   Kiitoksia paljon:) ajattelinkin että teen näin, että on vähän kiinnostavampio :>

   Poista
 19. Anonyymi1/08/2013

  mitä tarkalleen opiskelet? jäi kiinnostamaan!

  ja onko sulla vielä yhtään tatuointia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mediaa, siinä on valokuvaus, video ja graaffinen. Eli kaikki valokuvaukseen liittyvät jutut, sit videoon (leikkaaminen, kuvaaminen, editointi jnejne), sit esim julisteiden ja nettisivujen suunnittelu. Sellasta :)

   Ja no siis, mul on toi kökkö tähtitatuointi joka on sellanen jonka piti mennä pois. Laitoin ku olin 13v pieni pissis..:D Nooh, ei se ny sillee häiritse..

   Poista
 20. Mikä siinä onki ku tuntuu että kaikki on 158 cm! Itse kans nimittäin olen! Voi ja muutenki tuntuu et oot samantyyppinen ku minä, just tuos pin-up juttu, meinaan ite nimittäin tän vuoden aikana ottaa pin-up tyttö tatuoinnin. Tosi ihana postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe!:D hitsi kuin kiva!:) Meinaat vai! ooh cool! tuu kertoo mulle sit ku oot laittanu, niin tuun kattomaan!:>

   Poista
 21. Vähänkö hauska postaus! Just tällaisia bloggaajaesittelyjä jaksaa aina lukea, hauskasti tehtyjä ja sopivan keveitä.

  Huomioni kiinnittyi tuohon kateus-kohtaan, koska itselläni on välillä taipumusta tulla kateellisiksi muille bloggaajille milloin mistäkin; ulkonäöstä, valokuvaustaidoista, heidän vaatekaappinsa sisällöstä jne. Pitäisi aina muistaa tuo sinun pointtisi, se olikin tälle päivälle aivan täydellinen muistutus :)

  http://alice-on-ice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!:) mietinkin, että teen vähän erikoiemmalla tavallla :>

   Joo, todellakin pitää muistaa!:)

   Poista
 22. näin sut eilen taas kaupungilla ja tulit samalla bussilla kevariinpäin ja istuit viereisellä penkillä (:: meinasin moikata mut se olis ehk ollu vähän outoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai näit!!:) olin just sillo menos treenaamaan, sori oon ihan mun omassa maailmassa aina nii en oo ees huomannu et kukaan mun vieres istuskeli:D Oisit vaan moikannu kuules, ei mitään noloo:)

   Poista
 23. Vähän ihana postaus :) ja joo, walking dead on paras sarja :D !

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoksi Tiina!:)) No niiimpä!:D en vaa jaksa venaa et tulis uusii jaksoi :<

   Poista
  2. Tiia* 8) ja joo, mulla on sellanen paha tapa, että katon ne aina vähän etukäteen.. :D mutta katon silti aina ku ne tulee telkkarista vähän ajan kuluttua, myöskin! :D

   Poista
 24. loistava postaus ja hyvään aikaan, kun itsekin hetki sitten lukijaksi liityin (:

  VastaaPoista
 25. Oii, aivan ihana postaus! Tosi upeesti toteutettu :)

  VastaaPoista
 26. Aivan mahtava postaus :)

  VastaaPoista
 27. no hei mä oon 154cm :DD enkä mä tästä enää kasva ku kolmeen vuoteen en oo kasvanu. mutta ihana postaus, vaikka tiesinki noista jo melkeen kaikki! sulla on maailman hienoin elämänasenne! :)

  VastaaPoista
 28. ihan tosi kiva postaus!!(::

  VastaaPoista
 29. oot jotenki upee ja erilainen tosi hyväl tavalla! kiva postaus :-)

  VastaaPoista
 30. sulla on tosi hyvä blogi! luulin että oot vanhempi ja pidempi ku oot :)

  VastaaPoista
 31. Ihana postaus ja sä vaikutat tosi kivalta! (: Vitsit oon kade mäki tahtoisin olla suomenruottalainen!

  http://chocorosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 32. todella kivasti toteutettu postaus!:) Me like!!

  http://marsqn.blogspot.com

  VastaaPoista
 33. Anonyymi1/14/2013

  heeei missä seuraava postaus viipyyyy?

  VastaaPoista
 34. Anonyymi1/15/2013

  Kiva postaus ja sul on kiva asenne kaikkeen.:) MILLON SEURAAVA POSTAUS?

  VastaaPoista
 35. Anonyymi1/16/2013

  saanko kysyy, et onks sun serkul blogii? jos nii minkä niminen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu on ja ehdottomasti käyt siellä hihi! http://colorful-c.blogspot.fi/ <- siinä linkki :)

   Poista
  2. Anonyymi1/17/2013

   kiittii!:)

   Poista
 36. Mä oon 155 ja ennen vihasin sitä, nykyään en! Käyköhän kaikille näin kun vähän kasvaa? :)
  ja superihana postaus taas! <3

  VastaaPoista
 37. Aivan superihana postaus jälleen kerran, Haidi! Vaikutat niin ihanalta ja elämäniloselta ihmiseltä :)

  VastaaPoista
 38. Onpas mukava blogi. Kuvamateriaalia ei voi muuta kuin ihaille. Siinä vaiheessa, kun luin sinun olevan Porvoosta, niin olin aivan vakuuttunut, että olet hyvä tyyppi :D olen itsekin sieltä kotoisin, mutta nyt jo 4,5 -vuotta muualla asunut.

  VastaaPoista